Başbakanlık Bursu..

aysegul_trz

baLböceGi
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
126
0
96
Ankara
kızlar ben bu sene başlıcam üniversiteye inşallah başbakanlık burslarında çiftçi çocuklarına öncelik var filan diye duydum bu sene başlıcak olursam ne zaman başvurmam gerekli başbakanlık bursu alan var mı aranızda :sinifsinif:

canım bilmiyorum ben öyle birsey duymadım hiç umarım vardır umarım çıkar üniversite okuyan kardesin falan da varsa çıkar inşallah ama bi tek ona bel baglama burada kredi burs hakkında hersey diye bir alt başlık var orada burs alabilecegin yerlerin listesi konulmuş bir bak istersen

canım ben alıyorum basbakanlık bursu.ciftci cocuklarına öncelik verilecegini kimden duyduysan malesef yanlıs :)öncelik verileceklerin listesi söyle: gazi/sehit cocukları,anne-baba ayrı olanlar,tübitakda derecesi olanlar vs.basvuru yapmak için henüz erken önce yerlestirme sonuclarının gelmesi lazım

canım ben çiftçi çocugu degilim zaten içimi rahatlattın :) başvuruyu internetten mi yapıyoruz bu sene okul başladıgında burs alma ihtimalim var mı?

tamam canım hepsini okuyorum şimdi teşekkrler

canım ben çiftçi çocugu degilim zaten içimi rahatlattın :) başvuruyu internetten mi yapıyoruz bu sene okul başladıgında burs alma ihtimalim var mı?

ewet canım yerlestirmen acıklandıktan sonra sık sık kyk.gov.tr yi ziyaret et.orda tarihler ilan edilecektir.basvuruyu internetten yapıoruz.kaım ayında falan sonuclar acıklanıyor.yani burs mu kredi mi aldın belli oluyor.ilk kez 2010 ocak ayında alıcaksın paranı.ziraat bankasından kart vericekler .sonraki yıllar boyunca bankamatikten cekip cekip yiceksin tatlımkaydirigubbakcemile2

peki hem kredi için hem burs için başvurabilirmiyim ki ben biri çıkmazsa diğeri garanti olsun bu arada cevapların için çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…