• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

benim bahsettiğim bir hadis kur'an-ı kerimden sonraki örneğimiz..senin örneğinse bir maymun...zaten sana yakışanı yazmışsın daha fazla yazmaya gerek yok.

burada maymun; her şey alenen yaşandığı halde, görmedim, duymadım, bilmiyorum diyenleri temsil ediyor.

madem hz Muhammedden bahsediyoruz. bir dinin lideri olarak, savaşlara katılmış, ganimetler elde etmiş biri olarak çocuklarına miras olarak sadece bir katır, birkaç silah ve bir-iki parça arsa bırakmıştır. savaşlardan elde ettiği ganimetleri ve kendisine bağışlanan hediyeleri de derhal vakfetmiş, ayrıca medineden sürgün edilen yahudilerin topraklarından sağladığı gelirleri ve kendisine ait olan diğer arsaları da ihtiyaç sahiplerine dağıtmıştır.

bizim burada bahsettiğimiz kişiyse, dünyanın sayılı zenginlerindendir. ve bu zenginliğin kaynağını da zamanında "gömü buldum", "oğlumun düğününden" vs gibi komik şekillerde açıklamıştır çünkü açıklaması yok bunun.

ama sen yine de görme tabi, iyimserliğini koru, "ayy hep günah alıyorlar" de, "koskoca başbakan bunları yapmaz, ben inanmam, sanki gözümün önünde mi yaptı" de, "gözümün önünde yapsa bile, gördüklerimin hepsine inanamam, hadis var" de.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı (bilişim suçları ) ses kayıtları ile ilgili inceleme başlatmış.
Ne çıkacak bakalım:27::27:

Benim de aklım almıyor parkon..
Yok yani, ayan beyan ortaya çıkmış bir şeyin bu kadar savunulup, ona kılıf bulunmasını aklım almıyor.

dağdaki çobanla benim oyum neden bir diyesim var..
adam asgari ücretle 4 çocuk yapıp ev geçinidiriyor(nasıl olduğunu anlamadığım şekilde) sonra da başbakanım çalıyorlarsa benden çalıyorlar size ne diyor..
yani yolsuzluk davasında kayınço olayında ses kayıtları çıktı adam açıkça "ben milletin a... koyarım " diyor,daha ne desin.ben yazarken utanıyorum,adam duyunca umarsamıyor...ama bir yandan da çok namuslu vatandaşlarımız kadın cinayetinde bir numaradalar...

ankette çıkan sonuçlara göre,%65 (tam rakamı hatırlamıyorum) civarı diyor ki yolsuzluk ve rüşvet yapmıştır hükümet,ama bunların %50 si de tekrar akp ye oy veririm diyor..aklım mantığım almıyor benim...

Evet ne güzel bir söz değil mi? Cok sevdiğiniz Erdoğan gözüyle görmeyip kulağıyla duymadığı bir olayı olmus gibi anlatirken ne de guzel inanmıştınız o zaman hiç aklınıza bu güzel söz gelmemişti degil mi?

Askerler paşalar içeri uydurma delil hatta kağıt parçalarıyla içeri tikilirken Erdoğan ülke normallesiyor derken siz zafer çığlıkları atarken bu söz yine hiç aklınızdan dahi geçmemişti eminim.

Kulun bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı vardır. Ve üzülerek! söylüyorum bunlar iyi gunleriniz.

Ne olacağıdı o kadar insanın ahı yerde mi kalacağıdı

doğru söylüyorsun sizlere istiklal mahkemelerini getirmediğimiz için pişmanız :1::1::1:

4 çocuk ve 1000 tl maaşla geçiniyorsa şöyle düşünmek lazım her çocuk rızkıyla doğarmış bereketiyle gelirmiş doğurdukça bereketi artıyordur 1000 tl nin:1::1: halk arasındaki bu sözler beni benden alıyor:27::27::37: basit düşünün yani alım gücü enflasyon çapraz kur borsa gibi detaylara girerek anlayamazsınız 1000 tl ve 4 çocuk işini:1::1::1:

Siyaset çirkin,siyaset kötü,bunlar oyun....
Bla,bla,bla.....
Burda hükümet aleyhinde yazanların amacının muhalefet bir partinin propagandasını yapmak olduğunu zannediyor sanırım bazı arkadaşlar.
Gerçekten bu kadar basit mi düşünüyorsunuz?
Şuan hiçbir partiye sempati duymuyorum,zaten hayatım boyuncada fanatik bir partici olmam mümkün değil.
Ben ne MHP derdindeyim,nede CHP...
Benim tek derdim bu ülkenin,dahada önemlisi çocuklarımın geleceği.
Bu ülkenin bir adamın koltuk sevdası için kaosa sürüklendiğini,cebini doldurmak için yaptıklarını izledikçe nefret ettim ülkemden.
Dünyanın en büyük yolsuzluğu soruşturulamadan örtbas ediliiyor,ben maaşımın yarısını,eşim kazancının yüzde kırkını her ay bu adamlar cebine atsın diye vergi olarak devlete ödüyoruz...
Hakkımı ne bu adamlara,nede bu yolsuzlukları göre göre onlara oy verenlere helal etmiyorum...

dağdaki çobanla benim oyum neden bir diyesim var..
adam asgari ücretle 4 çocuk yapıp ev geçinidiriyor(nasıl olduğunu anlamadığım şekilde) sonra da başbakanım çalıyorlarsa benden çalıyorlar size ne diyor..
yani yolsuzluk davasında kayınço olayında ses kayıtları çıktı adam açıkça "ben milletin a... koyarım " diyor,daha ne desin.ben yazarken utanıyorum,adam duyunca umarsamıyor...ama bir yandan da çok namuslu vatandaşlarımız kadın cinayetinde bir numaradalar...

ankette çıkan sonuçlara göre,%65 (tam rakamı hatırlamıyorum) civarı diyor ki yolsuzluk ve rüşvet yapmıştır hükümet,ama bunların %50 si de tekrar akp ye oy veririm diyor..aklım mantığım almıyor benim...

Aynı vatandaşlarımız dinden imandan bahsederken de bir numara.
Yok quo ya, cidden bunun sebebini anlayamıyorum..Var bir yerlerde bişeyler bizim bilmediğimiz, akıl tutulması yaşıyorum resmen gördükçe tepkileri.

doğru söylüyorsun sizlere istiklal mahkemelerini getirmediğimiz için pişmanız :1::1::1:

hatibulutcum sen tüp bebekle anne olmaya çalışan biri olarak mhp liderine evlat ve aile kuramaması üzerinden başbakanın bel altı vurmasına ne diyorsun merak ediyorum.örneğin tüp bebekle ilgili maddi anlamda ne gibi kolaylıklar sağlandı sistemden kendi adına memnunmusun..sadece direk seni ilgilendiren konu üzerinden soruyorum ses kayıtları üzerinden değil...

Bla,bla,bla.....
Burda hükümet aleyhinde yazanların amacının muhalefet bir partinin propagandasını yapmak olduğunu zannediyor sanırım bazı arkadaşlar.
Şuan hiçbir partiye sempati duymuyorum,zaten hayatım boyuncada fanatik bir partici olmam mümkün değil.
Bu ülkenin bir adamın koltuk sevdası için kaosa sürüklendiğini,cebini doldurmak için yaptıklarını izledikçe nefret ettim ülkemden.
Dünyanın en büyük yolsuzluğu soruşturulamadan örtbas ediliiyor,ben maaşımın yarısını,eşim kazancının yüzde kırkını her ay bu adamlar cebine atsın diye vergi olarak devlete ödüyoruz...
Hakkımı ne bu adamlara,nede bu yolsuzlukları göre göre onlara oy verenlere helal etmiyorum...

Tekrar beğenemedim...Beğendim say..

Hem çocuklarımızın geleceği, hem de vatanımız ya..Ötesi yok. Yapılmayan kalmadı şu topraklarda.
Yazık günah...

ekşide biri bilal oğlanın ses kayıtlarına ithafen: "bu zeka ile ticareti nasıl yapıyor merak ettiğim insan. 6 tane gemi bu zeka ile alınabiliyorsa nerde benim donanmam." :27:

Dua edin o istiklal mahkemeleri sizler için dönmesin.

Sizin basbakani böyle savunmanizi simdi daha iyi anladım. Kafanız ayni işliyor soruları cevap vermeyip olayı başka yere çekerek laf söyledim sanıyorsunuz. Tıpkı ortada olmayan saldırıyı diline doladigi için özür dile diyen Bahçeliye o aile ne demek bilmez demek gibi. Ne kadar musluman insana yakışır! Bir ifade degil mi?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı (bilişim suçları ) ses kayıtları ile ilgili inceleme başlatmış.
Ne çıkacak bakalım:27::27:

Evvela görev yerleri değişimi olur
Sonra da montaj olduğu ortaya çıkar sanırım :)

Aslında hiç inkar etmeyip, paraları Bilal oğlanın tedavi masrafları olarak gösterseler aklanırlar bence :27:
e durumu ortada çocuğun :)

4 çocuk ve 1000 tl maaşla geçiniyorsa şöyle düşünmek lazım her çocuk rızkıyla doğarmış bereketiyle gelirmiş doğurdukça bereketi artıyordur 1000 tl nin:1::1: halk arasındaki bu sözler beni benden alıyor:27::27::37: basit düşünün yani alım gücü enflasyon çapraz kur borsa gibi detaylara girerek anlayamazsınız 1000 tl ve 4 çocuk işini:1::1::1:
babamın tezi şu yönde; ev gecekondu(malum oralara tapu veriliyor,beleşe ev sahibi olunuyor),elektrik su kaçak(nasılsa bizim faturalara yansıtılıyor,cebimziden ödüyoruz onlarınkini de); çocuklar okula gidiyor,12-13 yaşında da çırak olarak çalışmaya başlıyorlar zaten( iyi bir eğitim alsın derdi yok zaten) yeme içme köyden falan geliyor,bulgur pirinç vb ,sosyal hayat zaten yok,kültür okuma gelişme vs gibi şeyler gereksizz,,,eeee adam para bile birktiyor bu durumda :34:
al sana enflasyon borsa,ekonomi falan he:1:saplaması

Aynı vatandaşlarımız dinden imandan bahsederken de bir numara.
Yok quo ya, cidden bunun sebebini anlayamıyorum..Var bir yerlerde bişeyler bizim bilmediğimiz, akıl tutulması yaşıyorum resmen gördükçe tepkileri.

aynı şekilde med..sanırım mantık şu,alıyorsa benim cebimden değil,zenginin cebinden alıyor..mesela arabaya zam geldi,olsun nasılsa ben arab alamıyorum ki,zenginler alıyor..ekmeğe zam geldi,bu hükümet de napsın kardeşim memleket için yatırım yapıyor para lazım,herkes yardım edecek ...vs...
biri diyo ki dini bütün..iyi de kardeşim dini bütün adam çalar mı???

parkon aynen katılıyorum,hakkımı helal etmiyorum..ben her ay brüt maaş alıp da ,vergimi kendim ödüyorum üstelikj.her ay vergi dilimim artıyor,maaşım azalıyor,zam almak istemesem yeridir yanii.
hırsızları okudukça kendimi çamurda debeleniyor görüyorum sinirlerim bozuluyor..

Evvela görev yerleri değişimi olur
Sonra da montaj olduğu ortaya çıkar sanırım :)

Aslında hiç inkar etmeyip, paraları Bilal oğlanın tedavi masrafları olarak gösterseler aklanırlar bence :27:
e durumu ortada çocuğun :)

Önce gerçeği açıklasınlarda sonra görev yerleri değişsin önemi yok :1::1::1:
Başbakan o ses kayıtları bana ve oğluma ait değil dedimi o sesler bize ait değil dedimi ben duymadım:21::21:
Sadece ısrarla montaj dublaj komplo paralel yapı gibi her zamanki ifadelerle laf kalabalığı yaptı...
Tek duymak istediğim şey düz ve basit bir cümle''o sesler bize ait değil''

hatibulutcum sen tüp bebekle anne olmaya çalışan biri olarak mhp liderine evlat ve aile kuramaması üzerinden başbakanın bel altı vurmasına ne diyorsun merak ediyorum.örneğin tüp bebekle ilgili maddi anlamda ne gibi kolaylıklar sağlandı sistemden kendi adına memnunmusun..sadece direk seni ilgilendiren konu üzerinden soruyorum ses kayıtları üzerinden değil...

kuzenim var benim mersinde yaşıyor 15 yıl boyunca parası olmadığı için tüp bebek yaptıramadı ve çocuk sahibi olamadı yıllarca..bu hükümet gelip düzenleme yaptı ve her sene tüp bebeği devlette ücretsiz deneyebiliyor.hemde para vermiyor hiç..tabi yine olmadı o ayrı konu.ama 15 sene öncesi nereeeee şimdiki nereee.ben kendi adıma konuşacaksam eğer devlete gitmiyorum işyerimden izin alamadığım için özele başkent gidiyorum.55 liraydı muayene ücretimiz özel hastanelerin ücretleri artınca bizim hastanede arttı...bende zamanm olmadığı için böyle bi tercihte bulundum.ev hanımı olsaydım devlette gayette güzel yaptırırdım..fikrim budur.

Bla,bla,bla.....

ağzına sağlık
:13::13::13::13:

babamın tezi şu yönde; ev gecekondu(malum oralara tapu veriliyor,beleşe ev sahibi olunuyor),elektrik su kaçak(nasılsa bizim faturalara yansıtılıyor,cebimziden ödüyoruz onlarınkini de); çocuklar okula gidiyor,12-13 yaşında da çırak olarak çalışmaya başlıyorlar zaten( iyi bir eğitim alsın derdi yok zaten) yeme içme köyden falan geliyor,bulgur pirinç vb ,sosyal hayat zaten yok,kültür okuma gelişme vs gibi şeyler gereksizz,,,eeee adam para bile birktiyor bu durumda :34:
al sana enflasyon borsa,ekonomi falan he:1:saplaması

..

ek olarak o köyden gelenlerin dışında bi de dağıtılan makarnalar var :1::1::1:

kuzenim var benim mersinde yaşıyor 15 yıl boyunca parası olmadığı için tüp bebek yaptıramadı ve çocuk sahibi olamadı yıllarca..bu hükümet gelip düzenleme yaptı ve her sene tüp bebeği devlette ücretsiz deneyebiliyor.hemde para vermiyor hiç..tabi yine olmadı o ayrı konu.ama 15 sene öncesi nereeeee şimdiki nereee.ben kendi adıma konuşacaksam eğer devlete gitmiyorum işyerimden izin alamadığım için özele başkent gidiyorum.55 liraydı muayene ücretimiz özel hastanelerin ücretleri artınca bizim hastanede arttı...bende zamanm olmadığı için böyle bi tercihte bulundum.ev hanımı olsaydım devlette gayette güzel yaptırırdım..fikrim budur.
ben bir insanının çocuğunun olmaması ve bekar olması yüzünden ona belaltı laflar etmesine nasıl bakıyorsunuz sorusuna cevabını alamadım.

Back