- 25 Eylül 2009
- 1.399
- 291
- 373
- Konu Sahibi _MedceziR_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mizah lobisi iş başında :)) ülke açık hava tımarhanesi resmen :)
Eki Görüntüle 995598
bi de 3 maymun var: "görmedim, duymadım, bilmiyorum" aklıma geldi öyle, söylim dedim
benim bahsettiğim bir hadis kur'an-ı kerimden sonraki örneğimiz..senin örneğinse bir maymun...zaten sana yakışanı yazmışsın daha fazla yazmaya gerek yok.
Sabah beri saçbaş yolasım var.
Arabaya binerken sitenin bahçıvanıyla güvenlik konuşuyor''gene başbakanıma saldırıyolar,diyelim ki yedi,bu adam en azından ekonomiyi düzeltti de yedi''
Dayanamadım tabii,''senin maaşın kaç lira,4 çocukla geçinebiliyo musun?senin tabirinle düzelen ekonomi senin cebinide doldurdu heralde '' dedim.
''Allahıma bin şükür hocam,geçiniyom tabii,1000 lira maaş alıyorum''
Vallahi benim aklım almıyor,benim alım gücüm azaldı arkadaş,nasıl bu adam 1000 lira ile aile geçindirir yeminle anlamıyorum.
Artık öyle bir hale gelmişler ki,yaşıyorum sanıyorlar,hipnoz mu edilmişler nedir.
Ben anlayamıyorum. Her şey ortada... Çoluk çocuk demeden hepimizin hakkı çatır çatır yenmiş, yedikleri paraları sığdıramamışlar hiç bir yere.
Hala bu duruma kılıf yaratıp ya da başka pencereden bakıp nasıl savunulabiliyor bu durum cidden anlayamıyorum.
Yahu bu durumun savunulacak neyi olabilir?
Cidden anlayamıyorum.
Montajdır, montaj
Tek savunma bu işte devamı yok.
Benim de aklım almıyor parkon..
Yok yani, ayan beyan ortaya çıkmış bir şeyin bu kadar savunulup, ona kılıf bulunmasını aklım almıyor.
Benim de aklım almıyor parkon..
Yok yani, ayan beyan ortaya çıkmış bir şeyin bu kadar savunulup, ona kılıf bulunmasını aklım almıyor.
Eki Görüntüle 995609
Allah'ın sopası yok işte...
Sen insanların çocuğu yok diye aşağılar mısın
Bak daha kaç gün geçti ki üzerinden
Allah hak edenlere hayırlı evlat versin...
peygamber efendimiz buyurmuştur ki gözünle gördüğünün yarısına kulağınla duyduğunun hiçbirine inanma...yorumum budur
peygamber efendimiz buyurmuştur ki gözünle gördüğünün yarısına kulağınla duyduğunun hiçbirine inanma...yorumum budur