Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

Cumhuriyet meydanında gazlandik..sivistim bi grubun arasına cankaydayim şuan... Bide suladilar gazladiklari yetmezmiş gibi..gundogduyla cumhuriyet meydanında hala toma var..basmane de karismis.

Ayrıca copla koştular üstümüze resmen. Allahtan spor ayakkabi var ayagimda..videoya alayim dedim yapamadim.

geçmiş olsun med im
seçimde izmirden az da olsa umutları varsa bu gece o da yokolmuştur sayenizde

Cumhuriyet meydanında gazlandik..sivistim bi grubun arasına cankaydayim şuan... Bide suladilar gazladiklari yetmezmiş gibi..gundogduyla cumhuriyet meydanında hala toma var..basmane de karismis.

Geçmiş olsun med.Dikkat et ara sokaklara.Şu an malesef İzmirde değilim olsaydım yanında olurdum.Dikkatli ol.

Yav he he montaj. Bari kabul etmisiz gibi yapalim da memleketimin insanı bu olayı aklayacağım diye kendini daha fazla küçük düşürmesin

Mağdurum da mağduruma devam.

Son düzenleme:
geçmiş olsun med im
seçimde izmirden az da olsa umutları varsa bu gece o da yokolmuştur sayenizde

Geçmiş olsun med.Dikkat et ara sokaklara.Şu an malesef İzmirde değilim olsaydım yanında olurdum.Dikkatli ol.

Geçmiş olsun med.........samsung gear diye bir zamazingo var yanlış hatırlamîyorsam kola takılıyor ondan mı edinmek gerek bilmiyorum ki

Kızlar geldim evdeyim.

Yahu cidden şaka gibi..Yürüyüş sevinç önünden başladı, gündoğduya kadar neredeyse ilerliyodu zaten kalabalık..Gündoğduya gidildi, orada şarkılar sloganlar v.s..Bir tane taşkınlık yok, bakın çok samimi söylüyorum...Bir tane ya..

Oradan bir grup basmane tarafına yürüdü, benim olduğum büyük grup ise konak tarafına..Cumhuriyette toma karşıladı bizi..Resmen ortaya gaz attılar ya..Direkt bize atmadılar ama attılar işte..Yetmedi üstümüze doğru tazyikli su attılar.

Kalabalık dağılmayınca ellerinde coplar nasıl koşturuyolar üstümüze görmeliydiniz. Sanırsınız bombalarla tozu dumana katan teröristleri kovalıyorlar..Bu nedir arkadaş? Yuh dedim ya.

Ablamlar da bornova meydana gittiler, orada hiç bir olay olmamış, müdahale de edilmemiş..İnsanlar gösterisini, yürüyüşünü yapmış dönmüş..

Neyse..Öyle işte..Video falan çektim bol bol yürüyüşten, youtube a yükleyip koyarım buraya da..

Yav he he montaj. Bari kabul etmisiz gibi yapalim da memleketimin insanı bu olayı aklayacağım diye kendini daha fazla küçük düşürmesin

Mağdurum da mağduruma devam.

Yasama,yürütme,yargı elinde
para sende
kolluk kuvvetleri emrinde
%50 (!) her türlü peşinde
iktidarsın...
güç sarhoşluğu içindeyken hep mağdursun hep mazlumsun.
az kaldı üzülecektim yazarken

Bilindik haller..
Gayet güzel başlayan bir eylem her zamanki gibi son bulmuş
Kimin haddine ses çıkarmak haddinizi aşmışsınız şekerim
Video yayınlarsan tahminimce atılan gazlar montajla senin tarafından eklenmiştir şimdiden söyleyim ben

Çekemedim ki onu kaçışırken. Tek başıma gittim ben..Kızlı erkekli bi gruba sıvıştım çankayaya kaçtık
Abla gel gel bizle diyo çocuklar..Dedim ne ablası tirbiyisiz

İstanbulda da çıkmıştır olaylar muhakkak..Twiterı takip edemedim..Twiterdan sorumlu bakan angryden haber bekliyoruz :)

Med keşke bizde yanında olabilseydik helal olsun...

Başbakanımız "En az 3 çocuk yapın,sezaryen yapmayın vs.vs." dediğinde de "sana ne oluyor o benim özelim" demek aklınıza geldi mi hiç?

Eskişehir de geçen gün Ali İsmail için küçük ama koca yürekli bir grup eylem yapıyordu.Burda da başlar o zaman yakında eylemler başlasın ilk ben katılacağım!

Evettt neden olmasınn :) Bak bu iyi fikirr :)

Evet bence de iyi fikir :)
Perşembe haberleşiriz

Eskişehir de geçen gün Ali İsmail için küçük ama koca yürekli bir grup eylem yapıyordu.Burda da başlar o zaman yakında eylemler başlasın ilk ben katılacağım!

Ali ismaili de andık bugün..Ölen tüm yoldaşlarımızı andık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…