• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

yok artık özelime yatak odamadamı karışacaksın sanane kardeşim ister tahammül ederim ister etmem ben ister anne olurum ister olmam bu konu hakkında fikrini soran oldumu sana ??? genel bir mevzuyu bana çevirmeye ne hakkın var senin.o zaman bende hakkımı helal etmiyorum sana bu saçma fikirlerin için şu yazdığınla beni üzdüğün için hakkımı helal etmiyorum sana oldu mu şimdi

Ben senin yatak odana yada çocuk yapıp yapmamana karışmıyorum dilediğini yapabilirsin.
Genel bir mevzuyu kendine çeviren sensin ben senin sözün üzerine yorum yaptım benimki sadece bir öneriydi senin yazdıkların üzerine yani kendi düşüncemi söyledim. Seni üzmüş olabilirim ama hakkına girdiğini düşünmüyorum.

Odtü de durum:
$BhUtRb6IMAAJUn7.jpg
Birilerinin çocukları paraya boğulurken bizimkileri gaza boğuyorlar:47:

Son düzenleme:
hah amma ironik...birilerinin sizin özelinize müdahale ettiğini hissettiğinizde nasıl da çıkarıyorsunuz tırnaklarınızı...

oysa bu bize yıllardır yapılıyor...hem de daha beteri...gerçekten artık ama bi gidin artık...

@Azuth: ''Arkadaslar tamam kaset montaj. İkna olalım yoksa mevzu uzayacak.. Türkiye Cumhuriyeti Basbakanının bu kadar sacmalamasına katlanamıyorum.''

tubitak, ses kasetğinin orjinalliği hakkında bilimsel araştırma başlatcakmış, iyi güldüm:27::27:

tubitağıda ele geçirmişlerdi, kendilerine güveniyorsa tarafsız bi ülkede tarafsız bilimsel kurumlara inceletsinler

arkadaşlar montaj olduğunu iddia edeceğine bak orda koskaca tübitak var gidersin kayıtları inceletir eğer montajsa belgenide alır kanıtlarsın.yada belgeri cuma günü açıklayacağız diyip milleti aptal yerine koymaya devam edebilirsin ki ikinci seçenek onlara daha yakın bence :) neden şaşırıyosunuz anlamıyorum yüzlerce polis savcı emniyet müdürünün apar topar neden yerleri değiştirildi yerine kimler getirildi bunların cevabını verdiğin zaman asıl suçluyada ulaşmış oluyorsun.Kabataş,camide içki fuhuş gibi yalanlara herhangibir görüntü,kanıt olmadığı halde aylarca inanıp şimdi bu kayıtlara montaj diyen kişilerin kafası ne güzel pırıl pırıl... Allah başka dert vermesin kardeş diyip koşarak oradan uzaklaşmanızı tavsiye ederim :) hadi diyelimki görüntüler montaj ne değişir 6 tane koskaca gemi pardon gemicik onu nereye saklayacaksın.onlar orda paraları dağıta dağıta bitiremezken sen dünyanın en pahalı benzinini kullan,doğalgazı fazla yakmamaya çalış fatura çok gelmesin diye elektrikte aynı şekilde sürekli zam gelen zaruri ihtiyaçlarını al.bunları alırken yarısından fazlasının vergi olduğunu unutma,o vergilerinin nereye gittiğini gördüğünde de soyuyorsa beni soyuyor sanane yada çalıyor ama çalışıyor demeye devam et.

Beş yıldır silivride tutuklu bulunan insanların ,babasız büyüyen çocukların, evladına hasret
ölüp giden anne ,babaların bedduaları tutmayacakmı sanmışlardı.

İnsanlar en demokratik hakkı olan protesto hakkını kullanmak isterken gezi olaylarında;
kimi canından,kimi gözünden oldu. Berkin Elvanın suçu neydi.Sabah ekmek almaya giderken
yaralandı hala komada.

Yiyin efendiler yiyin aksırıncaya kadar çatlayıncaya kadar yiyin.
Halk halinden memnun:47::47::47::47:
Allahın izniyle İNşallah paracıklarınızı problemsiz yerlerine yerleştirmişsinizdir.

Weiss nerelerde yahu gelse de aydinlatsa bizi. Hani haber alıyordu ya birilerinden. Gerci hiçbir soyledigi tutmadı ya yersen hesabı :27: :27:

yok artık özelime yatak odamadamı karışacaksın sanane kardeşim ister tahammül ederim ister etmem ben ister anne olurum ister olmam bu konu hakkında fikrini soran oldumu sana ??? genel bir mevzuyu bana çevirmeye ne hakkın var senin.o zaman bende hakkımı helal etmiyorum sana bu saçma fikirlerin için şu yazdığınla beni üzdüğün için hakkımı helal etmiyorum sana oldu mu şimdi

Iyide, senin o kadar çok sevdigin basbakan bile senin ile hemfikir degil. O millete emir etmedimi 3 çoçuk yapin diye? Ayrica bende bir teyzeyim, yegenim agladiginda, birak odadan çikmay, yanindan bir saniye bile ayrilmam. Herkezin kendi tercihi tabide fakat ailenin degerini, çoçuklarini degerini anlamak için illahi kendi çoçuklarin olmasina gerek yok, lakin çoçuklari olan anneler bile bu çoçuklarini degerini anlamaz bazen.

Bak sen bu laflari kirici, özel hayatina dalmis buluyorsun degilmi? Erdogan o laflari söylediginde Bahçelinin özel hayatina dalmis olmuyormu? Erdogana ne Bahçeli çoçuk yapmismi, yapmamismi degilmi ama? :)

Ayrica birsey daha soracagim sana. Kurani kermi, hadisleri konusuyorsunda,benim bildigim Islamda en büyük yalnislar yalan ve iftira atmaktir. Erdogan bunun ikisini yapmis. "Camide bira içteler" ne kadar büyük bir iftira biliyormusunuz? Bunun hiç bir delili yok, üstelik görüntüler ile gelecem demisti ve o'da ortalikta yok. Bu hem iftira hem yalan. Kabatas olayindan zaten hiç konusmayalim.

Bilmiyorum, politik kirli oyun diyorsan, erdogan mecburen uymak zorunda diyorsan, olabilir derim. Ama o zaman en azindan bu dindar hallerini biraksin diyorum.

İşte bu zihniyeti anlamıyorum ve resmen beni çıldırtıyor.Anne olmayan anne sevgisin tabi bilemez ne demek bu Allah aşkına ya.
3 çocuk 3 çocuk diyecek dershaneleri kaldıracak eee oradan evine ekmek götüren bay-bayan öğretmenlerin 3 çocuğu ne olacak.
Ayrıca anne konusunda tabi ben bekarım anne olurum yada olmam ama benim içimde anne şefkati varsa bunu kendi çocuğum olmadanda yaşayabilirim.Ne kadar çocuğu olupta dilendiren tecavüz eden insan taklidi yapan yaratıklar var.Anne sevgisinin şefkatinin doğumla gelir tamam ama sizin önce insan olarak o sevgiyi taşıyabileceğiniz yüreğiniz olmalı.
Samsun büyükşehir belediye başkanıda evli ve çocuğu yok akp'li başbakanımız çıksın onada laf söylesin. Belediye başkanımızın çocuğu yok ama ben bundan bir karın ağrısı duymuyorum çünkü adam üzerine düşen vazifeyi laikliğiyla yapıyor.

Atatürk'ün de çocuğu yoktu şimdi o bilemez mi evlat sevgisini.O Yüce gönüllü adam sayesinde anaların gözyaşları durdu.Eğer Adam gibi adam olunabilecekse Atatürk gibi vicdanı olsun yeter.

Ayrica birsey daha soracagim sana. Kurani kermi, hadisleri konusuyorsunda,benim bildigim Islamda en büyük yalnislar yalan ve iftira atmaktir. Erdogan bunun ikisini yapmis. "Camide bira içteler" ne kadar büyük bir iftira biliyormusunuz? Bunun hiç bir delili yok, üstelik görüntüler ile gelecem demisti ve o'da ortalikta yok. Bu hem iftira hem yalan. Kabatas olayindan zaten hiç konusmayalim.

İçtiler diyorsa başbakan içtiler daha mı iyi bileceksin kararsız lütfen ama aaa.

Weiss nerelerde yahu gelse de aydinlatsa bizi. Hani haber alıyordu ya birilerinden. Gerci hiçbir soyledigi tutmadı ya yersen hesabı :27: :27:

Weiss az bekleyin demişti 17 Aralıkta şöyle bir manalı gülücük kondurarak cümlelerin sonuna :)))
Sanırım hala bekliyor oda.

Bu arada yaptıgına santaj denir böyle aşka montajj denir esprisi yapıldı mıııı:1::1:

Çok içimde kaldı da bunu söylemek istemiştim.:27:

O da hala bekliyor sanırım :44:

onun üyeliği iptal olmuş. uı olmuş yani.

Aaaaa yıkıldım simdi ben:27: :27:

Kim bize bekleyin diyip manidar manidar gülecek? Neyse kalanlarla idare edeceğiz artık.

Bu arada başbakanın konuşmasını dinledim bir de alkışlari falan. Sinirlensem mi gulsem mi ağlasam mi memleketin haline bilemedm.

BAzi arkadaslar Öyle bi konusuyor ki, sanki 11 sene önce Türkiye güllük gülistanlikti,
hic kimse calmiyordu, masallah hizmet üstüne hizmet ediyordu da ülke AK Parti gelince batti...

Insan gercekten hayret ediyor.
Yiyorlardı da insan gibi yiyorlardı........hiçbiri bu derece doyumsuz olmadı.....ülkenin iliğini kemiğini kuruttular

Yiyorlardı da insan gibi yiyorlardı........hiçbiri bu derece doyumsuz olmadı.....ülkenin iliğini kemiğini kuruttular

Yemek değil ama kadrolaşma her zaman vardı bunu görmemek söylememek olmaz ama bu kadar ayrımcılıgın kutuplaşmanın oldugu bir dönem olmamıştır.

Bu ülkeyi seven, ülkenin gelişmesi için tek de olsa elinden geleni yapmaya çabalayan bir yurttaş, dövizin ne zaman artabileceğini de iyi kötü öngörebilen bir iktisatçı olarak bir tek birim dahi döviz tutmamayı ilke edindim. Buradan para kazanmak istemedim. Ortaya çıkanlar doğru ise, biz yurdunu sevenler yabancı ülkelere senyoraj kazandırmaktan kaçınırken, bazıları dövizleri koyacak yer bulamıyormuş. aslında faiz lobisinin! faaliyetleri en çok elinde döviz tutanların işine yararken, çıkıp bu lobiyi suçlamak tribünlere oynamakmış. ey tribündekiler artık gözlerinizi, gönlünüzü inandıklarınızdan/inandırıldıklarınızdan farklı görüş ve düşüncelere de açın. sadece açın, kabullenmeniz gerekmiyor. size anlatılan masalların miadının dolduğunu görün lütfen. ülkemiz için değilse, kendiniz için, kendiniz için değilse çocuklarınız için. Bizlerin dediklerine değil, gerçeklere odaklanın ve bunun için de farklı bir pencereden, eleştirel akıl ile bakmayı da deneyin. yine aynı noktaya geliyorsanız, görüşlerinize çok daha sıkı sarılın o zaman. iyi insanların, iyi yöneticilerin çoğalabildiği, dürüstlüğün meziyet değil önkoşul olarak kabul edilebildiği güzel yarınlar dileklerimle. ve ayrıca iyi/dürüst/güzel insanlar; sizleri çok seviyor ve erdemli duruş ve yaşayışınız için önünüzde saygıyla, hürmetle eğiliyorum.
(Alıntıdır)

Son düzenleme:
Back