• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

ek olarak o köyden gelenlerin dışında bi de dağıtılan makarnalar var :1::1::1:

evet onu unutmuşum :):)
bir de sırf bu yüzden,sigorta yaptırmak istemeyen işçiler var..ben tekstil fabrikasında çalışıyorum,2.500 kişi falan çalışıyor burda..herkes ilk günden sigortalı oluyor.adam diyo ki başlatma sigortamı,hem işsizlik maaşı hem de yardım alıyorum:ssz::ssz:

kuzenim var benim mersinde yaşıyor 15 yıl boyunca parası olmadığı için tüp bebek yaptıramadı ve çocuk sahibi olamadı yıllarca..bu hükümet gelip düzenleme yaptı ve her sene tüp bebeği devlette ücretsiz deneyebiliyor.hemde para vermiyor hiç..tabi yine olmadı o ayrı konu.ama 15 sene öncesi nereeeee şimdiki nereee.ben kendi adıma konuşacaksam eğer devlete gitmiyorum işyerimden izin alamadığım için özele başkent gidiyorum.55 liraydı muayene ücretimiz özel hastanelerin ücretleri artınca bizim hastanede arttı...bende zamanm olmadığı için böyle bi tercihte bulundum.ev hanımı olsaydım devlette gayette güzel yaptırırdım..fikrim budur.

Bir kaç aileye verilen imkandır o bahsettiğin onlarında bir çoğu tv de gövde gösterisinde dönüşüyor devlet bilmem kaç aileye tüp bebek imkanı sağladı diye haber oluyorlar..Şu an ki topikte 300 e yakın kadın anketi oyladı bunlar sadece benim topiğimde bu kadar sayı ve 2014 tüp bebek yapacaklar kendileri..Takdir edersinki bunca yıldır burdayım ve ne hikayeler biliyorum imkansızlıklar yüzünden çocuk olmaması sebebiyle boşanma aşamasına gelen çiftlerden tut bir sürü travma yaşadım kızlarla..bu hükümet geldiğinde tüp bebek rapor hakkı 3 iken 2 ye düşürdü geçen sene ise tekrar 3 e çıkarıyoruz diye tv de resmen şov yaptılar...Kazen bu konunun ne kadar önemli olduğunu bildiğinden birlikte dosya hazırladık ve hem bakanlığa hem cumhurbaşkanına bildirdik bu basit bir dosya değildi ancak muhatap alınmadık.Bana 3 çocuk yap diyeceksin tüp bebeğe başvurmuş insanların anasını ağlatacaksın...Senin imkanın varda seçme şansın oluyor benimde imkanım var ama imkanı olmayan o kadar insan varki bunuda senin baktığın yerden görmen mümkün değil gelde bana sor diyorum..Neyse ben asıl olarak evlat sahibi olamaması üzerinden bahçeliye bel altı vurmasına cevap alamadım..Almakta istemiyorum şaşırıyorum aynı şeyleri yaşayıp bu kadar farklı düşünüyor olmak çok tuhaf...

ben bir insanının çocuğunun olmaması ve bekar olması yüzünden ona belaltı laflar etmesine nasıl bakıyorsunuz sorusuna cevabını alamadım.

bende olsam aynı cevabı verirdim helal olsun diyorum.çocuğum olmadığı için bende anlamıyorum annemi çünkü..

ha ayrıca 3 maymunu oynamak bir deyimdir
bunun evrimle maymundan gelmekle alakası yoktur.
şunu demek ister bunu söyleyen.
görmüyorum duymuyorum konuşmuyorum.
lütfen elmayla armudu karıştırmayalım. farkları fark etmeyi öğrenelim.

Son düzenleme:
Bir kaç aileye verilen imkandır o bahsettiğin onlarında bir çoğu tv de gövde gösterisinde dönüşüyor devlet bilmem kaç aileye tüp bebek imkanı sağladı diye haber oluyorlar..Şu an ki topikte 300 e yakın kadın anketi oyladı bunlar sadece benim topiğimde bu kadar sayı ve 2014 tüp bebek yapacaklar kendileri..Takdir edersinki bunca yıldır burdayım ve ne hikayeler biliyorum imkansızlıklar yüzünden çocuk olmaması sebebiyle boşanma aşamasına gelen çiftlerden tut bir sürü travma yaşadım kızlarla..bu hükümet geldiğinde tüp bebek rapor hakkı 3 iken 2 ye düşürdü geçen sene ise tekrar 3 e çıkarıyoruz diye tv de resmen şov yaptılar...Kazen bu konunun ne kadar önemli olduğunu bildiğinden birlikte dosya hazırladık ve hem bakanlığa hem cumhurbaşkanına bildirdik bu basit bir dosya değildi ancak muhatap alınmadık.Bana 3 çocuk yap diyeceksin tüp bebeğe başvurmuş insanların anasını ağlatacaksın...Senin imkanın varda seçme şansın oluyor benimde imkanım var ama imkanı olmayan o kadar insan varki bunuda senin baktığın yerden görmen mümkün değil gelde bana sor diyorum..Neyse ben asıl olarak evlat sahibi olamaması üzerinden bahçeliye bel altı vurmasına cevap alamadım..Almakta istemiyorum şaşırıyorum aynı şeyleri yaşayıp bu kadar farklı düşünüyor olmak çok tuhaf...

oky ye cevabı verdim ve cevabımında arkasındayım

İki ucu ... değnek ...

Bence yaşananlar ancak böyle ifade edilebilir. Bir tarafta götürülen milyon dolarlar , bir tarafta hepsi komplo diyen ağızlar .

Ne birileri bizi yedi bitirdi diye sevinebilir insan , ne devlete kurulan bunca tuzağın arkasındaki gücün varlığına .

Hani geyik dönüyor ya hep , ne yolsuzluğu yahu kedidir kedi diye paralel devlete binaen .

Hangisi olsa sonuç olarak lanet edilen bir düzen içinde olduğumuzu aklayacak ki ?

Kötü günler var ... Öyle ya da böyle , şantaj montaj hikaye . Kimin fikri değişiyor ? Sen çıkan kasete inanıyorsun , diğeri kasetin komplo olduğuna .

Siyaset uzun zamandır bu kadar çirkinleşmemişti tek bildiğim bu .

Bundan sonra biri de kalkip din, iman, namus, seref demesin valla. Bir yandan basörtülü bacilarim magdur edebiyati yaparken, öbür taraftan yenmis milyonlar var, benim saymaya gücüm yetmez. Karalama üzerine kurulu bir siyasetin geldigi nokta baska ne olacakti ki? Adam ülke gündemini birakip, aylarca camiye ayakkabi ile girdiler, yok bira sisesi vardi, yok basörtülü bacima saldirildi diye diye uyuttu sizi, dini duygularinizi sömürdükce sömürdü, umrunuzda mi? Hepsi de yalan cikti, yine degismediniz.

Bakanlarin kirli iliskileri, paralari catir catir döküldü. Tayyip Erdogan bir telas oglunu sardi sarmaladi, paralel devlet, komplo bunlar, dis gücler deyip durdu, adam hakli dediniz. Caldiysa benden caldi, sana ne dediniz. Destege tam gaz devam ettiniz.

Simdi mitinglerin birinde sinyalini vermisti kasetleri cikacagina dair, niye verdi acaba? Birileri kasetlerin elinde oldugunu söyledigi icin önden yolunu yapiyor olmasin? Aynen de öyle oldu, ses kaydi cikti ortaya. Adam internet yasasi cikardi, gikiniz cikmadi. Niye telasla bu islere bulasti saniyorsunuz? Baykal`in özeli ortaya ciktiginda, mitinglerde saldirdi durdu, bu özelmis ortaya cikmamasi lazimmis mis da mis, yahu bunun özeli mi var "sen kendi karinla mi yapiyorsun ki özel olsun?" diye gürledi, alkis tuttunuz. Bu kirlilikten sizi temizleyecegiz diye basa geldi, kirliligin dibine vurduk. Simdi bu benim özelim, özel telefonlarim nasil dinlenir diye 180 derece dönüs yapti? Bunu bile düsünemiyor musunuz? Bu adam basa geldiginde ne demisti, simdi ne diyor? Aradaki dönüsü ve nedenlerini idrak edemiyor musunuz?

Edemiyorsaniz, etmemeye devam edin. Lakin, o kirli ellerinizle "Allah" adini agziniza almayin yahu, bu kadar düsmeyin artik. Besmele cekerek yolsuzluk yapanlara oy verenler, hadi sizin dilinizle konusayim, öbür dünyasi var bu isin... Aldiginiz "ahlar" da cabasi!

Öyle ya pisligin dibine gömülsek "YARABBI SÜKÜR" diyecek bir hale geldik 10 yilda. O da Allah`in bir lütfudur diyip tapacaksiniz sonunda herhalde.

sabah atv nin haberlerini izliyordum
paralel örgüt ses kaydı alıp saklamıs caglayan adliyesinde saklı dosyalar yeni gelen savcılar sayesinde bulundu diyordu
adam dinlendigini biliyordu demek ki yeni savcılarla olaya el atmıs :ssz:
belli köstebek filan var
bunlar cok gizli sekilde iletisim kuruyor ama yine de birileri buluyor, dinliyor
3 yıldır dinleme yapılıyormus

bu ulkede yolsuzluk anca hukuksuzluk usulsuzluk ile ortaya cikarilabilir :ssz:

babacım babacımmmmmmmm
anlamadım babacım

bende olsam aynı cevabı verirdim helal olsun diyorum.çocuğum olmadığı için bende anlamıyorum annemi çünkü..
onun amacı anlamamak değil ama onun buradaki amacı o kişiyi küçümsemek ve eksikliğini yüzüne vurmak.
ayrıca,
insanlar aile ortamıda yaşar, bir yaşa gelir. aile kavramının içinde gelişir. anneliğin ne olduğunu anneden görür. yada akrabadan.
nasıl bir doktor hastasına teşhisi koyarken o hastalığı yaşamıyorsa ,aynı onun gibi. bir şeyi anlamak,bilmel yada hissetmek için onu illa yaşamak gerekmez.
duyguları vicdanı sevgi yetisi olan her insan bir çocuğu anlayabilir.

onun amacı anlamamak değil ama onun buradaki amacı o kişiyi küçümsemek ve eksikliğini yüzüne vurmak.
ayrıca,
insanlar aile ortamıda yaşar, bir yaşa gelir. aile kavramının içinde gelişir. anneliğin ne olduğunu anneden görür. yada akrabadan.
nasıl bir doktor hastasına teşhisi koyarken o hastalığı yaşamıyorsa ,aynı onun gibi. bir şeyi anlamak,bilmel yada hissetmek için onu illa yaşamak gerekmez.
duyguları vicdanı sevgi yetisi olan her insan bir çocuğu anlayabilir.

katılmıyorum çünkü ben anne olmak istiyorum evet ; ama yiğenlerim mesela ağladığı zaman orada delirip çıkabiliyorum odadan ama annesi yani ablam onu ağlarken bile seviyor kucaklıyor susturuyor.ama ben annelik nedir bilmediğim için o sese tahammül edemiyor ve ortamı terkediyorum..mesela ??

babacım 3-5 kurus da sana taparcasına seni savunanlara versene
Yazıktır onlar da nasiplensin :ssz:
Siz hep kendinize mi muslumansiniz :19:

katılmıyorum çünkü ben anne olmak istiyorum evet ; ama yiğenlerim mesela ağladığı zaman orada delirip çıkabiliyorum odadan ama annesi yani ablam onu ağlarken bile seviyor kucaklıyor susturuyor.ama ben annelik nedir bilmediğim için o sese tahammül edemiyor ve ortamı terkediyorum..mesela ??
bu senin yapın. ama her anne olmayan onu yaşamıyor ki. sen deliriyorsun,ama anne olmayan başka biri seviyor kucaklıyor. bu kıstasın olmamalı. bu senin dna an. ve kodun. başkasında böyle değil.

Son düzenleme:
bi gidin artık yeter ya, bi gidin, vatansever lazım koltuk sever değil, adamlar istifanın kelime anlamını bile bilmiyor, başka bi memkekette bu olaylar olsa istifa etmeyi bırak intihar ederlerdi

herkesin bence algısı yeterince açık, mutlaka hepimiz numan kurtuluşa ait videonun ona ait olmadığını sahte oduğunu kabul ediyoruzdur, aynı şekilde de bu ses kaydıda ayan beyan gerçek

bence kabul etmeyenler bildikleri halde kabul etmiyor, düz mantık insan psikolojisi, gönül verdiğin şeyin yalan olduğunu kabul edemiyor

Son düzenleme:
Bundan sonra biri de kalkip din, iman, namus, seref demesin valla. Bir yandan basörtülü bacilarim magdur edebiyati yaparken, öbür taraftan yenmis milyonlar var, benim saymaya gücüm yetmez. Karalama üzerine kurulu bir siyasetin geldigi nokta baska ne olacakti ki? Adam ülke gündemini birakip, aylarca camiye ayakkabi ile girdiler, yok bira sisesi vardi, yok basörtülü bacima saldirildi diye diye uyuttu sizi, dini duygularinizi sömürdükce sömürdü, umrunuzda mi? Hepsi de yalan cikti, yine degismediniz.

Bakanlarin kirli iliskileri, paralari catir catir döküldü. Tayyip Erdogan bir telas oglunu sardi sarmaladi, paralel devlet, komplo bunlar, dis gücler deyip durdu, adam hakli dediniz. Caldiysa benden caldi, sana ne dediniz. Destege tam gaz devam ettiniz.

Simdi mitinglerin birinde sinyalini vermisti kasetleri cikacagina dair, niye verdi acaba? Birileri kasetlerin elinde oldugunu söyledigi icin önden yolunu yapiyor olmasin? Aynen de öyle oldu, ses kaydi cikti ortaya. Adam internet yasasi cikardi, gikiniz cikmadi. Niye telasla bu islere bulasti saniyorsunuz? Baykal`in özeli ortaya ciktiginda, mitinglerde saldirdi durdu, bu özelmis ortaya cikmamasi lazimmis mis da mis, yahu bunun özeli mi var "sen kendi karinla mi yapiyorsun ki özel olsun?" diye gürledi, alkis tuttunuz. Bu kirlilikten sizi temizleyecegiz diye basa geldi, kirliligin dibine vurduk. Simdi bu benim özelim, özel telefonlarim nasil dinlenir diye 180 derece dönüs yapti? Bunu bile düsünemiyor musunuz? Bu adam basa geldiginde ne demisti, simdi ne diyor? Aradaki dönüsü ve nedenlerini idrak edemiyor musunuz?

Edemiyorsaniz, etmemeye devam edin. Lakin, o kirli ellerinizle "Allah" adini agziniza almayin yahu, bu kadar düsmeyin artik. Besmele cekerek yolsuzluk yapanlara oy verenler, hadi sizin dilinizle konusayim, öbür dünyasi var bu isin... Aldiginiz "ahlar" da cabasi!

Öyle ya pisligin dibine gömülsek "YARABBI SÜKÜR" diyecek bir hale geldik 10 yilda. O da Allah`in bir lütfudur diyip tapacaksiniz sonunda herhalde.

Ağzına sağlık lamb...Daha güzel özetlenemezdi.

Valla canım benim sen yeğeninin sesine tahammül edemiyorsan anne olma fikrini biraz daha düşün bence çünkü doğurmakla anne olunmuyor :) yani ben bi çocuk yapim bu şefkat içime illaki gelir filan diye bekleme gelmeyede biliyor.
neyse konu çok sapmış. Başbakanın o sözü anne olmak için çabalayan türbanlı türbansız bir çok kadını hatta baba olmaya çalışan bir çok insanı haklı olarak rahatsız etti ben o yüzden helal olsun başbakanım ne güzel söyledin yerine kul hakkına girdin hakkım helal değil diyorum.

Her zamanki gibi güzel yazmışsın lamb...Ellerine sağlık...

yahu sabahtan akşama kadar eşşşek gibi çalışıyoruz faturalar vergiler asgari ücret zamlar oohhh millet götürsün biz ameleliğe devam edelim birde hala oyun komplo paralel örgüt demiyormu illet olduk lanet gitsin bee:41:
Allah ıslah etsin diyorum . Hani bu milleti Allah sevgisiyle inancını ağıza alıp ağlayarak duygu sömürüsü yaptılar ya ,
ilahi adalette de zaman aşımı olmaz bunu da böyle bileler....

Valla canım benim sen yeğeninin sesine tahammül edemiyorsan anne olma fikrini biraz daha düşün bence çünkü doğurmakla anne olunmuyor :) yani ben bi çocuk yapim bu şefkat içime illaki gelir filan diye bekleme gelmeyede biliyor.
neyse konu çok sapmış. Başbakanın o sözü anne olmak için çabalayan türbanlı türbansız bir çok kadını hatta baba olmaya çalışan bir çok insanı haklı olarak rahatsız etti ben o yüzden helal olsun başbakanım ne güzel söyledin yerine kul hakkına girdin hakkım helal değil diyorum.

yok artık özelime yatak odamadamı karışacaksın sanane kardeşim ister tahammül ederim ister etmem ben ister anne olurum ister olmam bu konu hakkında fikrini soran oldumu sana ??? genel bir mevzuyu bana çevirmeye ne hakkın var senin.o zaman bende hakkımı helal etmiyorum sana bu saçma fikirlerin için şu yazdığınla beni üzdüğün için hakkımı helal etmiyorum sana oldu mu şimdi

Back