• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

Birinci boyle bir kayit olsa 17 aralik gnu bomba gibi atarlardi ortaya simdiyimi beklemisler ...

Komik

ikincisi erdoganin sesi surekli uykulu geliyoor yarsaata bir arama yapiliyor salak bu adamlarda yarim saate bir arayip

acik seciik ad soyad yer mekan vererek konussunlar ..

Bukadar ucuz komplolar da olmaz. Ses cok benziyor ama cook acemice vir montaj bu ...

Gercekcilik payi 0

Uzmanlar ve analistler öyle demiyor ama :ssz:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=696387

Son düzenleyen: Moderatör:
başbakan artık bu yalanlamanın üzerine ne açıklama yapacak merak ediyorum

Tapeler tamamen montaj ama Kabataş olayı yaşanmış ve gerçek.
O kadar işte.

Birinci boyle bir kayit olsa 17 aralik gnu bomba gibi atarlardi ortaya simdiyimi beklemisler ...

Komik

ikincisi erdoganin sesi surekli uykulu geliyoor yarsaata bir arama yapiliyor salak bu adamlarda yarim saate bir arayip

Bukadar ucuz komplolar da olmaz. Ses cok benziyor ama cook acemice vir montaj bu ...

Gercekcilik payi 0

Kriptolu telefondan bihabersiniz hala galiba :ssz::ssz: Ayrıca sesinde uyku hali değil endişe varmış gibi daha çok.. Ayrıca ufacıkta olsa olsa her ihtimali göz önünde bulundurun bakış açınızı geniş tutmak her zaman faydalıdır.

Son düzenleme:
aethewulf : 35 milyona kelepir ada bul, üstüne otel dik, rüzgar gülü dikip rüzgardan elde edilen elektriği de devlete sat. Yılın girişimcisi Bilal

Kriptolu telefondan bihabersiniz hala galiba :ssz::ssz: Ayrıca sesinde uyku hali değil endişe varmış gibi daha çok.. Ayrıca ufacıkta olsa olsa her ihtimali göz önünde bulundurun bakış açınızı geniş tutmak her zaman faydalıdır.

Hayir gayette bilgim var birkac gun onceki aciklamasinda kriiptolu teli. Bile dinliyorlar demisti sadece bu benim kafami karstirdi.. Ama

inun disinda cokta dogru olduguna inanmiyorum elbetteki acik ve genis goruslu biriyim ama.herkesin net bi dusuncesi var .

Ben dogruluk payi oldugguna cok ihtimal vermiyorum.

İnternete yeni sızan ve Bilal Erdoğan'a ait oludğu iddia edilen ses kayıtlarında rüzgar santrali kurmak amacıyla Çanakkale açıklarındaki 4 adanın pazarlığı yapılıyor.
İnternete en son sızan telefon görüşmelerinde Bilal Erdoğan olduğu iddia edilen kişi rüzgar santrali kurmak amacıyla Çanakkale açıklarında 4 adet adanın alımı için fiyat hakkında üniversiteden arkadaşı Ahmet Murat Yelkenci vasıtasıyla araştırma yapıyor.
Çanakkale açıklarında. Gökçeada ile Bozcaada arasında, Yeniköy Limanı’nın karşısında bulunan 4 adadan büyük olanın 900 dönüm, diğer küçük adaların ise 50 dönüm civarında olduğu ve adaların %45 turizm imarına sahip ve toplam fiyatının 20 milyon dolar civarında olduğu Yelkenci tarafından mesaj yoluyla bildiriliyr.
YİNE O ORTAKLAR!
Ada konusunda yine Bilal Erdoğan ve Yasin El Kadı’nın gizli ortak olduğu ve 1 milyar dolarlık Etiler Polis Okulu arazasini 460 milyon dolara aldığı iddia edilen Bosphorus360 isimli şirketin de devrede olduğu ses kayıtlarına yansıdı. Kaza yaptığında ambulans yerine Başbakan Erdoğan’ı arayan Üsame Kutup’un da alınacak adalar konusunda ismi anılıyor.
Ses kayıtlarında adaların satın alınmasının ardından Urla’da yapıldığı gibi hem turizm imarında hem de yapılaşma imarında değişiklik yapılacağı değerlendiriliyor.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/bilal-erdogan-ada-pazarliginda-463516/

Hayir gayette bilgim var birkac gun onceki aciklamasinda kriiptolu teli. Bile dinliyorlar demisti sadece bu benim kafami karstirdi.. Ama

inun disinda cokta dogru olduguna inanmiyorum elbetteki acik ve genis goruslu biriyim ama.herkesin net bi dusuncesi var .

keske soyledigin gibi olsa. Ama artik mizrak cuvala sigmiyor. Eyer gercekten yalansa izin versin o zaman arastirilsin, savciliga suc duyurusunda bulunsun o zaman.

Bu is teknoloji bakaninin dedigi gibi hissetmekle olmuyor. ulkeme bak. teknoloji bakani dinlemis ve hissetmis. Cok hisli bakanlarimiz var.

Ayrica, daha neler var deniyor. Ulke ic karisikliga suruklenir diye teker teker cikiyor bunlar ortaya.

keske boyle olmasa, ama adaletin olmadigi bir ulkede, adlaetin adalet bakanina baglandigi bir ulkede, binlerce polisin yerinden edildigi bir ulkede, ozel kurumlarim sadece keyfe gore kapatildigi bir ulkede, savcilarin yerlerinin devamli deyistirildigi bir ulkede, sorusturmalardan el cektirildigi bir ulkede, sanirim adalet ancak ses kayitlariyla yerini bulmaya calisiyor.

yazik

Komik

Gercekcilik payi 0

Yalansa çıksın kanıtlasın erdoğan. Meydanlarda yalan, montaj, dublaj diye bağırmasın. Hala bekliyoruz uzmanlarla kanıtlanmasını.

Acemice olduğunu olduğunu nasıl anladınız, montajdan anlar mısınız?

Zaten iki ihtimal var. Birincisi ses taklidi ki bunun ortaya çıkması 10 dk lık iş kimsenin ses frekansı birbirini tutmaz. İkincisi de erdoğana ait seslerin ucuca eklenerek montajlanması böyle bir konuşma ortaya çıkarılması bu da frekanslar arasında kopukluk yarattığından yine çok kolay anlaşılıyor.. O nedenle bekliyoruz yani yalan olduğuna dair kanıtları açıkçası. İnşallah dediğin gibidir.

Neye dayanarak, hangi bilginizle bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz?

Ayrıca ne farkeder, yalan olması yapılan yolsuzlukları aklar mı?:ssz:

keske soyledigin gibi olsa. Ama artik mizrak cuvala sigmiyor. Eyer gercekten yalansa izin versin o zaman arastirilsin, savciliga suc duyurusunda bulunsun o zaman.

Bu is teknoloji bakaninin dedigi gibi hissetmekle olmuyor. ulkeme bak. teknoloji bakani dinlemis ve hissetmis. Cok hisli bakanlarimiz var.

Ayrica, daha neler var deniyor. Ulke ic karisikliga suruklenir diye teker teker cikiyor bunlar ortaya.

keske boyle olmasa, ama adaletin olmadigi bir ulkede, adlaetin adalet bakanina baglandigi bir ulkede, binlerce polisin yerinden edildigi bir ulkede, ozel kurumlarim sadece keyfe gore kapatildigi bir ulkede, savcilarin yerlerinin devamli deyistirildigi bir ulkede, sorusturmalardan el cektirildigi bir ulkede, sanirim adalet ancak ses kayitlariyla yerini bulmaya calisiyor.

yazik

Değil savcılığa suç duyrusunda bulunmak elinden gelse yargının yetkisini de alacak...

Ayrıca akıl var mantık var, bir vatandaş olarak uzman olmak gerekmez bunun doğruluğunu anlamak için...1 konuşma montaj de hadi.tüm konuşmalar mı montaj olur...anketine şaibe karışır...seçim şarkısı dahi çalıntı olur...Halen montaj der insanlar...Hakediyoruz biz ya cidden hakediyoruz.Yesin bu kocakafalılar da bizim enayi milletin sahip çıkmadığı parayı.Nerdeyse yemin edicekler var, şahit olacaklar var montaj diye.Te Allam yaa..:19:

İhtimal vermemenizin sebebi ne acaba ??

Yahu neden soruyorsambende bu soruyu bizim weiss dememişmiydi 17 Aralık sürecinde babamdan şüphe ederim tayyip erdogandan suphe etmem diye.Daha neyi konuşuyoruz ki??

İhtimal vermemenizin sebebi ne acaba ??

Yahu neden soruyorsambende bu soruyu bizim weiss dememişmiydi 17 Aralık sürecinde babamdan şüphe ederim tayyip erdogandan suphe etmem diye.Daha neyi konuşuyoruz ki??

Diyorum ya, nerdeyse yemin edicek insanlar montaj diye.Nerdeyse ben şahidim montaj olduğuna dicekler...Yazık...Ben soyulmaya bu kadar meraklı bi millet görmedim...Halley reklamlarına döndü ülke resmen...

Son düzenleme:

Bu durumun düşünceyle, fikirle v.s ile ilgisi yok.
Ortada bir sürü ses kaydı var.

İhtimal vermemekle olmuyor yani.

Tüm kayıtları verirsin yetkili mercilere yaparlar incelemelerini.

Hoş bizim yetkili merciler böyle konularda, atom bombasını maydonoza çevirip bu şekilde rapor verecek potansiyelde..O da ayrı bir mevzu.

Linki verdim sana, Amerikalı uzmanların raporlarını okursun.

Yorum yapmadan geçemeyeceğim bu yolsuzlukların kanıtlanması için ses kayıtlarının montaj ya da gerçek olmasına ihtiyaç var mı ?
Bilal Erdoğan 'nın mal varlığı açıklansa yeter...Vakıf adı altında neler aklandı kim bilir....:25: Bilal Erdoğan 'ın serveti beni ilgilendirmiyor aklıma emekli aylığıyla , tek maaşla 2-3 çocuklu kır kanaat geçinenler geliyor... Kayıtlarda geçen konuşmalar midemi bulandırdı...

peki diyelimki ben haksizim siz nasil anladiniz gercek oldugunu ?

:-

Yalansa çıksın kanıtlasın erdoğan. Meydanlarda yalan, montaj, dublaj diye bağırmasın. Hala bekliyoruz uzmanlarla kanıtlanmasını.

Acemice olduğunu olduğunu nasıl anladınız, montajdan anlar mısınız?

Zaten iki ihtimal var. Birincisi ses taklidi ki bunun ortaya çıkması 10 dk lık iş kimsenin ses frekansı birbirini tutmaz. İkincisi de erdoğana ait seslerin ucuca eklenerek montajlanması böyle bir konuşma ortaya çıkarılması bu da frekanslar arasında kopukluk yarattığından yine çok kolay anlaşılıyor.. O nedenle bekliyoruz yani yalan olduğuna dair kanıtları açıkçası. İnşallah dediğin gibidir.

Neye dayanarak, hangi bilginizle bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz?

Ayrıca ne farkeder, yalan olması yapılan yolsuzlukları aklar mı?:ssz:

Yorum yapmadan geçemeyeceğim bu yolsuzlukların kanıtlanması için ses kayıtlarının montaj ya da gerçek olmasına ihtiyaç var mı ?
Bilal Erdoğan 'nın mal varlığı açıklansa yeter...Vakıf adı altında neler aklandı kim bilir....:25: Bilal Erdoğan 'ın serveti beni ilgilendirmiyor aklıma emekli aylığıyla , tek maaşla 2-3 çocuklu kır kanaat geçinenler geliyor... Kayıtlarda geçen konuşmalar midemi bulandırdı...

Şahsım adına söylüyorum, asla böyle kayıtlara falan gerek yok.
Görünen köy klavuz istemiyor yıllardır.

Erdogan benim babamin oglu degil illaki hayiirr olmaaz yapmaaaz demiyor. Partici hic degilim. Ama sesler konusmalar acemice ve yapmacik geliyor. Komik geliyor boyle bir kobusma olmus olabilir olmayada bilir ama bence o kayitlar kisiler ait degil. Cikarsa sasiririm tabiki...:34:
Bu durumun düşünceyle, fikirle v.s ile ilgisi yok.
Ortada bir sürü ses kaydı var.

İhtimal vermemekle olmuyor yani.

Tüm kayıtları verirsin yetkili mercilere yaparlar incelemelerini.

Hoş bizim yetkili merciler böyle konularda, atom bombasını maydonoza çevirip bu şekilde rapor verecek potansiyelde..O da ayrı bir mevzu.

Linki verdim sana, Amerikalı uzmanların raporlarını okursun.

Milletçe adamın yıllarca avaz avaz bağırarak konusmasına alışmışız normal konusmasını yadırgayıp bu ses onun olamaz böyle konuşmuyor diyoruz :) Bu da güzel.

ses kayıtları sahte olsa ne çıkar haklarında bi sürü iddia var eskiden beri gemiler adalar hastane zincirleri vs herkes biliyo
hatırlarsanız gelir gelmez de nerden buldun yasasını kaldırmışlardı

Back