• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

Kesinlikle akepe (!) yandaşı biri olmayarak kendi düşüncemi paylaşmak istedim..

Ben bu ses kaydının gerçek olduğuna inanmıyorum..

Minareyi çalan kılıfını hazırlar.. Eğer böyle işler çevriliyorsa (ki mutlaka çevriliyordur) işinin ehli insanlar.. herşeyi iyi bildikleri gibi çalıp çırpmayı da iyi bilirler.. ve kuralına göre oynarlar.. bu telefonların gayette dinlendiğini biliyolardır. .böyle şeyleri telefonda konuşmaları mümkün değil ve direk rakamla para miktarı veriliyor.. inandırıcı olması içinde başbakan şeyy.. ııı.. bunları konuşma.. vs şeklinde konuşulmuş gibi gösteriyor.. kaç 30milyon eurodan bahseliyor.. bunlar bence pek mümkün rakamlar değil..

ikinci olarak; konuşmanın bi bölümünde ayy diye bi ses geliyo arkadan erdoğan sümeyye ordamı diyor ve sonra erdoğan hat karıştı gibi bişi diyor bunun üstüne konuşmaya devam ediyor. bu nasıl oluyor onu da anlamış değilim mantıklı gelmedi..

ve son olarak; şu bi gerçekki Türkiye'de konuşma sanatına en hakim olan siyasetçi erdoğan.. bunun nedeni de zaten imam hatip mezunu olması.. telefonda o şekilde konuşması onun konuşmasına tamamen aykırı..

tekrar tekrar belirtiyorum ki kesinlikle akepe yanlısı değilim.. katılan olur katılmayan olur sadece fikrimi belirttim..

Bana da pek inandırıcı gelmediği gibi nedense dersanelerle başlayan, Cemaat-Recep Tayyip Erdoğan paslaşmaların planlı olduğunu
düşünüyorum. Yazdıkları senaryoyu oynuyorlar gibi. :32:

[video=youtube_share;slAfPcwdv1k]http://youtu.be/slAfPcwdv1k[/video]

:ssz:

Yasasin RTE! Türkiye nin en buyuk lideri o!

Hirsizligi bu denli savunmanizin sebebi nedir acaba
Bende o acidan bakmak istiyorum cok ciddiyim
Bu ulkede odun alacak parasi olmayan bir anne cocuklarinin usumesine dayanamadigi icin yan odada kendini asti
Oy vermeye giderken o anneyi ve geriye kalan masum bebeklerini hatirlayin
Birde evde sakladigi 1 milyar dolari saklamaya calisan basbakani hatirlayin
Vicdaniniz eger dogru isliyorsa hirsizliga dur demeyi sececeksiniz
Savunulacak yer kalmadi artik
Hirsizi savunmayi hirsizlara birakin
Yeter artik

eğer bu konuşma gerçekse ve bilal erdoğan böyle bi anlama kapasitesine sahipse yorum yapmıyorum :60: ben dinlerken verem oldum erdoğana üzüldüm şimdi :60: babacım diyişi de ayrı bi itici :60:

Eski basbakan yardimcisi ve akp partisinin kurucularindan abdülatif sener bu sesin kesinlikle erdogana ait oldugunu diyor.

Ayrica bunlari böyle açik konusmasi mantikli. O arada bakanlarin! evini bile arastiriyorlardi, bilalin, basbakanin evinide alt üste edebilirlerdi. Erdoganin mantigina göre bu konusma çiksa bile montaj deyip geri çekilebilirdi, fakat bilalin, kendi evinde para çiksaydi bahane bulmak bu kadar kolay olmazd. Paralel devlet (mantigina göre) birçok sey yapabilir fakat koca basbakanin evinde para saklayamazdi.

Eski basbakan yardimcisi ve akp partisinin kurucularindan abdülatif sener bu sesin kesinlikle erdogana ait oldugunu diyor.

Ayrica bunlari böyle açik konusmasi mantikli. O arada bakanlarin! evini bile arastiriyorlardi, bilalin, basbakanin evinide alt üste edebilirlerdi. Erdoganin mantigina göre bu konusma çiksa bile montaj deyip geri çekilebilirdi, fakat bilalin, kendi evinde para çiksaydi bahane bulmak bu kadar kolay olmazd. Paralel devlet (mantigina göre) birçok sey yapabilir fakat koca basbakanin evinde para saklayamazdi.

Başbakanın ve oğlunun evinde oda dolusu para bulunsa, Daha çok İmam Hatip okulu yapacaktık.
Hayırseverlerin vakfa bağışladıkları der geçerdi. Allah yardımcımız olsun.

Başbakanın ve oğlunun evinde oda dolusu para bulunsa, Daha çok İmam Hatip okulu yapacaktık.
Hayırseverlerin vakfa bağışladıkları der geçerdi. Allah yardımcımız olsun.

Evet, ama halkin bu kadar saf oldugunu o zaman bilmiyordu. Daha yeni arastirmalar yapiliyordu. Halkin tepkisini daha bilmiyordu.
Eminim halkin tepkisini bilse o telefon görüsmesini yapmazdi, nasil olsa ucuz kurtulur diye.

Haber izmirgündeme düşmüş zaten..

[h=1]İzmir Karıştı ![/h]Ülkeyi sarsan ses kaydı ve yolsuzluğa karşı protesto için gerçekleşen yürüyüşe Basmane’de polis müdahale etti.

İzmir'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen ses kaydının internet sitelerinde yayınlanmasından ardından bir grup akşam saatlerinde protesto eylemi için toplandı. Toplanan kalabalığa çevik kuvvet polisi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde TOMA'larla müdahale etti. Grup müdahalenin ardından geri çekildi.
17 Aralık depremi sonrası ardı arkası kesilmeyen yolsuzluk ve rüşvet iddiaları ve bu iddiaları destekleyen seri tapelerin en çarpıcısı Salı gününün ilk saatlerinde internete düştü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’la yaptığı ileri sürülen konuşma ülke gündemini sarstı. Erdoğan kayıtların montaj olduğunu iddia ederken, CHP’den hükümete istifa çağrısı geldi, genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu da grup toplantısında ses kaydını ülkeye dinletti.

Bu gelişmelerin ardından17 Aralık sonrası yolsuzluğu protesto için defalarca alana inen halk bir kez daha örgütlendi. Ses kaydı protestosu altında düzenlenen eylemlerin İzmir’deki adresi Alsancak’tı…
Sivili toplum örgütleri, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde toplanarak yürüyüşe geçti. Yürüyüş sırasında, ''Hükemet istifa'', ''Her yer rüşver her yer yolsuzluk'' sloganları atıldı. Hükümeti protesto yürüyüşü Basmane’ye kadar uzandı. Basmane’deki AK Parti İlçe Binası’na yürümek isteyen kalabalığa polis müdahale etti. TOMA’ların tazyikli su ve gazlı müdahalesi sonrası ortalık karıştı. Protestocuların polise havai fişek ile karşılık verdiği görüldü. Müdahale sonrası yaralananların olduğu bilgisi geldi.

Polisin müdahalesi kalabalığı Cumhuriyet Meydanı ve Pasasport'a kadar püskürttü. Sert müdahale sonrası yeniden Kıbrıs Şehitleri'nde toplanan kalabalık hükümeti protesto etmeye devam etti.

Eki Görüntüle 996688

http://gundem.izmirgundem.com/haber/izmir-basmane-karisti.html

Yaralananlar da olmuş, benim olduğum grupta yaralanan yoktu.

Evet, ama halkin bu kadar saf oldugunu o zaman bilmiyordu. Daha yeni arastirmalar yapiliyordu. Halkin tepkisini daha bilmiyordu.
Eminim halkin tepkisini bilse o telefon görüsmesini yapmazdi, nasil olsa ucuz kurtulur diye.

Kabataş senaryosuyla haftalarca gövde gösterisi yaptıktan sonra, görüntülerin ortaya çıkması karşısındaki pişkinliği pes dedirtti.
Yolsuzlukları gözümüzle görsek, Somaliye yardım topluyoruz der. Aşmış artık.

Kabataş senaryosuyla haftalarca gövde gösterisi yaptıktan sonra, görüntülerin ortaya çıkması karşısındaki pişkinliği pes dedirtti.
Yolsuzlukları gözümüzle görsek, Somaliye yardım topluyoruz der. Aşmış artık.

Somali denmisken, düsünüyorum da yapilan bunca yolsuzluk miktarini toplasak Somali`ye göndersek, Somali coktan kalkinmisti. :52:
Hayir bir de fakirin hakkini yiyip para topladilar. Kaldirdiklari ihalelerden Afrika`ya yol yapardik biz. :16:

Gündem hararetlendi, sizlerde lütfen yazdıklarınıza, ordan burdan alıntıladıklarınıza özen gösterin, sonra aylar önce ( gezi olayları topiğinde) yaşanan banlanmaları yaşamayın.
Eleştirileriniz yerini hakarete bırakmasın.

-------------
Herşeyi tek tek mi yazmam gerekiyor?
Polemiğe girmeyin, üsluplarınıza dikkat edin, alaycı, dalga geçer gibi yorumlarınız var ve alıntılarla ilgili uyarımı da yineliyorum, lütfen alıntı yazılar, karikatürler, videolar vs argo, küfür içerikli olmasın, aylar önce karşılıklı video, karikatür vb paylaşımlarınızı çarpıştırmaya başladınız yine, konuya yorum yapın, konuyu amacından saptırmayın lütfen.

Back