• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan: 'Evlatlarıma helal lokma yedirmedim'

Başbakanimiz masallh kagitsz ekransz o kadar güzel konusuyor ki dünya hayranlkla izliyor.ee bir gaf yapmış cok mu Kılıçdaroğlu ve bahcelinin gaflarınin yaninda ne ki.insanlk hali adam yorulmuş ne yapsin Kılıçdaroğlu nun gafina ne demeli.onun da dili surctu isteyerek demedi. ..ne de sevindiniz basbakanin gafina. .

Arkadasim asil bu saatten sonra o koltuga yapiscak
Dokunulmazlik elden bir giderse dusun acilacak davalari
Ki bekleyen ne davalar var suan
Ama tekrar secilirse ulke karisacak bu konuda haklisin

Bak bu açıdan hiç düşünmemiştim işte.Eee adamlar işlerini biliyorlar zaten alavereyle, yalanla dolanla oyların üstüne 30 40 ekleye ekleye yüzde 50 yi buluyor oy yüzdesi, geriye laf edene baskı, ceza,sindirme tamamdır onlardan iyisi yok valla

Başbakanimiz masallh kagitsz ekransz o kadar güzel konusuyor ki dünya hayranlkla izliyor.ee bir gaf yapmış cok mu Kılıçdaroğlu ve bahcelinin gaflarınin yaninda ne ki.insanlk hali adam yorulmuş ne yapsin Kılıçdaroğlu nun gafina ne demeli.onun da dili surctu isteyerek demedi. ..ne de sevindiniz basbakanin gafina. .

vah vah...Yorulur tabi o kadar alavere dalereyi kim yapsa yorulur.Onca paranin hesabi kolay mi?Ordan alip oraya verecek, hangi mütahidde neresi peskes cekilecek, hangi davada kimler hapse atilip, hangi katiller saliverilecek daha neler neler...Adamcagiz yoruluyor gidip de yardim edin ayagini falan yikarsiniz, yüzüne su serpersiniz rahatlasin diye....

Son düzenleme:
vah vah...Yorulur tabi o kadar alavere dalereyi kim yapsa yorulur.Onca paranin hesabi kolay mi?Ordan alip oraya verecek, hangi mütahidde neresi peskes cekilecek, hangi davada kimler hapse atilip, hangi katiller saliverilecek daha neler neler...Adamcagiz yoruluyor gidip de yardim edin ayagini falan yikarsiniz, yüzüne su serpersiniz rahatlasin diye....

Biraz seviye lütfen. ..

Ben Eskişehir'de yaşıyorum. Günlerce Ali İsmail'e ağladık biz uyansın diye dua ettik uyanmadı..

Kara haberi aldık sanki kendi oğlumuzdu ölen evladı olan olmayan vicdanı olan herkes çıktı sokaklara ama sesimizi duyan olmadı.. ne bir özür ne bir utanç tek derdi özgürlüğünü savunmak olan bir genci sar bir sokakta sıkıştırıp dövdü hainler. Kim onlara bu cesareti verdi, kim fişekledi dönün bir bakın burada savunduğunuz kişiye. Benim yüzde ellim diyerek, polise emri ben verdim diyerek kim bu hale getirdi bu gençleri. Maalesef ülkemizde yüzlerce şehidimizin katili besleniyor, ayağına gidiliyor, bu ülkenin gencecik evladı eylem yaptı protesto etti diye canından oluyor bu mu adalet. Hala neyi savunuyorsunuz ateş düştüğü yeri yakar! O ölen sizin çocuğunuz olsaydı da böyle savunabilecek miydiniz acaba. Ve bu şahsiyet gelmiş o çocuğun öldürüldüğü yerde konuşuyor utanmadan adını bile anmıyor Ali'nin ve oradaki insanlar alkışlıyor.

Berkin Elvan ekmek almaya giderken gaz fişeğiyle vuruldu 16 kiloya düştü cihazlara bağlı yaşıyor ama varol Başbakanım hala öyle mi diğer mağdurları saymadım bile. Ama terörist başı emir veriyor oturduğu yerden bizimkiler el pençe divan. Teşekkürler Türkiye!..

Son düzenleme:

kağıtsız, ekransız mı konuşuyor? demek ki sandığınız kadar takip etmiyorsunuz
bir mitingte ekranı bozuldu da tek kelam edemedi. insan iki üç kelimede mi sallayamaz?:ssz:

Son düzenleme:
'evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde'

seçim mitingleri kapsamında eskişehir’de halka seslenen başbakan erdoğan, chp lideri kemal kılıçdaroğlu’nu eleştirirken ilginç bir dil sürçmesi yaşadı.

Kemal kılıçdaroğlu’nun tekirdağ mitinginde erdoğan’ı eleştirirken yanlışlıkla erdoğan’ın annesinin de yolsuzluğa bulaştığını söyleyip, hatasını anladığında özür dilemesini eleştiren erdoğan, çocukları hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

Bu sırada dili sürçen ve ‘haram’ yerine ‘helal’ kelimesini kullanan erdoğan “sen, benim evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde, evlatlarıma da haramdan bahsedecek kalitede de değilsin” dedi.

Mynet.com alıntısıdır.

adam kırk yılda bır dogru soyledı:):33:

kağıtsız, ekransız mı konuşuyor? demek ki sandığınız kadar takip etmiyorsunuz
bir mitingte ekranı bozuldu da tek kelam edemedi. insan iki üç kelimede mi sallayamaz?:ssz:

Sandginizn aksine takip ediyorm hatta su anda bile izloyorm Muş mitingini kalabalgn alninda bir ekran olmadgna gore gayette guzel netce ifade ediyor kendini bir yere bakmaksizin.ha istisnalar olabilir bir ekrandan da okuduğu olabilir ki bu gayet normal.lakin ben görmedim. Basbakani sevmeyebilirsnz ama bir dunya lideri gibi duruşunu ,konusmasini, karizmasini görmezden gelmenize saygi duyarim ancak...

hepsi önündeki ekrana bakarak okuyo sonuçta o kadar şeyi akıllarında tutmaları zordur
ama başbakan daha profesynel şimdi hakkını yiyemem
iyi bir konuşmacı

kılıçdaroğlu da şimdilerde fena değil konuşma konusunda

ama bahçeli hiç iyi bir konuşmacı değil
çok ezberlemiş te gelmiş gibi konuşuyo dolayısıyla hiç etkileyemiyo insanı

hepsi önündeki ekrana bakarak okuyo sonuçta o kadar şeyi akıllarında tutmaları zordur
iyi bir konuşmacı

Evet Kılıçdaroğlu biraz daha iyi konusuyor artk.bahceli konusunda da katiliyorum size.izlerken gülüyorum renkli bir kisilik..keske ezberinin hakkini verse ama hesaplari, gaflari...bambaşka yerlere gidiyor.

http://t24.com.tr/yazi/prompter/1933

başbakan halka hitap ettiği her konuşmayı pomter denen cihazdan takip eder sizin görmemeniz çok normal gözünüze sokarak okumaz...ama cidden helal olsun hitap yeteneğine, adamın ne dediğini anlamadan canhıraş alkışlıyor dinleyici kitlesi...

Evet Kılıçdaroğlu biraz daha iyi konusuyor artk.bahceli konusunda da katiliyorum size.izlerken gülüyorum renkli bir kisilik..keske ezberinin hakkini verse ama hesaplari, gaflari...bambaşka yerlere gidiyor.

kılıçdaroğlu baya geliştirdi kendini ama bahçeli hep aynı
topluluğa daha iyi hitap edebilse daha etkileyici olabilir

iyi bir konuşmacı

Geçen bir mitingte Bahçeli ''Alayınızı....''dedi durdu.:1: Bekledi 5-10 saniye.''Saygı ve sevgiyle selamlıyorum.''dedi.Malesef hitabeti hiç iyi değil.:50:

Geçen bir mitingte Bahçeli ''Alayınızı....''dedi durdu.:1: Bekledi 5-10 saniye.''Saygı ve sevgiyle selamlıyorum.''dedi.Malesef hitabeti hiç iyi değil.:50:

mhpnin grup başkan vekili bile daha iyi konuşuyo bence
oktay vuraldan bahsediyorum
o da kağıttan bakıyo ama en azından konuşması seri daha etkileyici
bu saatten sonra kendilerine etkili bi lider bulmazlarsa hep yerlerinde sayar dururlar

mhpnin grup başkan vekili bile daha iyi konuşuyo bence
oktay vuraldan bahsediyorum
o da kağıttan bakıyo ama en azından konuşması seri daha etkileyici
bu saatten sonra kendilerine etkili bi lider bulmazlarsa hep yerlerinde sayar dururlar

Evet,o konuda haklısın.Taze kan lazım artık.:6:

Maşallah diyelim başbakana nazar değmesin :nazar: ben çok beğendim
iddialara itiraf gibi olmuş.

Prompter:ekran yazılar oradan yansıtılıyor konuşmacı oradan okuyor.
başbakanın bütün miting ve toplantılarında varmış

$prompter22.jpg

Eki Görüntüle 1016794

Boşuna paylaşmışsın Sevcan,ısrarla inanmak istemiyor insanlar.:30:

[h=1]AK Parti'li Yönetici İstifa Etti: Çocuklarıma Haram Yedirmem[/h]AK Parti Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Kara, "Çocuklarıma haram yedirmem" diyerek partisinden istifa etti.
Ak Parti Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Kara, yapılanlardan çok rahatsız olduğunu gerekçe göstererek "Çocuklarıma haram yedirmem" deyip partisinden istifa etti. Kara, istifa sonrası, CHP'ye katıldı.
17 ARALIK OPERASYONUNUN İŞARET ETTİLER
Ak Parti Ekinözü İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Kara ve ilçe teşkilatının kurucu yönetim kurulu üyesi Hacı Bağcı; 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası yaşanan olayları gerekçe göstererek partilerinden istifa etti. Yolsuzluk iddialarının ardından daha fazla Ak Parti çatısı altında kalamayacaklarını belirten Kara ve Bağcı, Ak Parti'nin Gülen Hareketi'ne karşı haksız tutumunun kendilerini derinden yaraladığını söyledi.
"ÇOCUKLARIMA HARAM YEDİRMEM"
Çocuklarına haram yedirmemek için Ak Parti'den istifa kararı aldığını vurgulayan Kara, "Şu an Adalet Ve Kalkınma Partisi'nden istifa etmiş buluyorum, kamuoyuna saygıyla duyuruyorum. Bu zamana kadar yapılanlardan çok rahatsız oldum. Ondan dolayı çocuklarıma haram yedirmemek için Ak Parti'de yönetim kurulu üyeliğinden ve normal üyeliğimden istifa ediyorum. Siyasi hayatımı, çevremle birlikteCumhuriyet Halk Partisi'nde devam ettireceğim." diye konuştu.

"GÜLEN HAREKETiNE YAPILAN HAKSIZLIK BENi RENCiDE ETTi"

İlçe teşkilatının kurucu yönetim kurulu üyelerinden Hacı Bağcı da 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası
Ak Parti'nin tutum ve davranışlarının kendisini derinden yaraladığını kaydederek, "Ben Ak Parti kurucu üyesiyim. O günden bugüne kadar da partimde çeşitli kademelerinde görev yaptım. Ancak 17 Aralık'tan sonraki Ak Parti'nin tutum ve davranışları ve Gülen Hareketi'ne yapılan haksızlık ve hatalar beni rencide etti, yüreğimi yaraladı. Onun için Ak Parti'den istifa ediyorum, CHP'ye katıldım." şeklinde konuştu.

İstifa kararının ardından Kara ve Bağcı
CHP ilçe teşkilatına giderek üye oldu

Eki Görüntüle 1016794
gözleriyle gördüklerine inanmıyorlar görmedikleri ekrana inanmalarını beklemek abes olur :6:

Back