• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakanlık Bursu..

basbakanlık bursuyla öğrenim aynı;basbakanlıgın aylığı daha fazla olamaz..bende basbakanlık aldım..babam vefat ettiği için ve kardeşlerim okudugu için..ama erkek kardeşime vermediler:(
çok rahat ettim basbakanlık bursuyla sadece katkımı ödücem şu anda baska borcum yok devlete::)
benim 2.sınıfta bi dönem 3 alttanım kaldı kesilmedi.üçü geçince kesiliyor yada kesilmior sanırım..inşallah ihtiyacı olan herkese ve sizede verirler.

hmm 3 ü gecınceyse super ozaman.. aynen canım kımın daha cok ıhtıyacı varsa ona verılsın... kardesım de unv.ye basladı ama o 2 yıllık kıme onceuluk verılır acaba??? ben 4

hem başbakanlık bursuna hem katkı kredisine başvurabiliyormuyuz.katkı kredisi harcı ödemek için mi veriliyor.

evet harç için katkı kredisiymiş hepsinede başvurabiliyomuşuz cnm başbakanlık ya da ögrenimden birini veriyolarmış bunların yanında katkı krediside alabiliyomuşuz bide gazetede okumuştum bu sene her başvurana katkı kredi verilicek yazıodu harç zamlarından dolayı

kızlar ben 4. sınıfa geçtim, öğrenim kredisi alıyorum. şimdi karşılıksız bursa başvursam çıkarsa öğrenim kredisini ne zaman geri ödemeye başlatırlar

bilginiz var mı bununla ilgili

ayşegül teşekkür ederim canım.valla paraya çok ihtiyacım var.iki çocuk bi yandan ben eşime çok yük olmak istemiyorumda.

yaa formdaa burs ve öğrenım kredısı yazıyo aynı sıkta bunlardan ahngısı basbakanlık anlamadım yaa yanlıs bırsey yapmayım =(( ben gerı odemesız ıstıyorm 2. ogretımım bır de pff

canım başbakanlık bursu ikinci oğretim okuyanlara çıkmıyordu benim bildiğim kadarıyla onlar mecburen direkt ögrenim alıyorlar(geri ödemeli olan)

amaa canım burdan bıkac ark. dedı ben alıyorum ve 2. ogretımım dıyee ayrıca arastrdım alan varmıss ayy dıslanmayalım yaa =((

sen basvurunu yap bursa,hatta öğrenim almak istemiyorsan sadece burs almak istiyorum"u işaretle benim hatırladıgım katkı payıydı sanırım.

sadece burs almak ıstıyorum yokkıı =(( burs ve ogrenım yazıyordu sanırım.. altında katkı kredısı faln fılan ssanırım burs olanı ısaetleyecem.. inş cıkar yaa kardesımde basladı unv.ee pff cok yuk olacaz valla annemlere

öyle bir secenek olmalı öğrenimin olmadıgı bir secenek benim çogu arkadasım işaretlemişti çünkü,ben burs ve öğrenimi işaretledim malesef öğrenim çıktı,ayrıca kyk açılmıyor daha sen nerden bakıyorsun bunlara??

Back