Selülit Başbelası Selülit...

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Kızlar meraba ağustos ayında düğünüm var balayına da gitmek istiyorum bikini & mayo ama çoook fazla selilütüm varr normal insanlardakilerden daha fazla fazlaa... Lütfen tecrübeli olan varsa krem ya da bitkisel ürünler kullanmış olan varsa paylaşsın yardım istiyorum...
1 ay için çok yetersiz bir süre acil yöntemler için.
Ancak klinikte falan olabilr. doğal yollardan çok zor.

mayonez ketçap vs bunlar selülitin kankaları. onlardan uzak durun
yağı tuzu azaltın bol sıvı alın

Aktardan alınan kabak lifi
Her banyoda soğuk su ve lif ile masaj
Yağsız yiycekler
Her gün spor

1haftadır hergun squat ve dukan dıyeti yapıyorum %60 azalma var dıyebılırım..belki daha fazla..

Onun dışında banyo öncesi keselemek veya banyo fırcasıyla kuru kur fırcalayıp orda kan dolaşımını sağlamak lazımmış..artından banyoda soğuk su ve çıkınca nemlendırme şartmış

Son düzenleme:
günde 2 litreden fazla su ayrıca spor. bak bakalım selülit kalıyo mu? :) tecrübeyle sabit.
ayrıca sebze meyve de yiyin sağlıklı gıdalar alın.

çok teşekkür ederim deneyeceğim.. bende yüzüme elma sirkesi ve madem suyunu karıştırıp uygulamıştım herkes yüzümü sormaya başlamıştı ne yapıyorsun aydınlanmış pürüzsüz görüntü diye elma sirkesi cidden çok faydalı..
MErhaba;
yüzünüze uyguladıgınız bu karısımın ölçülerini yazabilirmisiniz? yanlıs oranlarda kullanmak istemem :) teşekkürler

ben hic takılmıyorum bunlara artık takılmayınca da gercekten azalıyor psikolojik olarak rahat hissedin kendinizi selulıtler gecsin diye kurler kremler surmeyin vucudunuzu nemlendirmek amaclı banyodan sonra bebe yagıyla masajlar yapın cok odaklanınca gecicegi varsada gecmiyor lanet selulıt:)

1haftadır hergun squat ve dukan dıyeti yapıyorum %60 azalma var dıyebılırım..belki daha fazla..

Onun dışında banyo öncesi keselemek veya banyo fırcasıyla kuru kur fırcalayıp orda kan dolaşımını sağlamak lazımmış..artından banyoda soğuk su ve çıkınca nemlendırme şartmış
katılıyorum Viks ile masajda çok iyi geliyor bunlara ek olarak kısa zamanda etkili sonuçlar oluyor tekrar cıkmaması için de dikkat etmek lazım

Ne krem ne hap ne de mucizevi bir iksir...
Selülitin tek ve kesin çaresi spor ve sağlıklı beslenme.
Başka bir mucize aramayın.

Eliptik bisiklet ile gözle görülür bir şekilde azaldı, hem de ilk 2 ayda. Yazın ara verdim kışın bitinceye kadar devam edeceğim.

Bir de imkanınız varsa bronzlaşın balayınızdan önce, bronz ciltte de daha az fark ediliyor çatlak selülit vs.

Eliptik bisiklet ile gözle görülür bir şekilde azaldı, hem de ilk 2 ayda. Yazın ara verdim kışın bitinceye kadar devam edeceğim.

Bir de imkanınız varsa bronzlaşın balayınızdan önce, bronz ciltte de daha az fark ediliyor çatlak selülit vs.
Hangi markayı kullanıyorsunuz?

cok basit bir sey soliyeyim ayni zamanda spor hocasiyim..bebeyagi spor oncesi ve sonrasi masj seklinde surun ve pilatese devam edin sadece sabah aksam 20 dk bipe yeter...sevgilerr...

Yeme düZeninizi değiştirip spor yapmalısınız. Şeker,tuz,un,asitli içecekler tamamen çıksın hayatınızdan. Protein ve sebze ağırlıklı beslenin üstüne sporda eklenirse gayet taş gibi bacaklarınız olur. Bunları yapmadan kür falan hikaye.

Kılonuz kaç ve boy ?
Kızlar meraba ağustos ayında düğünüm var balayına da gitmek istiyorum bikini & mayo ama çoook fazla selilütüm varr normal insanlardakilerden daha fazla fazlaa... Lütfen tecrübeli olan varsa krem ya da bitkisel ürünler kullanmış olan varsa paylaşsın yardım istiyorum...

X