Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

Daha düne kadar yeşil kartları da vardı,......günlük yaşıyorlar bunlar...........

Ya kardeşim madem çalacaksınız Cem Uzan gibi çalın.Adama çalmak yakışıyor.Ama burada bakıyorsun biri Ebru Gündeş'e milyonluk tablo alıyor.Ebru Gündeş ne anlar yağlı tablodan puhahaha Biri ayakkabı kutusuna para koyuyor falan...Ucuz numaralar bunlar.Ayrıca medyanın yine uyuması tapelerin montaj olmadığına bir numaralı kanıt

Son düzenleme:

Çok mantıklı

Aşağılara gelsin görünsün diye alıntıladım lamb. Budur!

Melih Gökçeğinde ses kaydı çıkmış, o da kısık sesle konuşuyo, dinlediniz mi, bayilerde

Arkadaslar bence montaj olsaydi simdi cokdan 40 tane ses uzmani getirilip inceletilirdi.
montaj oldugunu anlamak 5 dakikalik isdir uzmanlar icin
ama neden ak parti yapmiyor bunu anlamis degilim.
cok sasirdim hic beklemiyordum tayyip erdogandan
onca yetimin hakkini yiyorlar.
onlara oy verenlerde günahlarina ortak oluyor

Bu sesler bize ait demedi gurup toplantısında montaj dedi sadece..
Montaj var olan bir konuşma üzerinde ekleme çıkarma oynama yapıldı demek...
Sonuç olarak böyle bir konuşma var herşey ortada artık..
Bu arada TÜBİTAK ıda yeniden yapılandıracaklarmış zamanlamasıda şahane

bugun ısyerınde calısanlar ve patronla konustum konuyu duymamıslar ses kaydı cıktı dedım hemen ve tek soyledıklerı ıftıra atıyorlar montaj yapılmıstır gulenın ısı rte gıbı bı basbakan bı partı gelmedı turkıye ıcın cok sey yaptı vs vs vs dıyorlar ne anlatılsa bos ama nasıl destekcılerını bukadar baglamıs kendıne hep savunma halındeler asla kabul etmıyorlar ben hakkımı helal etmıyorum ak partıye ve basbakana bızler ne sıkıntılarla gecınmeye calısırken onlar bızlerın paralarını kendı ceplerıne montajlıyorlar.

Cumhuriyet meydanında gazlandik..sivistim bi grubun arasına cankaydayim şuan... Bide suladilar gazladiklari yetmezmiş gibi..gundogduyla cumhuriyet meydanında hala toma var..basmane de karismis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…