• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: 'Yanlış Biliyorsunuz, Bin 150 Küsür Odası Var'

Gozumden kacmis, cok asabim bozuldu boyle adamin bize kufrettigini gorunce ondandir. Yani ben oyle algiliyorum, isteyen yarabbi sukur demekte ozgur tabii..
Yutmuyrum/yutamıyorum ama tüküremiyorum da:KK34:
Bol bol beddua ediyorum!

Yutmuyrum/yutamıyorum ama tüküremiyorum da:KK34:
Bol bol beddua ediyorum!
ben reeldede arkadaşlarla tartışıyorum bu konuları..arkadaş açık açık..kadın kollarına iş bulabilirim diye girdim ama bulamadım şeklinde itiraf etti..

bende ağzımı alıştırdım bu seneye kadar hiç etmiş insan değilim..
caresizlikten işte..

Cumhurbaşkanını meclis secer.
İlk olarak o maddeyi kaldırdılar..Meclis sececek olsaydı 367 oyu bulamayacaktı.
Ve cumhurbaşkanı olamayacaktı!

Hayallerinde de başkanlık sistemi vardı. Dolayısıyla meclis yoluyla bunu yapamayacaktı.
Cumhurbaşkanını halk secer maddesini getirdi. Hem cumhurbaşkanı olabildi hem de başkanlık sistemine ilk adımı attı.

Defolup gitse bi!!!

caresizlikten işte..

Cumhurbaşkanını meclis secer.
İlk olarak o maddeyi kaldırdılar..Meclis sececek olsaydı 367 oyu bulamayacaktı.
Ve cumhurbaşkanı olamayacaktı!

Hayallerinde de başkanlık sistemi vardı. Dolayısıyla meclis yoluyla bunu yapamayacaktı.
Cumhurbaşkanını halk secer maddesini getirdi. Hem cumhurbaşkanı olabildi hem de başkanlık sistemine ilk adımı attı.

Defolup gitse bi!!!
emin ol buna,gidecek,Türk milletinin imtahanı bu..Bu ülke neler gördü...isteyen kadar istemeyende var..sen dediklerine bakma o gezi olaylarında tertemiz ailelerin evlatlarıda vardı,iş mevki sahibi,hepsini risk edip seslerini çıkardılar..

emin ol buna,gidecek,Türk milletinin imtahanı bu..Bu ülke neler gördü...isteyen kadar istemeyende var..sen dediklerine bakma o gezi olaylarında tertemiz ailelerin evlatlarıda vardı,iş mevki sahibi,hepsini risk edip seslerini çıkardılar..
ya adam cumhurbaskanı edildi basımıza!
Sen ben secmedik, o secmedi ama bi yerlerden topluyorlar işte oyları.Yol yöntem uydurmuslar.
Adamın paraları saklayın konulu ses kayıtları cıktı piyasaya,gezi olayları oldu.
Hani?! Adam en tepemize geldi oturdu! Saraylar yaptırıyor Atatürk'ün vasiyetini bile hiçe sayarak!Göz göre göre,hic cekinmeden,korkmadan! Alay edercesine!

ya adam cumhurbaskanı edildi basımıza!
Sen ben secmedik, o secmedi ama bi yerlerden topluyorlar işte oyları.Yol yöntem uydurmuslar.
Adamın paraları saklayın konulu ses kayıtları cıktı piyasaya,gezi olayları oldu.
Hani?! Adam en tepemize geldi oturdu! Saraylar yaptırıyor Atatürk'ün vasiyetini bile hiçe sayarak!Göz göre göre,hic cekinmeden,korkmadan! Alay edercesine!
biraz zaman alıcak ama değişim olacak allahın izni ile..

Gitmek mi!!! Yok be cryptic, adam memlekete iyice yerleşiyor. Zaten bu adam iyilikle güzellikle gitmez. Bu gitse gitse saddam gibi, Kaddafi gibi gider...

Sayfayı bi açtım
"HİĞĞİĞİİİ" tarzında sırıtan bir erdoğan
gözleri dikmiş tepeye

:KK57:

ak saraya girip çocuğum kaybetsem çocuğu yedi yaşına gelince anca bulurum herhal :KK53:

Ama olmaz ki bize 2000 demişlerdi azmış ya ekleme yapında 2000 ne denkleyin hiç 1150 olurmu sayı eksiliği var ben sevmem öyle şeyiya tam ya hiç cıksss kabul etmiyorum 2000 olsun

Bu aeada bazı şahıslar gene yoklar ya çok merak ettim :)

vayyyy beee eksik öğrenmişiz kaçak sarayın odalarını yazıklar olsun.:KK11:
heee bu saray biz milletin demi.:KK51:
neyse ankaraya gidince sarayımızı ziyarete gideceğim.bakalım gereken ihtimam gösterilecek mi,sarayın sahiplerinden birine:D

madem o saray bu ülkeninmiş...

şu kış gününde sokakta yatan gidecek bir yeri olmayam karda kıyamette yağmurda dışarlarda yemek bulamayanları o odalara yerleştirse ya hayır yapmayı seven cumhurbaşkanım canım benim...

Back