• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

uff ben bugün yine çok yoğunum

1 saate kadar ofisten işlerimi yetiştirip çıkmam lazım

önce havaalanına gideceğim yurt dışından bir misafirimiz var onu almam lazım ,yine belçikadan bir hatun ama bunu tanımıyorum tanışeceğiz bakalım eğer oda çikolata getirdiyse yolda çaktırmadan atarım :) hehehehehe

yöneticim benden rica etti...diğer arkadaşta ne ehliyet nede dil var gene bana kaldı bu iş yaaaaa:(

neyse ofis ortamından uzaklaşırım en azından dönüştede ona bi yorgunluk kahvesi ısmarlarım denize nazır iyi olur :)

yahu şu son 2 saatte yaşadıklarıma inanamıyorum :))))))))))

anlatırım bi ara

neyse

öğlen yemek yemedim ama çantamda eti form pirinç patlağı vardı

soda ile ondan yedim yarım paket

birazda kiraz yedim

şimdide yorgunluk çayı içiyorum :)

merhaba bihter sayfanızı çok begendim azminiz ve enerjiniz çok güzel motivasyonunuzu sürekli nasıl canlı tutuyorsunuz merak ettim bide bu diyet döneminde canınızı sıkan olaylarda yeme krizlerine girmediniz mi hiç ben 24 kilo verip 62 olduktan sonra bunalım zamanlarımdaki krizden dolayı neredeyse yine 68 e çıktım

merhaba bihter sayfanızı çok begendim azminiz ve enerjiniz çok güzel motivasyonunuzu sürekli nasıl canlı tutuyorsunuz merak ettim bide bu diyet döneminde canınızı sıkan olaylarda yeme krizlerine girmediniz mi hiç ben 24 kilo verip 62 olduktan sonra bunalım zamanlarımdaki krizden dolayı neredeyse yine 68 e çıktım

:) teşekkür ederim nazenin

doğruyu söylemek gerekirse canım benimde motivasyonumun düştüğü anlar oluyor çok değil 2 gün önceydi sanırım bana bi geldiler böyle soldan soldan :) dedim yeşil çayınada diyetinede forumunada ... :) öyle bi bıkkınlık geldiki o anda bana ama yiyeceklerde gözüm yoktu hani ben bıktım artık yemek istiyorum diye saldırmıyorum hiç çünkü istediğim şeyi yeme konusunda kendimi özgür bıraktım ama bunu yaptığımda sporu asla ihmal etmedim
canım dondurma istedi yedim çikolata yedim cips yedim kola içtim baklava bile yedim ama ne kadar biliyomusun 1 tadımlık abartmadan yani ve sporu 10 dak artırdım çok değil sadece 10 dak
50 dak yürüyosam 60 yaptım
böyle yapmaya başlayınca kilom daha rahat gitti biliyomusun
benim bünyeye stres yaramıyor ben onu öğrendim:)

bunalım zamanında ye tamam ama çok kalorili şeyler yeme bide böyle dene bakalım
mesela sinirini havuç kemirerek yada salatalık tırtıklayarak çıkarmayı denesen yada beyaz leblebi ye mesela

haaaa birde şu çok etkili olur,eğer spor yapıyosan şunu düşün
yiyeceğim 1 hamburger benim bütün 3 günlük yürüyüşümü boşa çıkaracak sar başa yapacağım o yüzden yememeliyim :)

inşallah krizsiz stressiz bir şekilde kilolarını verebilirsin canım sende :)

bugün eczaneye krem almak için girdim tartı vardı dayanamadım tartıldım

tok karnına hemde bendeki cesarete bak seeennnn :)

64,8 i gördüm nasıl yaniiiiiiiiii dedim en son 66 idim

pek inanamadım bakalım haftaya göreceğiz

:) teşekkür ederim nazenin

doğruyu söylemek gerekirse canım benimde motivasyonumun düştüğü anlar oluyor çok değil 2 gün önceydi sanırım bana bi geldiler böyle soldan soldan :) dedim yeşil çayınada diyetinede forumunada ... :) öyle bi bıkkınlık geldiki o anda bana ama yiyeceklerde gözüm yoktu hani ben bıktım artık yemek istiyorum diye saldırmıyorum hiç çünkü istediğim şeyi yeme konusunda kendimi özgür bıraktım ama bunu yaptığımda sporu asla ihmal etmedim
canım dondurma istedi yedim çikolata yedim cips yedim kola içtim baklava bile yedim ama ne kadar biliyomusun 1 tadımlık abartmadan yani ve sporu 10 dak artırdım çok değil sadece 10 dak
50 dak yürüyosam 60 yaptım
böyle yapmaya başlayınca kilom daha rahat gitti biliyomusun
benim bünyeye stres yaramıyor ben onu öğrendim:)

bunalım zamanında ye tamam ama çok kalorili şeyler yeme bide böyle dene bakalım
mesela sinirini havuç kemirerek yada salatalık tırtıklayarak çıkarmayı denesen yada beyaz leblebi ye mesela

haaaa birde çok etkili olur,eğer spor yapıyosan şunu düşün

yiyeceğim 1 hamburger benim bütün 3 günlük yürüyüşümü boşa çıkaracak sar başa yapacağım o yüzden yememeliyim :)

inşallah krizsiz stressiz bir şekilde kilolarını verebilirsin canım sende :)

canım benim enbüyük eksikliğim spor yapmamak hayatım boyunca hiç spor yapmadım ögrenciyken bile spor yapmamak beden dersine girmemek için türlü türlü bahaneler uydururdum masa başı işyapıyorum kaç yıldırda.toplasan 2 yıllık diyet serüvenimde 1 ay spor yapmamışımdır.ama artık bu miskinliğe bir dur demem gerek kilomdan daha çok saglıgım için farkındayım bunun.diger dediğinde de çok haklısın havuç yada salatalık kemirerekte sinirimi bi şekilde atabilirim yada kendimi yollara vurarak ama herdefasında yiyip yiyip pişman olam hatasına düştüm bi insan bi hataya defelarca düşermi yaaa kendime çok kızıyorum

benimde sinirliykem canım bişe istemez aksine mutluyken yemek isterim :)

sinirliykende çok güzel ev temizlerim toz alır,parlatırım :)

ama şöyle düşünerek kendini telkin edebilirsin,

bunu yicem evet bunuda yiyim onuda şunuda eeeeeeeee sonra,bunların hepsi gidip göbeğime totoma yapışacak başkada bi işe yaramayacak bende sinirlendiğimle kalacağım

o yüzden bu tuzağa düşme derim ben

benimde sinirliykem canım bişe istemez aksine mutluyken yemek isterim :)

sinirliykende çok güzel ev temizlerim toz alır,parlatırım :)

ama şöyle düşünerek kendini telkin edebilirsin,

bunu yicem evet bunuda yiyim onuda şunuda eeeeeeeee sonra,bunların hepsi gidip göbeğime totoma yapışacak başkada bi işe yaramayacak bende sinirlendiğimle kalacağım

o yüzden bu tuzağa düşme derim ben

haklısın canım bende tam tersi canım sıkkınken elim ayagım kalkmaz.aslında 15 dk.lık bi zaman başka bişeyle oyalansam biliyorum yeme isteğim bişekilde kaybolacak inşallah bundan sonra kendime engel olabilirim

bugün eczaneye krem almak için girdim tartı vardı dayanamadım tartıldım

tok karnına hemde bendeki cesarete bak seeennnn :)

64,8 i gördüm nasıl yaniiiiiiiiii dedim en son 66 idim

pek inanamadım bakalım haftaya göreceğiz

dıgıtaller 2/3 kılo fazla tartıyo canım senın evdekı ondan fazla cıkartıyo olabılır eczanedekı dogrudur.....tebrık ederı valla...

günaydın,

sabah kahvaltım

1 tost
1 çay

çarşamba günü tartı günüm

eğer 64'ü ucundan kıyısından da görsem artık bu topiğe elveda diyeceğim

yine buralarda olurum tabiki ama artık bu serüvene nokta koymak istiyorum artık...

başka planlarım olacak inşallah hayırlısıyla :)

merhabaaaaaaaaaaa,

ya ben bu aralar çok takılamıyorum burada işlerim çok yoğun

proje çalışmalarına başladım

üniversite ile ortak yürüttüğümüz bir projem vardı onu sonbaharda uygulamaya geçireceğiz inşallah şirkette.

benim bütün zamanımı alıyor tabiki kafamı kaldıramıyorum yemeğimi bile bilgisayar karşısında yiyorum :)))))

üniversite'de yüksek lisans yaparken benim bitirme tez konumdu şimdi hayata geçiyor olması beni çok mutlu ediyor :))))))))))

neyse bu kadar gevezelik etmeye bile vaktim yok ama inat ettim 65 olana kadar buralardayım :)

sabah kahvaltım,

2 dilim tam buğday ekmeği
örgü peyniri
1 domates
yarım salatalık
2 zeytin
çay

sonra sütlü nescafe içtim :)

ve booolllllllllll suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))))))

görüşürüz sonra şekerler...

uffffffffffffff valla sıkıldım yawww

öğle yemeğim

5-6 kaşık taze fasülye
1 kase yoğurt
1 dilim tbe

arada yine nescafe içtim ve 3 taze kayısı yedim

şimdide çayın yanına yarım dilim ekmekle peynir koydum 5 çayı yapıyorum :)))))))))))

bende oglen yesıl mercımek yemegı yaptım.....onu yıcem bır dılım ekmekle.....offf verılırken zor verılıyo alırken ne cabuk alıyoruz yaa umarım ıkı cocugun pesınde kosturaktan kılo falan kalmaz...

merhaba,

sabah kahvaltım

1 dilim ekmek
1 dilim tulum peyniri
yarım domates
2 zeytin çay

arada 5-6 kiraz ve 3 tane taze kayısı yedim

öğlen
1 küçük tabak fırında sebzeli tavuk
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
1 yeşil acı biber

ben şimdi tekrar işe dalayım :)

haaa bu arada her gün 1 saat yürüyüşümü yapıyorum aksatmadan sadece 1 gün izin veriyorum kendime

yarın tartı günüm bakalım heyecanla bekliyorum eğer 65 in altına inemediysem hemen bi pirinç lapası diyeti uyguluyorum :)))))))

Back
X