- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
yok artık özelime yatak odamadamı karışacaksın sanane kardeşim ister tahammül ederim ister etmem ben ister anne olurum ister olmam bu konu hakkında fikrini soran oldumu sana ??? genel bir mevzuyu bana çevirmeye ne hakkın var senin.o zaman bende hakkımı helal etmiyorum sana bu saçma fikirlerin için şu yazdığınla beni üzdüğün için hakkımı helal etmiyorum sana oldu mu şimdi
onun üyeliği iptal olmuş. uı olmuş yani.Weiss nerelerde yahu gelse de aydinlatsa bizi. Hani haber alıyordu ya birilerinden. Gerci hiçbir soyledigi tutmadı ya yersen hesabı
yok artık özelime yatak odamadamı karışacaksın sanane kardeşim ister tahammül ederim ister etmem ben ister anne olurum ister olmam bu konu hakkında fikrini soran oldumu sana ??? genel bir mevzuyu bana çevirmeye ne hakkın var senin.o zaman bende hakkımı helal etmiyorum sana bu saçma fikirlerin için şu yazdığınla beni üzdüğün için hakkımı helal etmiyorum sana oldu mu şimdi
onun üyeliği iptal olmuş. uı olmuş yani.
Ayrica birsey daha soracagim sana. Kurani kermi, hadisleri konusuyorsunda,benim bildigim Islamda en büyük yalnislar yalan ve iftira atmaktir. Erdogan bunun ikisini yapmis. "Camide bira içteler" ne kadar büyük bir iftira biliyormusunuz? Bunun hiç bir delili yok, üstelik görüntüler ile gelecem demisti ve o'da ortalikta yok. Bu hem iftira hem yalan. Kabatas olayindan zaten hiç konusmayalim.
Weiss nerelerde yahu gelse de aydinlatsa bizi. Hani haber alıyordu ya birilerinden. Gerci hiçbir soyledigi tutmadı ya yersen hesabı
onun üyeliği iptal olmuş. uı olmuş yani.
Yiyorlardı da insan gibi yiyorlardı........hiçbiri bu derece doyumsuz olmadı.....ülkenin iliğini kemiğini kuruttularBAzi arkadaslar Öyle bi konusuyor ki, sanki 11 sene önce Türkiye güllük gülistanlikti,
hic kimse calmiyordu, masallah hizmet üstüne hizmet ediyordu da ülke AK Parti gelince batti...
Insan gercekten hayret ediyor.
Yiyorlardı da insan gibi yiyorlardı........hiçbiri bu derece doyumsuz olmadı.....ülkenin iliğini kemiğini kuruttular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?