• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan: 'Evlatlarıma helal lokma yedirmedim'

Vallahi ben oy vermediğim halde oy verenlerden daha iyi tanıyorum adamı ya.:9:
ya hu onun önünde ekran var orada ne konuşacağı yazıyor. haberleri de mi takip etmiyorsunuz.

hayır bunun dısında gercekten ne için oy verdiğini bilmeyenler bile var canım ülkemde :ssz:

Son düzenleme:
Hayranlıktan mı bayılmış :44: Tövbe estafurullah..

500 milyar dolar borçla yakından açlıktan bayılacağız :ssz:

hayranlarından birine geçtiğimiz pazar dek geldim ben..
eşim esnaf ve işyerinde tv var o esnada haberler mitinge bağlandı ve işyerine bir çift geldi.. hanım abla mitingi görünce büyük bir hayranlıkla başbakana baktı ve dediki şuna bak yaaa yine doldurmuş meydanı herkes hayran şu kadınlara bak hele bende orda olmayı isterdim dedi ama bu cümleleri öyle anlatıyor ki :37::37::37:veee eşi nasıl bir bakış attı kadına :15::15::1:kabalık bir ortamda dile getirdi bunu adam ne diyeceğini şaşırdı..sonra o hızla direk siyasi gündem yorumlarına geçti 1 saat muhabbet ettik. o gün oruçluydum ben hanım abla döndü bana sakız verdi bende yok almayım niyetliyim dedim gözler böyle:53::53::53:hiç abartmıyorum bana ne dese beğenirsin oruçmu tutuyorsun sen dedi süzerek neden tutamazmıyım dedim sen chp liye benziyon ama dedi bende bir şok daha:53::53: namazda kılıyorum ama akp ye oy vermicem şimdi ne düşünüyorsun hakkımda dedim:1::1::1:Allah kabul etsin dedi :1::1::1:adamcağızda kusura bakma her açık olanı dinsiz imansız zannedenlerden kendisi dedi...muhabbetin bir bölümüde çıkan kasetler ve montaj üzerineydi hanım ablanın eşi dediki o kadar gemiyi maaşlamı aldı oğlu dedi ,kadının dediği aynen şu ''başbakanın oğlu gittiği yerlerde para almıyorlardır o da maaşını biriktiriyordur'' dedi:53::53::53:bende bir şok daha biriken maaşla gemi almış :53::53::52::52::1::1: değişik bir pazar günüydü seçmenlerle geçirdim günümü:1::1::1:bu arada abla akp li eşi chp li idi:1::1::1:

Son düzenleme:
eşim esnaf ve işyerinde tv var o esnada haberler mitinge bağlandı ve işyerine bir çift geldi.. hanım abla mitingi görünce büyük bir hayranlıkla başbakana baktı ve dediki şuna bak yaaa yine doldurmuş meydanı herkes hayran şu kadınlara bak hele bende orda olmayı isterdim dedi ama bu cümleleri öyle anlatıyor ki :37::37::37:veee eşi nasıl bir bakış attı kadına :15::15::1:kabalık bir ortamda dile getirdi bunu adam ne diyeceğini şaşırdı..sonra o hızla direk siyasi gündem yorumlarına geçti 1 saat muhabbet ettik. o gün oruçluydum ben hanım abla döndü bana sakız verdi bende yok almayım niyetliyim dedim gözler böyle:53::53::53:hiç abartmıyorum bana ne dese beğenirsin oruçmu tutuyorsun sen dedi süzerek neden tutamazmıyım dedim sen chp liye benziyon ama dedi bende bir şok daha:53::53: namazda kılıyorum ama akp ye oy vermicem şimdi ne düşünüyorsun hakkımda dedim:1::1::1:Allah kabul etsin dedi :1::1::1:adamcağızda kusura bakma her açık olanı dinsiz imansız zannedenlerden kendisi dedi...muhabbetin bir bölümüde çıkan kasetler ve montaj üzerineydi hanım ablanın eşi dediki o kadar gemiyi maaşlamı aldı oğlu dedi ,kadının dediği aynen şu ''başbakanın oğlu gittiği yerlerde para almıyorlardır o da maaşını biriktiriyordur'' dedi:53::53::53:bende bir şok daha biriken maaşla gemi almış :53::53::52::52::1::1: değişi bir pazar günüydü seçmenlerle geçirdim günümü:1::1::1:bu arada abla akp li eşi chp li idi:1::1::1:
ahahaha:9::9:
ya zaten onların kendilerini aklamalarına gerek yok ki.
nasıl olsa seçmenler görmeden bile aklıyor her türlü. :9:

mesela şu ses kayıtlarını seçmenler yalanladı. sonra başbakan birini itiraf edince seçmenler bak yaa ne dürüst adam dediler :9::9:
güler misin ağlar mısın:27:

hangi ildi hatırlamıyorum, anam babam sana feda olsun Erdoğan diye pankart bile açmışlar ya :53:

eşim esnaf ve işyerinde tv var o esnada haberler mitinge bağlandı ve işyerine bir çift geldi.. hanım abla mitingi görünce büyük bir hayranlıkla başbakana baktı ve dediki şuna bak yaaa yine doldurmuş meydanı herkes hayran şu kadınlara bak hele bende orda olmayı isterdim dedi ama bu cümleleri öyle anlatıyor ki :37::37::37:veee eşi nasıl bir bakış attı kadına :15::15::1:kabalık bir ortamda dile getirdi bunu adam ne diyeceğini şaşırdı..sonra o hızla direk siyasi gündem yorumlarına geçti 1 saat muhabbet ettik. o gün oruçluydum ben hanım abla döndü bana sakız verdi bende yok almayım niyetliyim dedim gözler böyle:53::53::53:hiç abartmıyorum bana ne dese beğenirsin oruçmu tutuyorsun sen dedi süzerek neden tutamazmıyım dedim sen chp liye benziyon ama dedi bende bir şok daha:53::53: namazda kılıyorum ama akp ye oy vermicem şimdi ne düşünüyorsun hakkımda dedim:1::1::1:Allah kabul etsin dedi :1::1::1:adamcağızda kusura bakma her açık olanı dinsiz imansız zannedenlerden kendisi dedi...muhabbetin bir bölümüde çıkan kasetler ve montaj üzerineydi hanım ablanın eşi dediki o kadar gemiyi maaşlamı aldı oğlu dedi ,kadının dediği aynen şu ''başbakanın oğlu gittiği yerlerde para almıyorlardır o da maaşını biriktiriyordur'' dedi:53::53::53:bende bir şok daha biriken maaşla gemi almış :53::53::52::52::1::1: değişik bir pazar günüydü seçmenlerle geçirdim günümü:1::1::1:bu arada abla akp li eşi chp li idi:1::1::1:

:60: :60: :60: :60: :60: aslında başka bi yerle gülünür bu kadınada neyse :60: :60: :60: benimde babam mağlesef akpli bana diyorki akpli olmıyanların hepsi chplidir :53::53: ben mhpye oy veriyorum onları destekliyorum diyorum yok chplisin kesin diyor :53::53: babanda dahil kafa gidik napalım şimdi :ssz:

$BiH_muFIAAAZNcr.jpg

siz ne yerseniz çocunuzda onu yer :60::60:

$ekran-alintisi-013.jpg heh buldum resmi.

bu yalan değil ha. kimse yalan demesin yani.
bu pankartı açan adamla röportaj bile yaptılar .

ahahaha:9::9:
ya zaten onların kendilerini aklamalarına gerek yok ki.
nasıl olsa seçmenler görmeden bile aklıyor her türlü. :9:

mesela şu ses kayıtlarını seçmenler yalanladı. sonra başbakan birini itiraf edince seçmenler bak yaa ne dürüst adam dediler :9::9:
güler misin ağlar mısın:27:

hangi ildi hatırlamıyorum, anam babam sana feda olsun Erdoğan diye pankart bile açmışlar ya :53:

Başbakan cidden etkileyen bir lider.Bence bu bir başarı her ne kadar hoşumuza gitmesede bunu başarmış olması kolay iş değil..
Başörtüsü dedi,din üzerinden yürüdü ve insanlar Allahı dilinden düşürmeyen bir insanın yalan söyleyebileceğini düşünmüyor.
İlk kez seçimlerin sonucunu merak ediyorum.
Bu kadar olup bitenden sonra sandıktan ne çıkacak.

Başbakan cidden etkileyen bir lider.Bence bu bir başarı her ne kadar hoşumuza gitmesede bunu başarmış olması kolay iş değil..
Başörtüsü dedi,din üzerinden yürüdü ve insanlar Allahı dilinden düşürmeyen bir insanın yalan söyleyebileceğini düşünmüyor.
İlk kez seçimlerin sonucunu merak ediyorum.
Bu kadar olup bitenden sonra sandıktan ne çıkacak.

yolsuzluk haberi çıkınca daha bir sarıldılar.
%60 70i alır kesin bu kez :6:

Sabrınıza hayran kaldım.Böyle yukarıda anlattığınız türdeki cahil insanlarla aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum ve nefret ediyorum.

Eki Görüntüle 1013164 heh buldum resmi.

bu yalan değil ha. kimse yalan demesin yani.
bu pankartı açan adamla röportaj bile yaptılar .

Ahhhhhh öyle çok kızıyorum ki kelimelerimi seçerek yazıyorum ama içimden geçenleri tahmin edin !! Annesine babasına bunu yakıştıran sözde insan !! elin adamına toz kondurmuyor. Allah tez zamanda akıl fikir versin. Keşke böyle insanlar oy kullanmasa. Oy kullanmak içinde belli kriterler olsa da ülkeyi yönetecek kişiyi seçerken kaşına, gözüne, boyuna, posuna bakan, kendi aç dolaşırken milyon dolarları götürenleri şak şaklayan v.s. kişilerin oy vermesi engellense !!
:47:

Son düzenleme:

Ahhhhhh öyle çok kızıyorum ki kelimelerimi seçerek yazıyorum ama içimden geçenleri tahmin edin !! Annesine babasına bunu yakıştıran sözde insan !! elin adamına toz kondurmuyor. Allah tez zamanda akıl fikir versin. Keşke böyle insanlar oy kullanmasa. Oy kullanmak içinde belli kriterler olsa da ülkeyi yönetecek kişiyi seçerken kaşına, gözüne, boyuna, posuna bakan, kendi aç dolaşırken milyon dolarları götürenleri şak şaklayan v.s. kişilerin oy vermesi engellense !!
:47:
bence de. oy kullanmadan önce insanların eğitime alınması gerek .
:53::53::53::53::53::53:
dinden çıkmış haberi yok bunların bee :53:

partiye değil ki şahsa oy veriyor çoğu.

:60: :60: :60: :60: :60: aslında başka bi yerle gülünür bu kadınada neyse :60: :60: :60: benimde babam mağlesef akpli bana diyorki akpli olmıyanların hepsi chplidir :53::53: ben mhpye oy veriyorum onları destekliyorum diyorum yok chplisin kesin diyor :53::53: babanda dahil kafa gidik napalım şimdi :ssz:

Son genel seçimlerde ailecek akp ye oy verdik o nedenle kendimi sonuna kadar eleştirme söz söyleme hakkına sahip hissediyorum.. tabii hakaret ve aşağılama olmadan.Hani %50 si var ya işte yüzdenin içindeydim ben...Ben akp den vazgeçtim..Bu son olaylardan ötürü değil.Uzun süredir üslubunu ve halkı ayrıştırır söylemlerini kabul etmiyorum.Altı dolu bir sürü sebep var yani..Ailede hepimiz vazgeçtik senin baban gibi benim eşimde eşimi vazgeçiremedim..Bana akp ye oy verceksin diye baskı yapıyor heee tamam dedim bende ama tabiki istediğim partiye oy vericem...Aileler bölünmüş durumda kaç aile gördüm böyle..Adamın birini gördüm diyor ki kızım benim istediğim partiye oy vermezse hakkımı helal etmeyeceğim.Ne bu erkeklerden çektiğimiz kadınların oylarına müdahale ediyorlar:63:

Son düzenleme:
işaretlemeden atılanları kullanıyorlar ama ben tek tek özenle hepsine basıyorum :27:
ayyy öyleyse eğer kime versem ki :27:

barajı gecebilecek partiye vermezsen de iktidara gidiyor.
istersen de iktidara ver tabi direkt.

Son düzenleme:
Son genel seçimlerde ailecek akp ye oy verdik o nedenle kendimi sonuna kadar eleştirme söz söyleme hakkına sahip hissediyorum.. tabii hakaret ve aşağılama olmadan.Hani %50 si var ya işte yüzdenin içindeydim ben...Ben akp den vazgeçtim..Bu son olaylardan ötürü değil.Uzun süredir üslubunu ve halkı ayrıştırır söylemlerini kabul etmiyorum.Altı dolu bir sürü sebep var yani..Ailede hepimiz vazgeçtik senin baban gibi benim eşimde eşimi vazgeçiremedim..Bana akp ye oy verceksin diye baskı yapıyor heee tamam dedim bende ama tabiki istediğim partiye oy vericem...Aileler bölünmüş durumda kaç aile gördüm böyle..Adamın birini gördüm diyor ki kızım benim istediğim partiye oy vermezse hakkımı helal etmeyeceğim.Ne bu erkeklerden çektiğimiz kadınların oylarına müdahale ediyorlar:63:

evet böyle insanlarda var gerçekten olay siyasetten çıktı fanatikliğe dönüştü resmen kendi içimizde bölünüyoruz :19: bunun suçlusu kim acaba :19:

Back