- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Arkadasim asil bu saatten sonra o koltuga yapiscak
Dokunulmazlik elden bir giderse dusun acilacak davalari
Ki bekleyen ne davalar var suan
Ama tekrar secilirse ulke karisacak bu konuda haklisin
Başbakanimiz masallh kagitsz ekransz o kadar güzel konusuyor ki dünya hayranlkla izliyor.ee bir gaf yapmış cok mu Kılıçdaroğlu ve bahcelinin gaflarınin yaninda ne ki.insanlk hali adam yorulmuş ne yapsin Kılıçdaroğlu nun gafina ne demeli.onun da dili surctu isteyerek demedi. ..ne de sevindiniz basbakanin gafina. .
vah vah...Yorulur tabi o kadar alavere dalereyi kim yapsa yorulur.Onca paranin hesabi kolay mi?Ordan alip oraya verecek, hangi mütahidde neresi peskes cekilecek, hangi davada kimler hapse atilip, hangi katiller saliverilecek daha neler neler...Adamcagiz yoruluyor gidip de yardim edin ayagini falan yikarsiniz, yüzüne su serpersiniz rahatlasin diye....
Başbakanimiz masallh kagitsz ekransz o kadar güzel konusuyor ki dünya hayranlkla izliyor.ee bir gaf yapmış cok mu Kılıçdaroğlu ve bahcelinin gaflarınin yaninda ne ki.insanlk hali adam yorulmuş ne yapsin Kılıçdaroğlu nun gafina ne demeli.onun da dili surctu isteyerek demedi. ..ne de sevindiniz basbakanin gafina. .
'evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde'
seçim mitingleri kapsamında eskişehirde halka seslenen başbakan erdoğan, chp lideri kemal kılıçdaroğlunu eleştirirken ilginç bir dil sürçmesi yaşadı.
Kemal kılıçdaroğlunun tekirdağ mitinginde erdoğanı eleştirirken yanlışlıkla erdoğanın annesinin de yolsuzluğa bulaştığını söyleyip, hatasını anladığında özür dilemesini eleştiren erdoğan, çocukları hakkındaki eleştirilere cevap verdi.
Bu sırada dili sürçen ve haram yerine helal kelimesini kullanan erdoğan sen, benim evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde, evlatlarıma da haramdan bahsedecek kalitede de değilsin dedi.
Mynet.com alıntısıdır.
kağıtsız, ekransız mı konuşuyor? demek ki sandığınız kadar takip etmiyorsunuz
bir mitingte ekranı bozuldu da tek kelam edemedi. insan iki üç kelimede mi sallayamaz?
Evet Kılıçdaroğlu biraz daha iyi konusuyor artk.bahceli konusunda da katiliyorum size.izlerken gülüyorum renkli bir kisilik..keske ezberinin hakkini verse ama hesaplari, gaflari...bambaşka yerlere gidiyor.hepsi önündeki ekrana bakarak okuyo sonuçta o kadar şeyi akıllarında tutmaları zordur
ama başbakan daha profesynel şimdi hakkını yiyemem
iyi bir konuşmacı
kılıçdaroğlu da şimdilerde fena değil konuşma konusunda
ama bahçeli hiç iyi bir konuşmacı değil
çok ezberlemiş te gelmiş gibi konuşuyo dolayısıyla hiç etkileyemiyo insanı
Evet Kılıçdaroğlu biraz daha iyi konusuyor artk.bahceli konusunda da katiliyorum size.izlerken gülüyorum renkli bir kisilik..keske ezberinin hakkini verse ama hesaplari, gaflari...bambaşka yerlere gidiyor.
kılıçdaroğlu baya geliştirdi kendini ama bahçeli hep aynı
topluluğa daha iyi hitap edebilse daha etkileyici olabilir
hepsi önündeki ekrana bakarak okuyo sonuçta o kadar şeyi akıllarında tutmaları zordur
ama başbakan daha profesynel şimdi hakkını yiyemem
iyi bir konuşmacı
kılıçdaroğlu da şimdilerde fena değil konuşma konusunda
ama bahçeli hiç iyi bir konuşmacı değil
çok ezberlemiş te gelmiş gibi konuşuyo dolayısıyla hiç etkileyemiyo insanı
Geçen bir mitingte Bahçeli ''Alayınızı....''dedi durdu.Bekledi 5-10 saniye.''Saygı ve sevgiyle selamlıyorum.''dedi.Malesef hitabeti hiç iyi değil.
mhpnin grup başkan vekili bile daha iyi konuşuyo bence
oktay vuraldan bahsediyorum
o da kağıttan bakıyo ama en azından konuşması seri daha etkileyici
bu saatten sonra kendilerine etkili bi lider bulmazlarsa hep yerlerinde sayar dururlar
Maşallah diyelim başbakana nazar değmesinben çok beğendim
iddialara itiraf gibi olmuş.
Prompter:ekran yazılar oradan yansıtılıyor konuşmacı oradan okuyor.
başbakanın bütün miting ve toplantılarında varmış
Eki Görüntüle 1016794
gözleriyle gördüklerine inanmıyorlar görmedikleri ekrana inanmalarını beklemek abes olurMaşallah diyelim başbakana nazar değmesinben çok beğendim
iddialara itiraf gibi olmuş.
Prompter:ekran yazılar oradan yansıtılıyor konuşmacı oradan okuyor.
başbakanın bütün miting ve toplantılarında varmış
Eki Görüntüle 1016794
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?