- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Birinci boyle bir kayit olsa 17 aralik gnu bomba gibi atarlardi ortaya simdiyimi beklemisler ...
Komik
ikincisi erdoganin sesi surekli uykulu geliyoor yarsaata bir arama yapiliyor salak bu adamlarda yarim saate bir arayip
acik seciik ad soyad yer mekan vererek konussunlar ..
Bukadar ucuz komplolar da olmaz. Ses cok benziyor ama cook acemice vir montaj bu ...
Gercekcilik payi 0
Birinci boyle bir kayit olsa 17 aralik gnu bomba gibi atarlardi ortaya simdiyimi beklemisler ...
Komik
ikincisi erdoganin sesi surekli uykulu geliyoor yarsaata bir arama yapiliyor salak bu adamlarda yarim saate bir arayip
Bukadar ucuz komplolar da olmaz. Ses cok benziyor ama cook acemice vir montaj bu ...
Gercekcilik payi 0
Kriptolu telefondan bihabersiniz hala galibaAyrıca sesinde uyku hali değil endişe varmış gibi daha çok.. Ayrıca ufacıkta olsa olsa her ihtimali göz önünde bulundurun bakış açınızı geniş tutmak her zaman faydalıdır.
Hayir gayette bilgim var birkac gun onceki aciklamasinda kriiptolu teli. Bile dinliyorlar demisti sadece bu benim kafami karstirdi.. Ama
inun disinda cokta dogru olduguna inanmiyorum elbetteki acik ve genis goruslu biriyim ama.herkesin net bi dusuncesi var .
Ben dogruluk payi oldugguna cok ihtimal vermiyorum.
Komik
Gercekcilik payi 0
keske soyledigin gibi olsa. Ama artik mizrak cuvala sigmiyor. Eyer gercekten yalansa izin versin o zaman arastirilsin, savciliga suc duyurusunda bulunsun o zaman.
Bu is teknoloji bakaninin dedigi gibi hissetmekle olmuyor. ulkeme bak. teknoloji bakani dinlemis ve hissetmis. Cok hisli bakanlarimiz var.
Ayrica, daha neler var deniyor. Ulke ic karisikliga suruklenir diye teker teker cikiyor bunlar ortaya.
keske boyle olmasa, ama adaletin olmadigi bir ulkede, adlaetin adalet bakanina baglandigi bir ulkede, binlerce polisin yerinden edildigi bir ulkede, ozel kurumlarim sadece keyfe gore kapatildigi bir ulkede, savcilarin yerlerinin devamli deyistirildigi bir ulkede, sorusturmalardan el cektirildigi bir ulkede, sanirim adalet ancak ses kayitlariyla yerini bulmaya calisiyor.
yazik
İhtimal vermemenizin sebebi ne acaba ??
Yahu neden soruyorsambende bu soruyu bizim weiss dememişmiydi 17 Aralık sürecinde babamdan şüphe ederim tayyip erdogandan suphe etmem diye.Daha neyi konuşuyoruz ki??
Hayir gayette bilgim var birkac gun onceki aciklamasinda kriiptolu teli. Bile dinliyorlar demisti sadece bu benim kafami karstirdi.. Ama
inun disinda cokta dogru olduguna inanmiyorum elbetteki acik ve genis goruslu biriyim ama.herkesin net bi dusuncesi var .
Ben dogruluk payi oldugguna cok ihtimal vermiyorum.
Yalansa çıksın kanıtlasın erdoğan. Meydanlarda yalan, montaj, dublaj diye bağırmasın. Hala bekliyoruz uzmanlarla kanıtlanmasını.
Acemice olduğunu olduğunu nasıl anladınız, montajdan anlar mısınız?
Zaten iki ihtimal var. Birincisi ses taklidi ki bunun ortaya çıkması 10 dk lık iş kimsenin ses frekansı birbirini tutmaz. İkincisi de erdoğana ait seslerin ucuca eklenerek montajlanması böyle bir konuşma ortaya çıkarılması bu da frekanslar arasında kopukluk yarattığından yine çok kolay anlaşılıyor.. O nedenle bekliyoruz yani yalan olduğuna dair kanıtları açıkçası. İnşallah dediğin gibidir.
Neye dayanarak, hangi bilginizle bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz?
Ayrıca ne farkeder, yalan olması yapılan yolsuzlukları aklar mı?
Yorum yapmadan geçemeyeceğim bu yolsuzlukların kanıtlanması için ses kayıtlarının montaj ya da gerçek olmasına ihtiyaç var mı ?
Bilal Erdoğan 'nın mal varlığı açıklansa yeter...Vakıf adı altında neler aklandı kim bilir....Bilal Erdoğan 'ın serveti beni ilgilendirmiyor aklıma emekli aylığıyla , tek maaşla 2-3 çocuklu kır kanaat geçinenler geliyor... Kayıtlarda geçen konuşmalar midemi bulandırdı...
Bu durumun düşünceyle, fikirle v.s ile ilgisi yok.
Ortada bir sürü ses kaydı var.
İhtimal vermemekle olmuyor yani.
Tüm kayıtları verirsin yetkili mercilere yaparlar incelemelerini.
Hoş bizim yetkili merciler böyle konularda, atom bombasını maydonoza çevirip bu şekilde rapor verecek potansiyelde..O da ayrı bir mevzu.
Linki verdim sana, Amerikalı uzmanların raporlarını okursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?