• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan: 'Evlatlarıma helal lokma yedirmedim'

Ee tabi gunlerdir meydanlarda konusuyor yoruldu herhalde olur boyle surcmeler.

bunun gerçekleşmesi için Erdoğan'ın neyin ne oldugunu açığa çıkarması gerekiyor.
ama o açığa çıkarmak yerine il il dolaşıp iftira atıyorlar diyor. iftira demekle aklanmış olmadıgının farkında değil.
ki bir başbakan eğer gerçekten iftiraya uğradıysa bunu ortaya ondan kolay kim çıkarabilir? :ssz:

Hiçkimse. Bende şiddetle iftirayı alenen açık etsin istiyorum. İspatla koysun milletin önüne, bunu beklemekteyiz zaten :ssz:

İlahi adalet.Allahın sopası yok.,Allah söyletti. Dervişin zikri neyse fikri o
Birde başbakanın muşhur lafı Men dakka dukka
aklımdan bir sürü şey geldi geçti.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
Hele bugün Sayın Kılıçdaroğlunun dil sürçmesini
diline dolayanları düşününce iyice ben onlar adına utandım :26::26:
pardon devir sırıtma devri :)))
birde komplo teorisi üretip hııı oy vermezseniz bu dış güçler sizi ham yapar haaa devri.

Eskiden şarkıcılar için falan bayılırdık..Ne günlere geldik..
Çok merak ettim o hayranın psikolojisini şahsen.

Milletçe stockholm sendromunun dibine vurmuş durumdayız.
biz yağcılarda inecek var diyoruz ama onlar kısaca hayranlık diyor
ee sokak aralarında il özel idaresinin arabasıyla kumanya dağıtıyorlar. bir de nüfus cüzdan fot. alıyorlar. at bir imza -al sana bir koli erzak
bitti gitti. bayılmasında napsınlar :ssz:

yine foxta bir programda sordular nasıl bu kadar enerjiksiniz diye
o da, mutlaka bal kaymak yiyorum kahvaltıda dedi :27:
bu da tabi hedef sözlerden oldu :1:

Son düzenleme:
yanlışlıklada olsa doğruyu söylemiş:27:
şaka bir yana bugün eskişehir baya karışıktı
ana caddenin birini öğrenciler kapatıp önünde ateş yakmışlar. Ali İsmail'in katilleri buraya giremez yazmşlar heryana
Kaç tane ambulans sesi duydum hatırlamıyorum
umarım yaralı yoktur..

Muğla mitinginde söyledi. Biz rahmet için geldik, rahmetimiz gazabımızı aşacak dedi :ssz:

Günahın okkalısı yani. Adına çok üzüldüm, gerçekten üzüldüm... Ahireti kaldırdı çöpe attı işte, gerçek rahmet sahibi rabbimden merhamet dilerim kendisine :ssz:

diğerleri gibi kağıda bakıp kürsü başında okumuyor. allah nazardan saklasın . diğerlerinden ne gaflar duyduk üstelik yazamıyorlar ve okuyamıyorlar düşünün.

dervisin fikri neyse zikride odur ....demisler
Allah dogruyu soyletmis...
basbakan cam harici konusamiyor ki ...
yazilar gidince susup durdu .konusmaya devam edememisti.
cocuklarinin bogazindan helal para gecmemis diyor daha ne dediginide farketmiyor.

diğerleri gibi kağıda bakıp kürsü başında okumuyor. allah nazardan saklasın . diğerlerinden ne gaflar duyduk üstelik yazamıyorlar ve okuyamıyorlar düşünün.

sizin göremediğiniz cam ekrandan okuyor, okuması yazması var Allah'a şükür nazar değmesin....

hayatında ilk kez doğru söylemiş....

adam rahmet dağıtmaya geldim diyor. evet diğerlerinden ne gaflar duyduk da bu pek gaf sınıfına girmiyor :ssz:

Back