babamın tezi şu yönde; ev gecekondu(malum oralara tapu veriliyor,beleşe ev sahibi olunuyor),elektrik su kaçak(nasılsa bizim faturalara yansıtılıyor,cebimziden ödüyoruz onlarınkini de); çocuklar okula gidiyor,12-13 yaşında da çırak olarak çalışmaya başlıyorlar zaten( iyi bir eğitim alsın derdi yok zaten) yeme içme köyden falan geliyor,bulgur pirinç vb ,sosyal hayat zaten yok,kültür okuma gelişme vs gibi şeyler gereksizz,,,eeee adam para bile birktiyor bu durumda
al sana enflasyon borsa,ekonomi falan he
saplaması
aynı şekilde med..sanırım mantık şu,alıyorsa benim cebimden değil,zenginin cebinden alıyor..mesela arabaya zam geldi,olsun nasılsa ben arab alamıyorum ki,zenginler alıyor..ekmeğe zam geldi,bu hükümet de napsın kardeşim memleket için yatırım yapıyor para lazım,herkes yardım edecek ...vs...
biri diyo ki dini bütün..iyi de kardeşim dini bütün adam çalar mı???
parkon aynen katılıyorum,hakkımı helal etmiyorum..ben her ay brüt maaş alıp da ,vergimi kendim ödüyorum üstelikj.her ay vergi dilimim artıyor,maaşım azalıyor,zam almak istemesem yeridir yanii.
hırsızları okudukça kendimi çamurda debeleniyor görüyorum sinirlerim bozuluyor..