- 20 Ocak 2010
- 46.113
- 166.246
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi Novamber wind
bunlar hep montaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayranlıktan mı bayılmış :44: Tövbe estafurullah..
500 milyar dolar borçla yakından açlıktan bayılacağız
ahahahahayranlarından birine geçtiğimiz pazar dek geldim ben..
eşim esnaf ve işyerinde tv var o esnada haberler mitinge bağlandı ve işyerine bir çift geldi.. hanım abla mitingi görünce büyük bir hayranlıkla başbakana baktı ve dediki şuna bak yaaa yine doldurmuş meydanı herkes hayran şu kadınlara bak hele bende orda olmayı isterdim dedi ama bu cümleleri öyle anlatıyor ki veee eşi nasıl bir bakış attı kadına kabalık bir ortamda dile getirdi bunu adam ne diyeceğini şaşırdı..sonra o hızla direk siyasi gündem yorumlarına geçti 1 saat muhabbet ettik. o gün oruçluydum ben hanım abla döndü bana sakız verdi bende yok almayım niyetliyim dedim gözler böylehiç abartmıyorum bana ne dese beğenirsin oruçmu tutuyorsun sen dedi süzerek neden tutamazmıyım dedim sen chp liye benziyon ama dedi bende bir şok daha namazda kılıyorum ama akp ye oy vermicem şimdi ne düşünüyorsun hakkımda dedimAllah kabul etsin dedi adamcağızda kusura bakma her açık olanı dinsiz imansız zannedenlerden kendisi dedi...muhabbetin bir bölümüde çıkan kasetler ve montaj üzerineydi hanım ablanın eşi dediki o kadar gemiyi maaşlamı aldı oğlu dedi ,kadının dediği aynen şu ''başbakanın oğlu gittiği yerlerde para almıyorlardır o da maaşını biriktiriyordur'' dedibende bir şok daha biriken maaşla gemi almış değişi bir pazar günüydü seçmenlerle geçirdim günümübu arada abla akp li eşi chp li idi
hayranlarından birine geçtiğimiz pazar dek geldim ben..
eşim esnaf ve işyerinde tv var o esnada haberler mitinge bağlandı ve işyerine bir çift geldi.. hanım abla mitingi görünce büyük bir hayranlıkla başbakana baktı ve dediki şuna bak yaaa yine doldurmuş meydanı herkes hayran şu kadınlara bak hele bende orda olmayı isterdim dedi ama bu cümleleri öyle anlatıyor ki veee eşi nasıl bir bakış attı kadına kabalık bir ortamda dile getirdi bunu adam ne diyeceğini şaşırdı..sonra o hızla direk siyasi gündem yorumlarına geçti 1 saat muhabbet ettik. o gün oruçluydum ben hanım abla döndü bana sakız verdi bende yok almayım niyetliyim dedim gözler böylehiç abartmıyorum bana ne dese beğenirsin oruçmu tutuyorsun sen dedi süzerek neden tutamazmıyım dedim sen chp liye benziyon ama dedi bende bir şok daha namazda kılıyorum ama akp ye oy vermicem şimdi ne düşünüyorsun hakkımda dedimAllah kabul etsin dedi adamcağızda kusura bakma her açık olanı dinsiz imansız zannedenlerden kendisi dedi...muhabbetin bir bölümüde çıkan kasetler ve montaj üzerineydi hanım ablanın eşi dediki o kadar gemiyi maaşlamı aldı oğlu dedi ,kadının dediği aynen şu ''başbakanın oğlu gittiği yerlerde para almıyorlardır o da maaşını biriktiriyordur'' dedibende bir şok daha biriken maaşla gemi almış değişik bir pazar günüydü seçmenlerle geçirdim günümübu arada abla akp li eşi chp li idi
ahahaha
ya zaten onların kendilerini aklamalarına gerek yok ki.
nasıl olsa seçmenler görmeden bile aklıyor her türlü.
mesela şu ses kayıtlarını seçmenler yalanladı. sonra başbakan birini itiraf edince seçmenler bak yaa ne dürüst adam dediler
güler misin ağlar mısın
hangi ildi hatırlamıyorum, anam babam sana feda olsun Erdoğan diye pankart bile açmışlar ya
Başbakan cidden etkileyen bir lider.Bence bu bir başarı her ne kadar hoşumuza gitmesede bunu başarmış olması kolay iş değil..
Başörtüsü dedi,din üzerinden yürüdü ve insanlar Allahı dilinden düşürmeyen bir insanın yalan söyleyebileceğini düşünmüyor.
İlk kez seçimlerin sonucunu merak ediyorum.
Bu kadar olup bitenden sonra sandıktan ne çıkacak.
hayranlarından birine geçtiğimiz pazar dek geldim ben..
eşim esnaf ve işyerinde tv var o esnada haberler mitinge bağlandı ve işyerine bir çift geldi.. hanım abla mitingi görünce büyük bir hayranlıkla başbakana baktı ve dediki şuna bak yaaa yine doldurmuş meydanı herkes hayran şu kadınlara bak hele bende orda olmayı isterdim dedi ama bu cümleleri öyle anlatıyor ki veee eşi nasıl bir bakış attı kadına kabalık bir ortamda dile getirdi bunu adam ne diyeceğini şaşırdı..sonra o hızla direk siyasi gündem yorumlarına geçti 1 saat muhabbet ettik. o gün oruçluydum ben hanım abla döndü bana sakız verdi bende yok almayım niyetliyim dedim gözler böylehiç abartmıyorum bana ne dese beğenirsin oruçmu tutuyorsun sen dedi süzerek neden tutamazmıyım dedim sen chp liye benziyon ama dedi bende bir şok daha namazda kılıyorum ama akp ye oy vermicem şimdi ne düşünüyorsun hakkımda dedimAllah kabul etsin dedi adamcağızda kusura bakma her açık olanı dinsiz imansız zannedenlerden kendisi dedi...muhabbetin bir bölümüde çıkan kasetler ve montaj üzerineydi hanım ablanın eşi dediki o kadar gemiyi maaşlamı aldı oğlu dedi ,kadının dediği aynen şu ''başbakanın oğlu gittiği yerlerde para almıyorlardır o da maaşını biriktiriyordur'' dedibende bir şok daha biriken maaşla gemi almış değişik bir pazar günüydü seçmenlerle geçirdim günümübu arada abla akp li eşi chp li idi
Eki Görüntüle 1013164 heh buldum resmi.
bu yalan değil ha. kimse yalan demesin yani.
bu pankartı açan adamla röportaj bile yaptılar .
Eki Görüntüle 1013164 heh buldum resmi.
bu yalan değil ha. kimse yalan demesin yani.
bu pankartı açan adamla röportaj bile yaptılar .
sizin göremediğiniz cam ekrandan okuyor, okuması yazması var Allah'a şükür nazar değmesin....
hayatında ilk kez doğru söylemiş....
bence de. oy kullanmadan önce insanların eğitime alınması gerek .
Ahhhhhh öyle çok kızıyorum ki kelimelerimi seçerek yazıyorum ama içimden geçenleri tahmin edin !! Annesine babasına bunu yakıştıran sözde insan !! elin adamına toz kondurmuyor. Allah tez zamanda akıl fikir versin. Keşke böyle insanlar oy kullanmasa. Oy kullanmak içinde belli kriterler olsa da ülkeyi yönetecek kişiyi seçerken kaşına, gözüne, boyuna, posuna bakan, kendi aç dolaşırken milyon dolarları götürenleri şak şaklayan v.s. kişilerin oy vermesi engellense !!
dinden çıkmış haberi yok bunların bee
bence de. oy kullanmadan önce insanların eğitime alınması gerek .
partiye değil ki şahsa oy veriyor çoğu.
aslında başka bi yerle gülünür bu kadınada neyse benimde babam mağlesef akpli bana diyorki akpli olmıyanların hepsi chplidir ben mhpye oy veriyorum onları destekliyorum diyorum yok chplisin kesin diyor babanda dahil kafa gidik napalım şimdi
ben parti tutmuyorum açıkcası annemde bende hepsine basıp boş atıyoruz
şekerim boş atınca iktidara gidiyor oy
işaretlemeden atılanları kullanıyorlar ama ben tek tek özenle hepsine basıyorum
ayyy öyleyse eğer kime versem ki
Son genel seçimlerde ailecek akp ye oy verdik o nedenle kendimi sonuna kadar eleştirme söz söyleme hakkına sahip hissediyorum.. tabii hakaret ve aşağılama olmadan.Hani %50 si var ya işte yüzdenin içindeydim ben...Ben akp den vazgeçtim..Bu son olaylardan ötürü değil.Uzun süredir üslubunu ve halkı ayrıştırır söylemlerini kabul etmiyorum.Altı dolu bir sürü sebep var yani..Ailede hepimiz vazgeçtik senin baban gibi benim eşimde eşimi vazgeçiremedim..Bana akp ye oy verceksin diye baskı yapıyor heee tamam dedim bende ama tabiki istediğim partiye oy vericem...Aileler bölünmüş durumda kaç aile gördüm böyle..Adamın birini gördüm diyor ki kızım benim istediğim partiye oy vermezse hakkımı helal etmeyeceğim.Ne bu erkeklerden çektiğimiz kadınların oylarına müdahale ediyorlar