Başbakanlık Bursu..

yaaa kızlar bende biş isormak istiorum ben bu sene hazırlığı bitirdimm ama hazırlıkta başbakanlık bursu verilmio die bişey duymuştum şimdi bende busene bu bursa başvurabilirmiyim ve nerdenbaşvurabilirim? bilgisi olan varmı

canım arasınıf basvuruları 2 agustosta bitti gec kaldın malesef..Kredi, Burs, Katkı Kredisi vs....Hakkında herşey! baslıklı konuyu okursan aradıgın herseyi bulucaksın

ben almıştım zamanında kardeşi okuyan ve babası olmayanlara öncelik tanıyorlar...
Ben krediye başvurmadım geri ödemeli olduğu için...
Arkadaşımın babası vardı ama kardeşi okuduğu ve babası az maaş aldığı için onada vermişlerdi...
Ama yıl sonunda 3 tane alttan dersin olursa 2. yıl vermiyorlar...
Biz ilk yılın bursunu yıl sonunda toplu olarak almıştık, toplu para çok işe yarıyor :))
2. yıl ise yılbaşından sonra zamlanmıştı...

ÖSYM TARAFINDAN BıR YÜKSEK ÖĞRETıM PROGRAMINA GıRMEYE HAK KAZANAN HAZIRLIK VE BıRıNCı SINIF ÖĞRENCıLERıNıN, YURT,BURS,ÖĞRENıM VE KATKI KREDıSı BAŞVURULARI 14 AĞUSTOS 2009 CUMA GÜNÜ SAAT 14.00’ DE BAŞLAYACAKTIR.
2009-2010 öğretim döneminde ÖSYM tarafından bir yüksek öğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinden Kurumumuz yurtlarında barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen öğrenciler başvurularını 14 Ağustos 2009 Cuma günü saat 14.00’den itibaren Kurumumuz KYK internet adresinden yapacaklardır. Başvurular 25 Ağustos 2009 Salı günü saat 14.00’e kadar yapılacak olup, yurt başvuru sonuçları 30 Ağustos 2009 tarihinde açıklanacaktır.

Yurt kayıtları 31 Ağustos-11 Eylül 2009 (11 Eylül 2009 dahil) tarihleri arasında yapılacak, yurtlar 23 Eylül 2009 tarihinde hizmete açılacaktır.

saol canım benımmm =)) off babam suan yurtdısında calısıyor hangı ısyerını verecem kı fırmayımı burdan gonderen yerımı off kafam karıstıı

babam tatlıcı burda fırmada calısıyordu lıbyaya gonderdı sırket babamı ama baska bı sırket adına =)) ay cok karısık demı...

gönderen firmadan isticek baban belgeleri..kayıtlar yurt dısındaysa hiç alma belge falan burs cıkma ihtimalin artar yani o acıdanzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…