- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
- Konu Sahibi _MedceziR_
İnkar da etmiyor kriptolu telefonu nasıl oldu da dinlediler diyor
Literatürümüz yeni bi lobi daha kazandı: "Robot Lobisi"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnkar da etmiyor kriptolu telefonu nasıl oldu da dinlediler diyor
Kesinlikle akepe (!) yandaşı biri olmayarak kendi düşüncemi paylaşmak istedim..
Ben bu ses kaydının gerçek olduğuna inanmıyorum..
Minareyi çalan kılıfını hazırlar.. Eğer böyle işler çevriliyorsa (ki mutlaka çevriliyordur) işinin ehli insanlar.. herşeyi iyi bildikleri gibi çalıp çırpmayı da iyi bilirler.. ve kuralına göre oynarlar.. bu telefonların gayette dinlendiğini biliyolardır. .böyle şeyleri telefonda konuşmaları mümkün değil ve direk rakamla para miktarı veriliyor.. inandırıcı olması içinde başbakan şeyy.. ııı.. bunları konuşma.. vs şeklinde konuşulmuş gibi gösteriyor.. kaç 30milyon eurodan bahseliyor.. bunlar bence pek mümkün rakamlar değil..
ikinci olarak; konuşmanın bi bölümünde ayy diye bi ses geliyo arkadan erdoğan sümeyye ordamı diyor ve sonra erdoğan hat karıştı gibi bişi diyor bunun üstüne konuşmaya devam ediyor. bu nasıl oluyor onu da anlamış değilim mantıklı gelmedi..
ve son olarak; şu bi gerçekki Türkiye'de konuşma sanatına en hakim olan siyasetçi erdoğan.. bunun nedeni de zaten imam hatip mezunu olması.. telefonda o şekilde konuşması onun konuşmasına tamamen aykırı..
tekrar tekrar belirtiyorum ki kesinlikle akepe yanlısı değilim.. katılan olur katılmayan olur sadece fikrimi belirttim..
Yabanciya gitmesin hesabi sulaleyi zengin etmisllereğer bu konuşma gerçekse ve bilal erdoğan böyle bi anlama kapasitesine sahipse yorum yapmıyorum ben dinlerken verem oldum erdoğana üzüldüm şimdi babacım diyişi de ayrı bi itici
[video=youtube_share;slAfPcwdv1k]http://youtu.be/slAfPcwdv1k[/video]
Yasasin RTE! Türkiye nin en buyuk lideri o!
eğer bu konuşma gerçekse ve bilal erdoğan böyle bi anlama kapasitesine sahipse yorum yapmıyorum ben dinlerken verem oldum erdoğana üzüldüm şimdi babacım diyişi de ayrı bi itici
Eski basbakan yardimcisi ve akp partisinin kurucularindan abdülatif sener bu sesin kesinlikle erdogana ait oldugunu diyor.
Ayrica bunlari böyle açik konusmasi mantikli. O arada bakanlarin! evini bile arastiriyorlardi, bilalin, basbakanin evinide alt üste edebilirlerdi. Erdoganin mantigina göre bu konusma çiksa bile montaj deyip geri çekilebilirdi, fakat bilalin, kendi evinde para çiksaydi bahane bulmak bu kadar kolay olmazd. Paralel devlet (mantigina göre) birçok sey yapabilir fakat koca basbakanin evinde para saklayamazdi.
Başbakanın ve oğlunun evinde oda dolusu para bulunsa, Daha çok İmam Hatip okulu yapacaktık.
Hayırseverlerin vakfa bağışladıkları der geçerdi. Allah yardımcımız olsun.
Evet, ama halkin bu kadar saf oldugunu o zaman bilmiyordu. Daha yeni arastirmalar yapiliyordu. Halkin tepkisini daha bilmiyordu.
Eminim halkin tepkisini bilse o telefon görüsmesini yapmazdi, nasil olsa ucuz kurtulur diye.
Kabataş senaryosuyla haftalarca gövde gösterisi yaptıktan sonra, görüntülerin ortaya çıkması karşısındaki pişkinliği pes dedirtti.
Yolsuzlukları gözümüzle görsek, Somaliye yardım topluyoruz der. Aşmış artık.
Gündem hararetlendi, sizlerde lütfen yazdıklarınıza, ordan burdan alıntıladıklarınıza özen gösterin, sonra aylar önce ( gezi olayları topiğinde) yaşanan banlanmaları yaşamayın.
Eleştirileriniz yerini hakarete bırakmasın.
Ayy bu Bilal oğlan espirileri çok güldürdü bizi yaa. Başbakanın 4 çoçuğu oldu halde 4 değilde 3 cocuk yapın ısrarını şimdi daha iyi anladım.