Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan kasetine sert açıklama

Evet bence de iyi fikir :)
Perşembe haberleşiriz

Pekim Perşembe haberleşiyoruz

Ali ismaili de andık bugün..Ölen tüm yoldaşlarımızı andık..

- Sümeyye yanında mı?
- Yok babacım arkamda.
- Tamam yanında yani işte..!
- Yok babacığım arkamda dedim ya.
- Allah belanı versin senin...

Ya şunları paylaşmayın benim çok gülesim geliyo Deli gibi gülüyorum evde tek başıma Hele capslerr

Çok geçmiş olsun Med İzmir de olup destek olmak vardı Pek takip edemedim ben de ama İstanbul karıştı Eskişehir de sopalı saldırı olmuş galiba Allahım korusun herkesi :18:

Son düzenleme:
önce baba, sonra babacığım
en son babişko olması lazımdı
olmadı ama, onun yerine şey oldu anladınız siz şey işte
bilalleşmeyin ve anlayın

Cok cok cok iyiydi bunlar
Guldum aglanacak halimize(

aynen.. ama suç bilalin
o ''şey'' leri anlaması lazımdı ama, anlamadı hep şeyettırdı erdoğana

Evladı olmasa insan kasıtlı sorduğunu, anlamıyomuş gibi yaptığını sanır.Bu kafayla Harvard Üniversitesi'nde nasıl okuyabilmiş acaba.

Eskişehir'de halka sopalı saldırı

Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları üzerine halk tüm yurtta sokağa çıkarken, Eskişehir'de eli sopalı bir şahıs göstericilerin üzerine saldırdı
Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları üzerine halk tüm yurtta sokağa çıkarken, Eskişehir'de eli sopalı bir şahıs göstericilerin üzerine saldırdı. Saldırı sonucu halk paniğe kapılırken, sopalı saldırganın saldırısı halkın müdahalesi ile püskürtüldü. Saldırgan yaralandı.

http://birgun.net/haber/eskisehirde-halka-satirla-saldiri-11630.html

Evladı olmasa insan kasıtlı sorduğunu, anlamıyomuş gibi yaptığını sanır.Bu kafayla Harvard Üniversitesi'nde nasıl okuyabilmiş acaba.
ilk dinlediğimde çok garip geldı bana dedim bu nasıl bir algıdır tamam uykulular belli
ama ne olursa olsun bir kıtlık meselesı söz konusuydu
allah dağına göre kar verirmiş

paranın goooozzüüüü çıksın

Son düzenleme:
Kesinlikle akepe (!) yandaşı biri olmayarak kendi düşüncemi paylaşmak istedim..

Ben bu ses kaydının gerçek olduğuna inanmıyorum..

Minareyi çalan kılıfını hazırlar.. Eğer böyle işler çevriliyorsa (ki mutlaka çevriliyordur) işinin ehli insanlar.. herşeyi iyi bildikleri gibi çalıp çırpmayı da iyi bilirler.. ve kuralına göre oynarlar.. bu telefonların gayette dinlendiğini biliyolardır. .böyle şeyleri telefonda konuşmaları mümkün değil ve direk rakamla para miktarı veriliyor.. inandırıcı olması içinde başbakan şeyy.. ııı.. bunları konuşma.. vs şeklinde konuşulmuş gibi gösteriyor.. kaç 30milyon eurodan bahseliyor.. bunlar bence pek mümkün rakamlar değil..

ikinci olarak; konuşmanın bi bölümünde ayy diye bi ses geliyo arkadan erdoğan sümeyye ordamı diyor ve sonra erdoğan hat karıştı gibi bişi diyor bunun üstüne konuşmaya devam ediyor. bu nasıl oluyor onu da anlamış değilim mantıklı gelmedi..

ve son olarak; şu bi gerçekki Türkiye'de konuşma sanatına en hakim olan siyasetçi erdoğan.. bunun nedeni de zaten imam hatip mezunu olması.. telefonda o şekilde konuşması onun konuşmasına tamamen aykırı..

tekrar tekrar belirtiyorum ki kesinlikle akepe yanlısı değilim.. katılan olur katılmayan olur sadece fikrimi belirttim..

ama her şeyin bir sonu vardır değil mi hedor? hiçbir cinayet kusurdur değildir
bir yerden sonra patlak verır

ayrıca o telde sanırım oğlunun anlayacagı türden konustugu için garıp geldı bazılarına

çünkü ritim ikisinde de aynıydı, ritmi sağlayan babaydı yani.

Son düzenleme:

Soru 1) Yukarıdaki paragraftaki mantığa aykırı ama ülkemizde meşrulaşmış cümleyi nedeniyle açıklayınız.(100 p)

tabiki öyledir surrender.. ama dediğim gibi erdoğanın konuşma tarzıyla alakası olmadığı için ben inanmadım buna.. benim istediğimde bu konuşmaların gerçek olduğunun kanıtlanması.. keşke öyle olsa.. hoş kanıtlansa bu adalet sistemiylede ne değişecekse sanki.. sandık diyoruz hep.. tarafsız bi seçim olmasa da tek umudumuz yine de sandık..

ses uykulu oldugu ıcın bıraz garıptı evet, ama ses erdoğana ait bence

ee tabı hep bagıra bagıra derdını anlattıgı için millete, insanlarda şaşırdı tabı sakın ses tonuna ve tanıyamadı
yani, o tonu kımse duymadı
ondan bende şeyettıydım işte

eğer bu konuşma gerçekse ve bilal erdoğan böyle bi anlama kapasitesine sahipse yorum yapmıyorum ben dinlerken verem oldum erdoğana üzüldüm şimdi babacım diyişi de ayrı bi itici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…