• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan: 'Evlatlarıma helal lokma yedirmedim'

işaretlemeden atılanları kullanıyorlar ama ben tek tek özenle hepsine basıyorum :27:

zaten 1 kez oy kullandım

ayyy öyleyse eğer kime versem ki :27:

tek tek hepsine basınca EVET yazan o mühürün mürekkebi azalıyor bi kere bende diyorum ki neden hep az mürekkepli oluyor yarım yamalak çıkıyor basınca evet yazısı acaba oyum sayılcakmı diyorum söyleniyorum..meğerse hepsine basıp mürekkebi ziyan edenler varmış:1::1::1:

Son genel seçimlerde ailecek akp ye oy verdik o nedenle kendimi sonuna kadar eleştirme söz söyleme hakkına sahip hissediyorum.. tabii hakaret ve aşağılama olmadan.Hani %50 si var ya işte yüzdenin içindeydim ben...Ben akp den vazgeçtim..Bu son olaylardan ötürü değil.Uzun süredir üslubunu ve halkı ayrıştırır söylemlerini kabul etmiyorum.Altı dolu bir sürü sebep var yani..Ailede hepimiz vazgeçtik senin baban gibi benim eşimde eşimi vazgeçiremedim..Bana akp ye oy verceksin diye baskı yapıyor heee tamam dedim bende ama tabiki istediğim partiye oy vericem...Aileler bölünmüş durumda kaç aile gördüm böyle..Adamın birini gördüm diyor ki kızım benim istediğim partiye oy vermezse hakkımı helal etmeyeceğim.Ne bu erkeklerden çektiğimiz kadınların oylarına müdahale ediyorlar:63:

Şu yoruma çok güldüm:9::9:
Benim dedemle ananem de seçim dönemi birbirine küsüyorlardı ... Dedem Chp li ananem de Akp li :1::1: Sadece dindar oldukları için Akp ye oy verdi.. Son olanlardan sonra kafası karıştı kime vereceğine bilmiyor:ssz::ssz:

hayranlarından birine geçtiğimiz pazar dek geldim ben..
eşim esnaf ve işyerinde tv var o esnada haberler mitinge bağlandı ve işyerine bir çift geldi.. hanım abla mitingi görünce büyük bir hayranlıkla başbakana baktı ve dediki şuna bak yaaa yine doldurmuş meydanı herkes hayran şu kadınlara bak hele bende orda olmayı isterdim dedi ama bu cümleleri öyle anlatıyor ki :37::37::37:veee eşi nasıl bir bakış attı kadına :15::15::1:kabalık bir ortamda dile getirdi bunu adam ne diyeceğini şaşırdı..sonra o hızla direk siyasi gündem yorumlarına geçti 1 saat muhabbet ettik. o gün oruçluydum ben hanım abla döndü bana sakız verdi bende yok almayım niyetliyim dedim gözler böyle:53::53::53:hiç abartmıyorum bana ne dese beğenirsin oruçmu tutuyorsun sen dedi süzerek neden tutamazmıyım dedim sen chp liye benziyon ama dedi bende bir şok daha:53::53: namazda kılıyorum ama akp ye oy vermicem şimdi ne düşünüyorsun hakkımda dedim:1::1::1:Allah kabul etsin dedi :1::1::1:adamcağızda kusura bakma her açık olanı dinsiz imansız zannedenlerden kendisi dedi...muhabbetin bir bölümüde çıkan kasetler ve montaj üzerineydi hanım ablanın eşi dediki o kadar gemiyi maaşlamı aldı oğlu dedi ,kadının dediği aynen şu ''başbakanın oğlu gittiği yerlerde para almıyorlardır o da maaşını biriktiriyordur'' dedi:53::53::53:bende bir şok daha biriken maaşla gemi almış :53::53::52::52::1::1: değişik bir pazar günüydü seçmenlerle geçirdim günümü:1::1::1:bu arada abla akp li eşi chp li idi:1::1::1:

Kafa o kadar basıyor işte. Chpli isen oruç tutamaz ve namaz kılamazsın...
Ben şu "chpli" meselesine de fena halde takığım..
Ben sosyalistim ve chpli diye adlandırılmaktan son derece rahatsızım.

Deseydin "he kardeş he..Maaşından biriktirdikleriyle aldı gemicikleri"..Ne anlatabilirsin ki bu zihniyetteki insanlara.

Yahu milyon tane hırsızlık, yolsuzluk kaydı çıktı, milyon tane..Hadi geçtim bunlar, 2007 de 60 yolsuzluk dosyası çıkarıldı...Yazın 60 yolsuzluk dosyası diye çıkar karşınıza.

Yukarıdaki örnekteki gibi hala "sonuna kadar akp" diyenler var. Aklınız mantığınız alıyor mu sizin bunu? Ve bunu söyleyenler de anlattığın örnekteki gibi her iki lafından birinde dinden imandan dem vururlar.

Bu ne yaman çelişkidir? Biri bunu bana anlatsın.

Geçmiş dönemlerde oyunu akpye vermiş olabilirsin, desteklemiş olabilirsin. Ama çıktı mı zibilyon tane hırsızlık, yolsuzluk? Çekeceksin desteğini arkadaş..Bu kadar mı değersiz senin vatanın, halkın, çoluğun çocuğun?

tek tek hepsine basınca EVET yazan o mühürün mürekkebi azalıyor bi kere bende diyorum ki neden hep az mürekkepli oluyor yarım yamalak çıkıyor basınca evet yazısı acaba oyum sayılcakmı diyorum söyleniyorum..meğerse hepsine basıp mürekkebi ziyan edenler varmış:1::1::1:

vayyy işi biliyorlar desene :1::1:

Deseydin "he kardeş he..Maaşından biriktirdikleriyle aldı gemicikleri"..Ne anlatabilirsin ki bu zihniyetteki insanlara.

Yahu milyon tane hırsızlık, yolsuzluk kaydı çıktı, milyon tane..Hadi geçtim bunlar, 2007 de 60 yolsuzluk dosyası çıkarıldı...Yazın 60 yolsuzluk dosyası diye çıkar karşınıza.

Yukarıdaki örnekteki gibi hala "sonuna kadar akp" diyenler var. Aklınız mantığınız alıyor mu sizin bunu? Ve bunu söyleyenler de anlattığın örnekteki gibi her iki lafından birinde dinden imandan dem vururlar.

Geçmiş dönemlerde oyunu akpye vermiş olabilirsin, desteklemiş olabilirsin. Ama çıktı mı zibilyon tane hırsızlık, yolsuzluk? Çekeceksin desteğini arkadaş..Bu kadar mı değersiz senin vatanın, halkın, çoluğun çocuğun?

Bende bu nedenlerden ötürü hiç birşey anlatmadım anlatamamda zaten.
Başörtülü hanımlar dışlandık yıllarca dediler ve haklılardı çoğu zaman şimdi açık olanların durumu ne olacak açık olduğum için chp li aynı zamanda oruç tutamaz namaz kılamaz olarak görülüyorum.İbadet dediğin şey gizli olur namaz kılıyorum oruç turuyorum diye reklam yapmazsın.Ama ben ablanın bana olan bakışını değiştirmek için bende bunları yapıyorum demek durumunda kaldım.Buna benzer bir sürü örnek verebilirim bizzat yaşadığım sülale içinde bile buna benzer ithamlarla karşılaşıyorken dışardan birinin böyle söylemlerine sadece gülüp geçiyorum artık.Dediğin gibi bir dönem desteklemiş olabilirsin ama bundan sonrası göz göre göre yapılanlara ortak olmak ,destek vermektir ne yaparsan yap arkandayız denebilecek bir durum değil bu.

Eki Görüntüle 1013162

siz ne yerseniz çocunuzda onu yer :60::60:

bu konu dil surcmesi veya degil bilemem ama hukumet reklamları bolumune bu fotonun cuk oturdugundan eminim :)))

(bu arada dil sürçmesi olacak kadar alelade bir kelime oldugunu da dusunmuyorum, gayet bilincaltı bir yonlendirme. ama gemicikler gibi kanıtı olmadıgı icin "lafa degil icraata bakarım" belgeli olanı kabul ederek ona gore elestirmek daha adil geliyor)

Son düzenleme:

:72:ak parti şu anda tüm partilerin ve kökü dışarda zenginlerin ,cemaatin ,israilin.faiz lobisinin, hava alnı yapımından dolayı almanyanın ve daha nice bu milletin düşmanlarının saldırısı altında ve ne yazıkki bu karalama kampanyası bunca hizmet yapmış yani yollar,tüneller,hızlı trenler,sağlıkta çoğu gelişmiş ülkelerde dahi olmayan hizmetler ve görene daha neler neler yapmış bir hükümeti ,yapılanlara bakmadan ,karalamalara kapılıp onlara destek oluyorsunuz,,,tamam ak parti gitsin kim gelsin ,bunlardan daha fazla çalışacak daha fazla hyizmet yapacak bir parti varmı sizce ve sence ,,,

ak parti şu anda tüm partilerin ve kökü dışarda zenginlerin ,cemaatin ,israilin.faiz lobisinin, hava alnı yapımından dolayı almanyanın ve daha nice bu milletin düşmanlarının saldırısı altında ve ne yazıkki bu karalama kampanyası bunca hizmet yapmış yani yollar,tüneller,hızlı trenler,sağlıkta çoğu gelişmiş ülkelerde dahi olmayan hizmetler ve görene daha neler neler yapmış bir hükümeti ,yapılanlara bakmadan ,karalamalara kapılıp onlara destek oluyorsunuz,,,tamam ak parti gitsin kim gelsin ,bunlardan daha fazla çalışacak daha fazla hyizmet yapacak bir parti varmı sizce ve sence ,,,
:72:

FREUD diyor ki: "Dil sürçmesi yoktur; bilinçaltında saklanılan bir gerçeğin, bilinçsiz bir anda ağızdan kaçırılması vardır."

Ben de diyorum ki.. Allah söyletti...

Son düzenleme:
kızlar denecek herseyi demişsiniz zaten ama demeden gecemicem
bu lafı alkıslayan kalabalığa ne demeli:53::53:

kızlar denecek herseyi demişsiniz zaten ama demeden gecemicem
bu lafı alkıslayan kalabalığa ne demeli:53::53:

o alkışlayan kalabalık sadece alkış tutmak için orada.hiç biri ne söylendiğini dinlememiştir:34:

Yahu ben artık şaşkınlıkla izliyorum olup biteni..O değil de başbakana daha bi şaşırıyorum her muhalefet partilerin mitinginde 'Hırsız vaaar' 'Hırsız Tayip Erdoğan' diye bağıranlar, parti başkanlarının bi sürü lafları,sosyal medyadaki dalgalar,hakaretler...İyi yapıyorlar ya da kötü yapıyorlar orasında değilimde işin, düşünün bu kişi başbakan rezil rüsva oldu bütün bu olanlara rağmen nasıl istifa etmedi anlam veremiyorum bu ne koltuk sevdasıymış ne istiyor hala. Bundan sonra başbakan seçilirse tüm ülke ayağa kalkar iç savaş çıkar Allah korusun. Kılıçdaroğlu'nun da söylediği gibi ar damarı çatlamış bunların.

Yahu ben artık şaşkınlıkla izliyorum olup biteni..O değil de başbakana daha bi şaşırıyorum her muhalefet partilerin mitinginde 'Hırsız vaaar' 'Hırsız Tayip Erdoğan' diye bağıranlar, parti başkanlarının bi sürü lafları,sosyal medyadaki dalgalar,hakaretler...İyi yapıyorlar ya da kötü yapıyorlar orasında değilimde işin, düşünün bu kişi başbakan rezil rüsva oldu bütün bu olanlara rağmen nasıl istifa etmedi anlam veremiyorum bu ne koltuk sevdasıymış ne istiyor hala. Bundan sonra başbakan seçilirse tüm ülke ayağa kalkar iç savaş çıkar Allah korusun. Kılıçdaroğlu'nun da söylediği gibi ar damarı çatlamış bunların.

Arkadasim asil bu saatten sonra o koltuga yapiscak
Dokunulmazlik elden bir giderse dusun acilacak davalari
Ki bekleyen ne davalar var suan
Ama tekrar secilirse ulke karisacak bu konuda haklisin

Back