- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
- Konu Sahibi Novamber wind
Ee tabi gunlerdir meydanlarda konusuyor yoruldu herhalde olur boyle surcmeler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşa mı Allahın sıfatlarını toplayan deniyor (tövbe :26:)
bunun gerçekleşmesi için Erdoğan'ın neyin ne oldugunu açığa çıkarması gerekiyor.
ama o açığa çıkarmak yerine il il dolaşıp iftira atıyorlar diyor. iftira demekle aklanmış olmadıgının farkında değil.
ki bir başbakan eğer gerçekten iftiraya uğradıysa bunu ortaya ondan kolay kim çıkarabilir?
Hayranlıktan mı bayılmış :44: Tövbe estafurullah..
500 milyar dolar borçla yakından açlıktan bayılacağız
evet hayranlıktan
şaka gibi gerçekten. geçen günde bizim rahmetimiz gazabımızdan çoktur dedi
biz yağcılarda inecek var diyoruz ama onlar kısaca hayranlık diyorEskiden şarkıcılar için falan bayılırdık..Ne günlere geldik..
Çok merak ettim o hayranın psikolojisini şahsen.
Milletçe stockholm sendromunun dibine vurmuş durumdayız.
Ne dedi, ne dedi Bunu duymamıştım işte, nerede söyledi bunu
Muğla mitinginde söyledi. Biz rahmet için geldik, rahmetimiz gazabımızı aşacak dedi
Günahın okkalısı yani. Adına çok üzüldüm, gerçekten üzüldüm... Ahireti kaldırdı çöpe attı işte, gerçek rahmet sahibi rabbimden merhamet dilerim kendisine
yine foxta bir programda sordular nasıl bu kadar enerjiksiniz diye
o da, mutlaka bal kaymak yiyorum kahvaltıda dedi
bu da tabi hedef sözlerden oldu
diğerleri gibi kağıda bakıp kürsü başında okumuyor. allah nazardan saklasın . diğerlerinden ne gaflar duyduk üstelik yazamıyorlar ve okuyamıyorlar düşünün.
diğerleri gibi kağıda bakıp kürsü başında okumuyor. allah nazardan saklasın . diğerlerinden ne gaflar duyduk üstelik yazamıyorlar ve okuyamıyorlar düşünün.