1 ay için çok yetersiz bir süre acil yöntemler için.Kızlar meraba ağustos ayında düğünüm var balayına da gitmek istiyorum bikini & mayo ama çoook fazla selilütüm varr normal insanlardakilerden daha fazla fazlaa... Lütfen tecrübeli olan varsa krem ya da bitkisel ürünler kullanmış olan varsa paylaşsın yardım istiyorum...
MErhaba;çok teşekkür ederim deneyeceğim.. bende yüzüme elma sirkesi ve madem suyunu karıştırıp uygulamıştım herkes yüzümü sormaya başlamıştı ne yapıyorsun aydınlanmış pürüzsüz görüntü diye elma sirkesi cidden çok faydalı..
katılıyorum Viks ile masajda çok iyi geliyor bunlara ek olarak kısa zamanda etkili sonuçlar oluyor tekrar cıkmaması için de dikkat etmek lazım1haftadır hergun squat ve dukan dıyeti yapıyorum %60 azalma var dıyebılırım..belki daha fazla..
Onun dışında banyo öncesi keselemek veya banyo fırcasıyla kuru kur fırcalayıp orda kan dolaşımını sağlamak lazımmış..artından banyoda soğuk su ve çıkınca nemlendırme şartmış
Hangi markayı kullanıyorsunuz?Eliptik bisiklet ile gözle görülür bir şekilde azaldı, hem de ilk 2 ayda. Yazın ara verdim kışın bitinceye kadar devam edeceğim.
Bir de imkanınız varsa bronzlaşın balayınızdan önce, bronz ciltte de daha az fark ediliyor çatlak selülit vs.
Hangi markayı kullanıyorsunuz?
Kızlar meraba ağustos ayında düğünüm var balayına da gitmek istiyorum bikini & mayo ama çoook fazla selilütüm varr normal insanlardakilerden daha fazla fazlaa... Lütfen tecrübeli olan varsa krem ya da bitkisel ürünler kullanmış olan varsa paylaşsın yardım istiyorum...
2 yıl önceymiş olay ve konu sahibi siteye hiç girmemiş bile,Kılonuz kaç ve boy ?