• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

$1621955_298310523655733_2026164735_n.jpg

Montajın böylesi :1:

bi de 3 maymun var: "görmedim, duymadım, bilmiyorum" aklıma geldi öyle, söylim dedim :ssz:

benim bahsettiğim bir hadis kur'an-ı kerimden sonraki örneğimiz..senin örneğinse bir maymun...zaten sana yakışanı yazmışsın daha fazla yazmaya gerek yok.

Sabah beri saçbaş yolasım var.
Arabaya binerken sitenin bahçıvanıyla güvenlik konuşuyor''gene başbakanıma saldırıyolar,diyelim ki yedi,bu adam en azından ekonomiyi düzeltti de yedi'':53::53:
Dayanamadım tabii,''senin maaşın kaç lira,4 çocukla geçinebiliyo musun?senin tabirinle düzelen ekonomi senin cebinide doldurdu heralde '' dedim.
''Allahıma bin şükür hocam,geçiniyom tabii,1000 lira maaş alıyorum'':53:

Vallahi benim aklım almıyor,benim alım gücüm azaldı arkadaş,nasıl bu adam 1000 lira ile aile geçindirir yeminle anlamıyorum.
Artık öyle bir hale gelmişler ki,yaşıyorum sanıyorlar,hipnoz mu edilmişler nedir.

$1901510_721233667916436_1952632067_n.jpg

Allah'ın sopası yok işte...
Sen insanların çocuğu yok diye aşağılar mısın
Bak daha kaç gün geçti ki üzerinden
Allah hak edenlere hayırlı evlat versin...

Ben anlayamıyorum. Her şey ortada... Çoluk çocuk demeden hepimizin hakkı çatır çatır yenmiş, yedikleri paraları sığdıramamışlar hiç bir yere.

Hala bu duruma kılıf yaratıp ya da başka pencereden bakıp nasıl savunulabiliyor bu durum cidden anlayamıyorum.
Yahu bu durumun savunulacak neyi olabilir?
Cidden anlayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah beri saçbaş yolasım var.
Arabaya binerken sitenin bahçıvanıyla güvenlik konuşuyor''gene başbakanıma saldırıyolar,diyelim ki yedi,bu adam en azından ekonomiyi düzeltti de yedi'':53::53:
Dayanamadım tabii,''senin maaşın kaç lira,4 çocukla geçinebiliyo musun?senin tabirinle düzelen ekonomi senin cebinide doldurdu heralde '' dedim.
''Allahıma bin şükür hocam,geçiniyom tabii,1000 lira maaş alıyorum'':53:

Vallahi benim aklım almıyor,benim alım gücüm azaldı arkadaş,nasıl bu adam 1000 lira ile aile geçindirir yeminle anlamıyorum.
Artık öyle bir hale gelmişler ki,yaşıyorum sanıyorlar,hipnoz mu edilmişler nedir.

Benim de aklım almıyor parkon..
Yok yani, ayan beyan ortaya çıkmış bir şeyin bu kadar savunulup, ona kılıf bulunmasını aklım almıyor.

Ben anlayamıyorum. Her şey ortada... Çoluk çocuk demeden hepimizin hakkı çatır çatır yenmiş, yedikleri paraları sığdıramamışlar hiç bir yere.

Hala bu duruma kılıf yaratıp ya da başka pencereden bakıp nasıl savunulabiliyor bu durum cidden anlayamıyorum.
Yahu bu durumun savunulacak neyi olabilir?
Cidden anlayamıyorum.

Montajdır, montaj :34:
Tek savunma bu işte devamı yok.

Son düzenleme:
eee boşuna peygamber ilan edilmedi, Allahın tüm vasıflarını taşıyor denmedi boşuna, tabii ki sorgusuz sualsiz inancaklar:27::27:

Yok yani, ayan beyan ortaya çıkmış bir şeyin bu kadar savunulup, ona kılıf bulunmasını aklım almıyor.

Çalsada olsun diyolar ya,:51:
Tamam belli bir kesim bunlarla beraber ceplerini doldurdu ve hala dolduruyor,onların savunmasını anlıyorum,aynı hamurdan yapılmalar.
Ama kıt kanaat geçinip (daha doğrusu geçinemeyip) bu adam damdan atla dese atlayacak insanlar var,onları nasıl bu hale getirdiler,onu kestiremiyorum.

Bu arada ODTÜ gene karışmış malesef.Çok sert polis müdehalesi varmış.

Son düzenleme:

Zaten bin lira maaşla ev geçindirip 4 çocuğa bakabiliyorsa bir insan :) ekonomi bakanı olmayı hakeder valla :D

Eki Görüntüle 995609

Allah'ın sopası yok işte...
Sen insanların çocuğu yok diye aşağılar mısın
Bak daha kaç gün geçti ki üzerinden
Allah hak edenlere hayırlı evlat versin...

Allah evladı kimilerine verip kimilerinede vermeyip sınıyor...
Dediğin çok doğru bir iki gün önce evlat üzerinden bel altı vurdu bugün evladıyla gündemde...
$27142_503707266356299_656418567_n.jpg

peygamber efendimiz buyurmuştur ki gözünle gördüğünün yarısına kulağınla duyduğunun hiçbirine inanma...yorumum budur

Peygamber efendimizin böyle bir hadisi olduğunu sanmıyorum olmuşsa da kesin yanlış anlaşılmıştır :D
Neyse konumuzda bu değil zaten.

Eskiden de çalıyorlardı savunmasına karşı eskiden bu kadar çok çalmıyorlar dı savunması çokta kötü değil bence :D

Gündem hararetlendi, sizlerde lütfen yazdıklarınıza, ordan burdan alıntıladıklarınıza özen gösterin, sonra aylar önce ( gezi olayları topiğinde) yaşanan banlanmaları yaşamayın.
Eleştirileriniz yerini hakarete bırakmasın.

peygamber efendimiz buyurmuştur ki gözünle gördüğünün yarısına kulağınla duyduğunun hiçbirine inanma...yorumum budur

Evet ne güzel bir söz değil mi? Cok sevdiğiniz Erdoğan gözüyle görmeyip kulağıyla duymadığı bir olayı olmus gibi anlatirken ne de guzel inanmıştınız o zaman hiç aklınıza bu güzel söz gelmemişti degil mi?

Askerler paşalar içeri uydurma delil hatta kağıt parçalarıyla içeri tikilirken Erdoğan ülke normallesiyor derken siz zafer çığlıkları atarken bu söz yine hiç aklınızdan dahi geçmemişti eminim.

Kulun bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı vardır. Ve üzülerek! söylüyorum bunlar iyi gunleriniz.

Ne olacağıdı o kadar insanın ahı yerde mi kalacağıdı

Back