- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi askrhpozitif
Biletini al git. Ondan neden izin aliyorsun ki? Sen ona bu hakki vermissin. Bir cinnet herseyi halleder aslinda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
once koye gider sonra isler bıtınce sızın oraya geceriz en kotu seni gonderırım dedım tamam dedim buraya geldik ne zaman gıtmeyı planlıyorsun dedım belli degıl dedı bende sen gitmeyeceksen beni gonder o zaman dedim o nereden cıktı dedı dedım kendin dedin ne sacma bir dusunceymıs dedı neyse sonrada dedıkı izini otelerım bayram sonrası gideriz dedi (suan evden calısıyor) bugun sordum izini oteledın mı diye otelemedım dedı 1 kasıma kadar evden calısmaya devam edeceklermiş sonra bana izni niye sordun diye sordu bende annemlere gideriz bayram sonrası dedim odada nereden cıktı deyip gevrek gevrek sırıttı
Yoo konu sahibi kendi yazmış kocasının kendisini enayi yerine koyduğunu.Özür dileyerek söylüyorum, bütün bunların tek sebebi eşinizin sizi en hafif tabirle "saf" bulması. Size saygısızlığı, kabalığı bir yana, adam açıkça dalga geçiyor sizinle, aklınızla.
Ya ben şu sahneyi kafamda canlandıramadım bile. Adam sizinle dalga geçmiş ve hayatına devam etmiş.
Sizi saf bulmasının sebebi de her şeye susmanız. Yıllarca sizin yerinize düşünmesine, sizin yerinize kararlar almasına izin vermişsiniz. Bu yüzden sizi saf görüyor ve saygı duymuyor. Bu bir kısır döngü yani.
Size saygı duymuyor, bu nedenle sizin yerinize karar alıyor, siz buna izin veriyorsunuz, "bu da hiçbir şeye sesini çıkarmıyor" diyor, size saygı duymamaya devam ediyor ve döngü başa sarıyor.
Bu kadar zamandan sonra o döngüyü boşanmaktan başka şekilde kıramazsınız bence.
Kendinize de kızlarınıza da yazık etmeyin. Sizin ezildiğinizi gördükçe bunu normalleştirecekler. Sonra da gidip kocanız gibi tipler bulup evlenecekler.
Bu kafadaki kocanız sizin ailenizin aksine kızlarınızın arkasında bile durmayacak belki.
Onların güçlü kadınlar olmaları, babaları arkalarında durmasa bile kimseye eyvallah etmemeleri için kurtulun bari bu adamdan.
5 başındaki çocuğunun aynı babası gibi davrandığını yazdığında kaldım ben hala...Çok mu sessizsiniz ne bileyim bir çocuk annesiyle öyle konuşmamalı hiç mi uyarmıyorsunuz?Eşinize gelince ciddi manada davranış bozukluğu olduğunu ve söylediklerini unuttuğunu düşünüyorum bana öyle geldi kesinlikle yardım almalı...Nereden nasıl yazsam bilemiyorum dagınık yazabilirim kafam hıc yerinde degıl,6 senelik evliyim 2 kızım var. esim sureklı elestıren kabahat bulan bırı sureklı benı asagılama derdinde suan buyuk kızımda(5 yasında) aynı esim gıbı bana davranmaya basladı esim kızdıgında tuhh yazıklar olsun senin gibi kadına der gecen gun kızımda aynı kelimeyi kullandı cok agırıma gitti.
Cocukları yetıstırmem tutunda evdeki islere varana kadar beceriksiz gotur 2 kızımda da yardım almadan gurbette bahsetmeye calısıyorum ve elimden geleni yapıyorum
Sureklı yetersiz oldugumu empoze etmeye calısıyor ve beni ailemden koparmaya calısıyor
Ailemle aralarında hıc bırsey gecmemıs olmasına ragmen ne onların bize gelmelerini istiyor ne benı goturmek ve gondermek istiyor 6 yıldır bir bayram ailemin yanına gittim onun dısında hep onun ailesi 1 kerede kardesım in dugun zamanında 1 hafta o olmadan gıdebıldım oda kavgayla
Kucuk kızımın dogumunda annemler geldi kv tarafı gelmedi annemler 1 ay kadar kaldılar dogum oncesi ve sonrasında ama gel gelelim esim yıne arıza cıkardı ne zaman gidecekler az kaldı kovacagım bile dedi salak gıbı hep sustum araları bozulmasın annemler gelmekten vazgecmesınler diye zaten oraya gitmem sıkıntılı birde onlar gelmezse giremem dusuncesıyle sineye cektim ben sineye cektıkçe eşim iyice abarttı 3 gunden sonra katlanamıyormus bizimkilere ( cok detaya girmeden yazmaya calısıyorum)
Gelelım son olaya normalde haziran sonu gibi benım memleketime gidecektik sonra kv ler ınsaaat baslamıs lar ineklerde var olduğu ıcın ustalara yemek zor oluyormus Neymıs ben gidip yapacakmısım bunu esim annesi ile konusurken duydum hıc bana soran yok once koye gider sonra isler bıtınce sızın oraya geceriz en kotu seni gonderırım dedım tamam dedim buraya geldik ne zaman gıtmeyı planlıyorsun dedım belli degıl dedı bende sen gitmeyeceksen beni gonder o zaman dedim o nereden cıktı dedı dedım kendin dedin ne sacma bir dusunceymıs dedı neyse sonrada dedıkı izini otelerım bayram sonrası gideriz dedi (suan evden calısıyor) bugun sordum izini oteledın mı diye otelemedım dedı 1 kasıma kadar evden calısmaya devam edeceklermiş sonra bana izni niye sordun diye sordu bende annemlere gideriz bayram sonrası dedim odada nereden cıktı deyip gevrek gevrek sırıttı bende sesimi yukselttım bu sefer ben senin tafranı yeteri kadar cektim daha fazla cekemem dedı bana bırsey soylemeye gelmiyormuş sureklı oyalıyor benı enayi yerine koyuyor resmen sız bana soyleyın ben bu adamla ne yapayım dayanamıyorum artık canıma yetti sorsanız benden baskası yok butun herseyı benım gel gorkı tam tersi davranıyor sureklı bagırma cocuk gıbı azarlama
Nereden nasıl yazsam bilemiyorum dagınık yazabilirim kafam hıc yerinde degıl,6 senelik evliyim 2 kızım var. esim sureklı elestıren kabahat bulan bırı sureklı benı asagılama derdinde suan buyuk kızımda(5 yasında) aynı esim gıbı bana davranmaya basladı esim kızdıgında tuhh yazıklar olsun senin gibi kadına der gecen gun kızımda aynı kelimeyi kullandı cok agırıma gitti.
Cocukları yetıstırmem tutunda evdeki islere varana kadar beceriksiz gotur 2 kızımda da yardım almadan gurbette bahsetmeye calısıyorum ve elimden geleni yapıyorum
Sureklı yetersiz oldugumu empoze etmeye calısıyor ve beni ailemden koparmaya calısıyor
Ailemle aralarında hıc bırsey gecmemıs olmasına ragmen ne onların bize gelmelerini istiyor ne benı goturmek ve gondermek istiyor 6 yıldır bir bayram ailemin yanına gittim onun dısında hep onun ailesi 1 kerede kardesım in dugun zamanında 1 hafta o olmadan gıdebıldım oda kavgayla
Kucuk kızımın dogumunda annemler geldi kv tarafı gelmedi annemler 1 ay kadar kaldılar dogum oncesi ve sonrasında ama gel gelelim esim yıne arıza cıkardı ne zaman gidecekler az kaldı kovacagım bile dedi salak gıbı hep sustum araları bozulmasın annemler gelmekten vazgecmesınler diye zaten oraya gitmem sıkıntılı birde onlar gelmezse giremem dusuncesıyle sineye cektim ben sineye cektıkçe eşim iyice abarttı 3 gunden sonra katlanamıyormus bizimkilere ( cok detaya girmeden yazmaya calısıyorum)
Gelelım son olaya normalde haziran sonu gibi benım memleketime gidecektik sonra kv ler ınsaaat baslamıs lar ineklerde var olduğu ıcın ustalara yemek zor oluyormus Neymıs ben gidip yapacakmısım bunu esim annesi ile konusurken duydum hıc bana soran yok once koye gider sonra isler bıtınce sızın oraya geceriz en kotu seni gonderırım dedım tamam dedim buraya geldik ne zaman gıtmeyı planlıyorsun dedım belli degıl dedı bende sen gitmeyeceksen beni gonder o zaman dedim o nereden cıktı dedı dedım kendin dedin ne sacma bir dusunceymıs dedı neyse sonrada dedıkı izini otelerım bayram sonrası gideriz dedi (suan evden calısıyor) bugun sordum izini oteledın mı diye otelemedım dedı 1 kasıma kadar evden calısmaya devam edeceklermiş sonra bana izni niye sordun diye sordu bende annemlere gideriz bayram sonrası dedim odada nereden cıktı deyip gevrek gevrek sırıttı bende sesimi yukselttım bu sefer ben senin tafranı yeteri kadar cektim daha fazla cekemem dedı bana bırsey soylemeye gelmiyormuş sureklı oyalıyor benı enayi yerine koyuyor resmen sız bana soyleyın ben bu adamla ne yapayım dayanamıyorum artık canıma yetti sorsanız benden baskası yok butun herseyı benım gel gorkı tam tersi davranıyor sureklı bagırma cocuk gıbı azarlama
Bunu sana çocuğunun yanında söyleyerek çocuğunun yanında annesini değersizleştiren eşin; yarın bu çocuklar büyüyüpte istediği gibi olmayınca "ne biçim annesinin, çocukları bile terbiye edemedin" gibi cümleler kurarak aslında kendisinin sebep olduğu durumun sonuçlarını yine sana yükleyecekesim kızdıgında tuhh yazıklar olsun senin gibi kadına der gecen gun kızımda aynı kelimeyi kullandı cok agırıma gitti.
Ben elinden geleni yapıpta takdir gören, el üstünde tutulan kadın görmedim....elimden geleni yapıyorum
Eski zihniyet hakim o eşinde sanırım.Ailemle aralarında hıc bırsey gecmemıs olmasına ragmen ne onların bize gelmelerini istiyor ne benı goturmek ve gondermek
Muhtemelen eşin annemgile senin ailene gidileceğini duyurunca, senin ailene gidileceğini hazmedemeyen kv ve kp oraya gidene kadar bize gelsinler diye sizi çağırdılar...benım memleketime gidecektik sonra kv ler ınsaaat baslamıs lar ineklerde var olduğu ıcın ustalara yemek zor oluyormus Neymıs ben gidip yapacakmısım bunu esim annesi ile konusurken duydum