- 19 Nisan 2012
- 1.364
- 167
- 173
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Ses kayıtlarının ardından TSK'dan açıklama geldi: ''Boşuna çürük raporu vermedik...'
Zaytung
- Sümeyye yanında mı?
- Yok babacım arkamda.
- Tamam yanında yani işte..!
- Yok babacığım arkamda dedim ya.
- Allah belanı versin senin...
şeyimi şey ederken şey oldu, anladın mı bilal?
ne olmuş baba, ölmüş mü
şey işte oğlum...
ney baba?
Türkiye'nin resmi dili ''şey'' olmuş haberimiz yok.
Evet bence de iyi fikir :)
Perşembe haberleşiriz
Pekim Perşembe haberleşiyoruz
Ali ismaili de andık bugün..Ölen tüm yoldaşlarımızı andık..
- Sümeyye yanında mı?
- Yok babacım arkamda.
- Tamam yanında yani işte..!
- Yok babacığım arkamda dedim ya.
- Allah belanı versin senin...
Çekemedim ki onu kaçışırken. Tek başıma gittim ben..Kızlı erkekli bi gruba sıvıştım çankayaya kaçtık
Abla gel gel bizle diyo çocuklar..Dedim ne ablası tirbiyisiz
İstanbulda da çıkmıştır olaylar muhakkak..Twiterı takip edemedim..Twiterdan sorumlu bakan angryden haber bekliyoruz :)
Baba oğul muhabbetindeki konuşulan rakamları anlayamıyorum mesela
300.000.000 Avro diyor TL ye çeviriyorum yok kafam almıyor.
Şimdi benim emekli maaş 1.287 intibaktan yararlanamadım.Benim gibi 2000 yılı sonrası emekli olanlarla
birlikte ağzımızı açtık bekliyoruz 300 TL bize de verseler diye.Şimdi benim gibi 300 TL nin derdinde olan
gariban katrilyon,milyon dolar falan diyince durum buBu evlerde çıkan paralardan bahsedilirken
20 ayakkabı kutusu ,3 koli, 5 kamyon ,6 kasa gibi ifadeler kullanılsa iyi olacak.Ben o zaman benim cüzdanın
içinde kaybolan maaşımla daha iyi mukayese edeceğim. belki o zaman başka uyuyanlar da aydınlanır
aynen.. ama suç bilalin
o ''şey'' leri anlaması lazımdı ama, anlamadı hep şeyettırdı erdoğana
ilk dinlediğimde çok garip geldı banaEvladı olmasa insan kasıtlı sorduğunu, anlamıyomuş gibi yaptığını sanır.Bu kafayla Harvard Üniversitesi'nde nasıl okuyabilmiş acaba.
ama her şeyin bir sonu vardır değil mi hedor? hiçbir cinayet kusurdur değildirKesinlikle akepe (!) yandaşı biri olmayarak kendi düşüncemi paylaşmak istedim..
Ben bu ses kaydının gerçek olduğuna inanmıyorum..
Minareyi çalan kılıfını hazırlar.. Eğer böyle işler çevriliyorsa (ki mutlaka çevriliyordur) işinin ehli insanlar.. herşeyi iyi bildikleri gibi çalıp çırpmayı da iyi bilirler.. ve kuralına göre oynarlar.. bu telefonların gayette dinlendiğini biliyolardır. .böyle şeyleri telefonda konuşmaları mümkün değil ve direk rakamla para miktarı veriliyor.. inandırıcı olması içinde başbakan şeyy.. ııı.. bunları konuşma.. vs şeklinde konuşulmuş gibi gösteriyor.. kaç 30milyon eurodan bahseliyor.. bunlar bence pek mümkün rakamlar değil..
ikinci olarak; konuşmanın bi bölümünde ayy diye bi ses geliyo arkadan erdoğan sümeyye ordamı diyor ve sonra erdoğan hat karıştı gibi bişi diyor bunun üstüne konuşmaya devam ediyor. bu nasıl oluyor onu da anlamış değilim mantıklı gelmedi..
ve son olarak; şu bi gerçekki Türkiye'de konuşma sanatına en hakim olan siyasetçi erdoğan.. bunun nedeni de zaten imam hatip mezunu olması.. telefonda o şekilde konuşması onun konuşmasına tamamen aykırı..
tekrar tekrar belirtiyorum ki kesinlikle akepe yanlısı değilim.. katılan olur katılmayan olur sadece fikrimi belirttim..
Eskişehir'de halka sopalı saldırı
Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları üzerine halk tüm yurtta sokağa çıkarken, Eskişehir'de eli sopalı bir şahıs göstericilerin üzerine saldırdı
Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları üzerine halk tüm yurtta sokağa çıkarken, Eskişehir'de eli sopalı bir şahıs göstericilerin üzerine saldırdı. Saldırı sonucu halk paniğe kapılırken, sopalı saldırganın saldırısı halkın müdahalesi ile püskürtüldü. Saldırgan yaralandı.
http://birgun.net/haber/eskisehirde-halka-satirla-saldiri-11630.html
ama her şeyin bir sonu vardır değil mi hero? hiçbir cinayet kusurdur değildir
bir yerden sonra patlak verır
ayrıca o telde sanırım oğlunun anlayacagı türden konustugu için garıp geldı bazılarına
tabiki öyledir surrender.. ama dediğim gibi erdoğanın konuşma tarzıyla alakası olmadığı için ben inanmadım buna.. benim istediğimde bu konuşmaların gerçek olduğunun kanıtlanması.. keşke öyle olsa.. hoş kanıtlansa bu adalet sistemiylede ne değişecekse sanki.. sandık diyoruz hep.. tarafsız bi seçim olmasa da tek umudumuz yine de sandık..
ses uykulu oldugu ıcın bıraz garıptı evet, ama ses erdoğana ait bence
ee tabı hep bagıra bagıra derdını anlattıgı için millete, insanlarda şaşırdı tabı sakın ses tonuna ve tanıyamadı
yani, o tonu kımse duymadı
ondan bende şeyettıydım işte
İnkar da etmiyor kriptolu telefonu nasıl oldu da dinlediler diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?