• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

babamın tezi şu yönde; ev gecekondu(malum oralara tapu veriliyor,beleşe ev sahibi olunuyor),elektrik su kaçak(nasılsa bizim faturalara yansıtılıyor,cebimziden ödüyoruz onlarınkini de); çocuklar okula gidiyor,12-13 yaşında da çırak olarak çalışmaya başlıyorlar zaten( iyi bir eğitim alsın derdi yok zaten) yeme içme köyden falan geliyor,bulgur pirinç vb ,sosyal hayat zaten yok,kültür okuma gelişme vs gibi şeyler gereksizz,,,eeee adam para bile birktiyor bu durumda :34:
al sana enflasyon borsa,ekonomi falan he:1:saplaması

aynı şekilde med..sanırım mantık şu,alıyorsa benim cebimden değil,zenginin cebinden alıyor..mesela arabaya zam geldi,olsun nasılsa ben arab alamıyorum ki,zenginler alıyor..ekmeğe zam geldi,bu hükümet de napsın kardeşim memleket için yatırım yapıyor para lazım,herkes yardım edecek ...vs...
biri diyo ki dini bütün..iyi de kardeşim dini bütün adam çalar mı???

parkon aynen katılıyorum,hakkımı helal etmiyorum..ben her ay brüt maaş alıp da ,vergimi kendim ödüyorum üstelikj.her ay vergi dilimim artıyor,maaşım azalıyor,zam almak istemesem yeridir yanii.
hırsızları okudukça kendimi çamurda debeleniyor görüyorum sinirlerim bozuluyor..
Daha düne kadar yeşil kartları da vardı,......günlük yaşıyorlar bunlar...........

Ya kardeşim madem çalacaksınız Cem Uzan gibi çalın.Adama çalmak yakışıyor.Ama burada bakıyorsun biri Ebru Gündeş'e milyonluk tablo alıyor.Ebru Gündeş ne anlar yağlı tablodan puhahaha :1: Biri ayakkabı kutusuna para koyuyor falan...Ucuz numaralar bunlar.Ayrıca medyanın yine uyuması tapelerin montaj olmadığına bir numaralı kanıt :9:

Son düzenleme:
babamın tezi şu yönde; ev gecekondu(malum oralara tapu veriliyor,beleşe ev sahibi olunuyor),elektrik su kaçak(nasılsa bizim faturalara yansıtılıyor,cebimziden ödüyoruz onlarınkini de); çocuklar okula gidiyor,12-13 yaşında da çırak olarak çalışmaya başlıyorlar zaten( iyi bir eğitim alsın derdi yok zaten) yeme içme köyden falan geliyor,bulgur pirinç vb ,sosyal hayat zaten yok,kültür okuma gelişme vs gibi şeyler gereksizz,,,eeee adam para bile birktiyor bu durumda :34:
al sana enflasyon borsa,ekonomi falan he:1:saplaması

Çok mantıklı :31:

Bundan sonra biri de kalkip din, iman, namus, seref demesin valla. Bir yandan basörtülü bacilarim magdur edebiyati yaparken, öbür taraftan yenmis milyonlar var, benim saymaya gücüm yetmez. Karalama üzerine kurulu bir siyasetin geldigi nokta baska ne olacakti ki? Adam ülke gündemini birakip, aylarca camiye ayakkabi ile girdiler, yok bira sisesi vardi, yok basörtülü bacima saldirildi diye diye uyuttu sizi, dini duygularinizi sömürdükce sömürdü, umrunuzda mi? Hepsi de yalan cikti, yine degismediniz.

Bakanlarin kirli iliskileri, paralari catir catir döküldü. Tayyip Erdogan bir telas oglunu sardi sarmaladi, paralel devlet, komplo bunlar, dis gücler deyip durdu, adam hakli dediniz. Caldiysa benden caldi, sana ne dediniz. Destege tam gaz devam ettiniz.

Simdi mitinglerin birinde sinyalini vermisti kasetleri cikacagina dair, niye verdi acaba? Birileri kasetlerin elinde oldugunu söyledigi icin önden yolunu yapiyor olmasin? Aynen de öyle oldu, ses kaydi cikti ortaya. Adam internet yasasi cikardi, gikiniz cikmadi. Niye telasla bu islere bulasti saniyorsunuz? Baykal`in özeli ortaya ciktiginda, mitinglerde saldirdi durdu, bu özelmis ortaya cikmamasi lazimmis mis da mis, yahu bunun özeli mi var "sen kendi karinla mi yapiyorsun ki özel olsun?" diye gürledi, alkis tuttunuz. Bu kirlilikten sizi temizleyecegiz diye basa geldi, kirliligin dibine vurduk. Simdi bu benim özelim, özel telefonlarim nasil dinlenir diye 180 derece dönüs yapti? Bunu bile düsünemiyor musunuz? Bu adam basa geldiginde ne demisti, simdi ne diyor? Aradaki dönüsü ve nedenlerini idrak edemiyor musunuz?

Edemiyorsaniz, etmemeye devam edin. Lakin, o kirli ellerinizle "Allah" adini agziniza almayin yahu, bu kadar düsmeyin artik. Besmele cekerek yolsuzluk yapanlara oy verenler, hadi sizin dilinizle konusayim, öbür dünyasi var bu isin... Aldiginiz "ahlar" da cabasi!

Öyle ya pisligin dibine gömülsek "YARABBI SÜKÜR" diyecek bir hale geldik 10 yilda. O da Allah`in bir lütfudur diyip tapacaksiniz sonunda herhalde.

Aşağılara gelsin görünsün diye alıntıladım lamb. Budur!

Bu da Kadıköyden:32:
$BhVmYSbIAAAnrIg.jpg

Arkadaslar bence montaj olsaydi simdi cokdan 40 tane ses uzmani getirilip inceletilirdi.
montaj oldugunu anlamak 5 dakikalik isdir uzmanlar icin
ama neden ak parti yapmiyor bunu anlamis degilim.
cok sasirdim hic beklemiyordum tayyip erdogandan :5::5:
onca yetimin hakkini yiyorlar.
onlara oy verenlerde günahlarina ortak oluyor

Bu sesler bize ait demedi gurup toplantısında montaj dedi sadece..
Montaj var olan bir konuşma üzerinde ekleme çıkarma oynama yapıldı demek...
Sonuç olarak böyle bir konuşma var herşey ortada artık..
Bu arada TÜBİTAK ıda yeniden yapılandıracaklarmış zamanlamasıda şahane:19:

bugun ısyerınde calısanlar ve patronla konustum konuyu duymamıslar ses kaydı cıktı dedım hemen ve tek soyledıklerı ıftıra atıyorlar montaj yapılmıstır gulenın ısı rte gıbı bı basbakan bı partı gelmedı turkıye ıcın cok sey yaptı vs vs vs dıyorlar ne anlatılsa bos ama nasıl destekcılerını bukadar baglamıs kendıne hep savunma halındeler asla kabul etmıyorlar ben hakkımı helal etmıyorum ak partıye ve basbakana bızler ne sıkıntılarla gecınmeye calısırken onlar bızlerın paralarını kendı ceplerıne montajlıyorlar.

Cumhuriyet meydanında gazlandik..sivistim bi grubun arasına cankaydayim şuan... Bide suladilar gazladiklari yetmezmiş gibi..gundogduyla cumhuriyet meydanında hala toma var..basmane de karismis.

Back