- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
- Konu Sahibi Novamber wind
Ee tabi gunlerdir meydanlarda konusuyor yoruldu herhalde olur boyle surcmeler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşa mı Allahın sıfatlarını toplayan deniyor(tövbe :26:)
bunun gerçekleşmesi için Erdoğan'ın neyin ne oldugunu açığa çıkarması gerekiyor.
ama o açığa çıkarmak yerine il il dolaşıp iftira atıyorlar diyor. iftira demekle aklanmış olmadıgının farkında değil.
ki bir başbakan eğer gerçekten iftiraya uğradıysa bunu ortaya ondan kolay kim çıkarabilir?![]()
Hayranlıktan mı bayılmış :44: Tövbe estafurullah..
500 milyar dolar borçla yakından açlıktan bayılacağız![]()
evet hayranlıktan![]()
şaka gibi gerçekten. geçen günde bizim rahmetimiz gazabımızdan çoktur dedi![]()
biz yağcılarda inecek var diyoruz ama onlar kısaca hayranlık diyorEskiden şarkıcılar için falan bayılırdık..Ne günlere geldik..
Çok merak ettim o hayranın psikolojisini şahsen.
Milletçe stockholm sendromunun dibine vurmuş durumdayız.
Ne dedi, ne dediBunu duymamıştım işte, nerede söyledi bunu
![]()
Muğla mitinginde söyledi. Biz rahmet için geldik, rahmetimiz gazabımızı aşacak dedi![]()
Günahın okkalısı yani. Adına çok üzüldüm, gerçekten üzüldüm... Ahireti kaldırdı çöpe attı işte, gerçek rahmet sahibi rabbimden merhamet dilerim kendisine![]()
yine foxta bir programda sordular nasıl bu kadar enerjiksiniz diye
o da, mutlaka bal kaymak yiyorum kahvaltıda dedi
bu da tabi hedef sözlerden oldu![]()
diğerleri gibi kağıda bakıp kürsü başında okumuyor. allah nazardan saklasın . diğerlerinden ne gaflar duyduk üstelik yazamıyorlar ve okuyamıyorlar düşünün.
diğerleri gibi kağıda bakıp kürsü başında okumuyor. allah nazardan saklasın . diğerlerinden ne gaflar duyduk üstelik yazamıyorlar ve okuyamıyorlar düşünün.