• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarmıştım,başarıyorum,başaracağım...bihter hız kesmeden ilerliyor :)

bihter_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
995
1
26
Eskişehir
Merhaba,
topiğime uğradığın için teşekkür ederim,hoşgeldin sefalar getirdin arkadaşım,...

Evet çocukluk dönemimden itibaren anlatmaya başlamayacağım valla darallar basar beni biraz aceleciyimdir:) olay bu noktaya şöyle geldi,

genel olarak her evli çiftin başına gelen evlendik kilo aldık durumu bizide yanlız bırakmadı sağolsun..işten gel yemek hazırla zaten akşamdan akşama görüştüğün kocanla iki lokma yicem diye onuda bekleyim derken aldık kiloları beraber ohhhh ye iç ye iç modundaydık...sanki akşama kadar ofiste aç bırakıyolardı bizi e bide yeni ev herşeye heves alışveriş yap yemek yap falan filen neyse uzatmayim...

sonraki aşamada hamilelik,hamileyim diye şımarmaktan yemeler,doğum,süt olsun diye yemeler yedikçe şımarmalar falan derken dönüm noktam tartıda 92 yi görmemle başladı.

Üzerine birde kendimi hani şu mağazaların önünden geçerken vitrine bi kamera koyarlar bide kocaman tv kendini görürsün yaaa ben kendimi görmemle orda kalakaldım dondum bakıyorum kendime gelemiyorum :) arkadaşım durumu fark etti kızım 10 kilo fazla gösterir onlar aldırış etme desede ben tabi o anda bittim yani o derece...dedimki ahanda buraya kadar kızıııımmmm
görüntü yarım dünyalık durumu çoktan aşmış kendine gel silkelen uyan bu gaflet uykusundan :) falan filan neyse sonrasında diyetisyen maceram başladı
listelere uyduk...
spora başladık...zaman içinde arttırarak devam ettik
işede geri dönünce de koşturmacadan e tabi günden güne daha çok bilinçleniyor olmanın verdiği bir güvenle 18 kilomu verdim Allah'ıma binlerce şükür...

Bugün 72,3 ile devam ediyorum ve Allah'ın izni ile kalan 6-8 kiloyuda verebileceğimi düüşünüyorum

yolun başında isen inan zor değil arkadaşım hatta yolu yarıladıysan eğer ne mutlu sana bak...tek yapman gereken şimdiye kaadar nasıl verdiysen aynen devam etmek,yılmamak

AMAAAAAAAAAAAAAAN KİLO DİYE KAFAMIZA TAKTIĞIMIZ ŞEY NEDİR YAAAAA
ALINDIĞI GİBİ VERİLİR 404 İLE YAPIŞTIRMADILAR YA :) sloganımı bumu yapsam acep :)

YÜCE RABBİM BAŞKA DERT VERMESİN...

süreç biraz sancılı ve sıkıntılı kabul ama burda birlikte güle eğlene sıkıntıya strese girmeden paylaşarak yaparız evelallah

İSTİYORSAN OLUR bu kadar basit

bu arada ben sürekli karşımda biri varmış gibi anlatıyorum çünkü buraya girip sevgili günlük diye deli gibi kendi kendime anlatıyor kendi kendime dinliyormuşum gibi yapmak istemedim.

Şimdilik bu kadar olsunmu

pazartesi günlerine gıcığım o yüzden yarını beklemeden bu günden başladım yazmaya

akşamki menümüde ekleyim hepten tam olsun

yarım kase tavuklu şehriye çorbası
1 kase yoğurt

sonrasında 2 çilek,1 halka ananas

aaaaaaaaaaaa bu kadar yazdım bari 1 saat hızlı tempoda yürüdüğümüde yazmam lazım dimi

sevaplarıyla günahlarıyla yoluma devam ediyorum işte sevgili günlük :) :)

slm canım,çok güzel kilo vermişsin:nazar: bu azimle devamıda kesin gelir:52:ah ben de yeni başladım sayılır 1 mayısta ama bu hafta zor geçti benim iki gün kaçamak yaptım:18:ben iradesizim maalesef ama yavaş da olsa bu kilolardan kurtulucam:kkk:

hayırlı olsun canım
maşallah iyi kilo vermişin devamı da gelir inşallah
kaçamaklar elbette olur bizler insanız ve nefsimiz var küçük bi kaçamak yaptım diye hayatı zindan etmenin bi anlamı yok
benim bi çok kaçamağım oldu fakat telafi ettim ve 2ayda 7-8 kilo vermeyi başardım kaçamaklarla da kilo veriliyor yani:34:
hiç üzülme istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşacaksın zaten maşallahın var :nazar:
önemli olan kimsenin motivesini yerle bir etmeden yola devam etmek inşallah sende topiğinde bunu yaparsın tekrardan hayırlı olsun:nazar:

slm canım,çok güzel kilo vermişsin:nazar: bu azimle devamıda kesin gelir:52:ah ben de yeni başladım sayılır 1 mayısta ama bu hafta zor geçti benim iki gün kaçamak yaptım:18:ben iradesizim maalesef ama yavaş da olsa bu kilolardan kurtulucam:kkk:

iradesiz deme kendine be canım
kendi kendini de buna inandırma bence
naçizane bir arkadaş tavsiyesi sana

ben bu gibi zamanlarda kendimi gaza getirmenin daha çok işe yaradığını düşünüyorum

evet kaçamak yaptım deyip omuzları düşürüp morali sıfırlamanın faydası yok.

yaptım evet de o yediğin her neyse tadına da baktım de şimdi yolumuza bakalım geçmişi düşünmeyelim ama bi daha o noktaya gelirsem kendimi nasıl bunda uzaklaştırurum onu düşünelim de bence kendine

söylemesi kolay diyebilirsin ama inan yapması da kolay

bende kendi kilo verme sürecimde mesela hamburger yerdim e insanız yani başka zaman bi daha canım isterdi
bana bak sil baştan yapmanın alemi yok yürürken nasıl terlediğini zorlandığını düşün istersen ye bi daha derdim.
işe yarardı :)

onu eritmek için neleri feda ettiğini düşününce insan daha bir asılıyor.

hayırlı olsun canım
maşallah iyi kilo vermişin devamı da gelir inşallah
kaçamaklar elbette olur bizler insanız ve nefsimiz var küçük bi kaçamak yaptım diye hayatı zindan etmenin bi anlamı yok
benim bi çok kaçamağım oldu fakat telafi ettim ve 2ayda 7-8 kilo vermeyi başardım kaçamaklarla da kilo veriliyor yani:34:
hiç üzülme istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşacaksın zaten maşallahın var :nazar:
önemli olan kimsenin motivesini yerle bir etmeden yola devam etmek inşallah sende topiğinde bunu yaparsın tekrardan hayırlı olsun:nazar:

anladım ben :)
çok teşekkür ederim arkadaşım
senin gibi düşünüyorum aklı mantığı olan bir insan yememesi birşeyi yediği zaman fazlasıyla asılmayıda çok iyi bilir.
tekrar teşekkür ederim tatlım

iradesiz deme kendine be canım
kendi kendini de buna inandırma bence
naçizane bir arkadaş tavsiyesi sana

ben bu gibi zamanlarda kendimi gaza getirmenin daha çok işe yaradığını düşünüyorum

evet kaçamak yaptım deyip omuzları düşürüp morali sıfırlamanın faydası yok.

yaptım evet de o yediğin her neyse tadına da baktım de şimdi yolumuza bakalım geçmişi düşünmeyelim ama bi daha o noktaya gelirsem kendimi nasıl bunda uzaklaştırurum onu düşünelim de bence kendine

söylemesi kolay diyebilirsin ama inan yapması da kolay

bende kendi kilo verme sürecimde mesela hamburger yerdim e insanız yani başka zaman bi daha canım isterdi
bana bak sil baştan yapmanın alemi yok yürürken nasıl terlediğini zorlandığını düşün istersen ye bi daha derdim.
işe yarardı :)

onu eritmek için neleri feda ettiğini düşününce insan daha bir asılıyor.

evet canım kaçamak yaptığımda çok üzüldüm daha yeni bişey çünkü bu diyet benim için.ama ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi devam ettim.bu haftayı daha dikkatli geçiricem inşallah.daha önümde çok uzun bir yol var moral bozmak yok:16:

evet canım kaçamak yaptığımda çok üzüldüm daha yeni bişey çünkü bu diyet benim için.ama ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi devam ettim.bu haftayı daha dikkatli geçiricem inşallah.daha önümde çok uzun bir yol var moral bozmak yok:16:

valla ne yalan söyliyim bende bu işe başlarken aman bi kereden bişe olmaz deyip yedim yani kaçamak dediğin nedir ben bildiğin menü yapmıştım kendime o kaçamaklardan :)
ama ne oluyodu biliyomusun
1 ileri 2 geri gidiyodum
aceleciyim dedim ya istiyodumki hemen olsun bitsin
ama işin içine girince öyle olmadığını olamadığını anlıyosun sabır,kararlılık e birazda motivasyon oldumu tamam bu iş
tam gaz devam moral bozmak yok

uyku zamanıııııı

yarın iş var... onuda geç uyku düzensiz olunca bu kilo denilen illet duruyor malesef uykuyu almak şart yani

rüyalarımızda kendimizi zayııııııııııııffff,güzeeeeeeeeeeeellllll istediğimiz gibi görelim inşallah

bu hızla yarını uçarak bitirelim diye :)

iyi geceler tatlı rüyalar herkese

Bihtercim,

Topiğin hayırlı olsun,
Umarım dilediğin kiloya en kısa sürede sağlıkla ulaşırsın canım,
Sevgilerimle...

Günaydıııınnnnn,

bugün herkes için güzel,mutlu sağlıklı bir gün olsun inşallah

birazdan kahvaltımı yapacağım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
domates
salatalık
maydonoz
açık çay

Günaydın

topiğin hayırlı uğurlu ve bol zayıf günler dilerim canım

inşallah tez zamanda istediğin kıloya ulaşırsın

şu ana kadar 1 llitreye yakın su içtim

şimdi de elmalı yeşil çay ve 1 kuru kayısı ile devam ediyorum.

bu arada çalıştığım için aralarda nete girebiliyorum mesaimden çalmak istemem ve işverenlerime karşı bunu yapmak istemem.

vakit buldukça burda olacağım...

sabahki kilomu da yazayım 72,2

günlügün hayirli olsun canim,kilolarimiz yakinmis ama benim kilo gemcisim facia :) 1 sefer 80 den 63 indim geri 71 ciktim sonra yine 61 e indim simdi yine 73 üm :(

günlügün hayirli olsun canim,kilolarimiz yakinmis ama benim kilo gemcisim facia :) 1 sefer 80 den 63 indim geri 71 ciktim sonra yine 61 e indim simdi yine 73 üm :(

merhaba mumu
teşekkür ederim hoşgeldin,

benim kilo durumum çok inip çıkmadı ben bi aldım alış o alış
o tarihten itibaren vermeye çalışıyorum biraz yavaş gidiyor benim öyle ayda 5-6 kilo veremiyorum
3-4 olsun benim olsun temiz olsun yeter :)

ne güzel 61 leri görmüşsün başarmışsın tekrar neden başaramıyasın dimi keşke bende görsem o günleri :)

ben burda kimseyi yargılamıcam ,neden ettin nasıl ettin demicem
buraya her türlü paylaşımlarınızı yazabilirsiniz yada okuyup geçebilirsiniz

burası benim kilo verme serüvenimin bir parçası
daha önceki dönemlerimde diyetisyenin tavsiyesi ile kilomu kolay kontrol etmek için defterim vardı oraya yazıyordum hafta hafta yediğim içtiğim her şeyi ama

bundan sonra aynı şeyi burda yaparak gideceğim...

okuruz dertleşiriz sohbet ederiz bildiklerimizi paylaşıp kilomuzuda veririz inşallah ...

Kim tutar seni bihter bu hızla gidersen verirsin canım kılolarını sende bu azim bu hırs olduktan sonra

merhaba mumu
teşekkür ederim hoşgeldin,

benim kilo durumum çok inip çıkmadı ben bi aldım alış o alış
o tarihten itibaren vermeye çalışıyorum biraz yavaş gidiyor benim öyle ayda 5-6 kilo veremiyorum
3-4 olsun benim olsun temiz olsun yeter :)

ne güzel 61 leri görmüşsün başarmışsın tekrar neden başaramıyasın dimi keşke bende görsem o günleri :)

ben burda kimseyi yargılamıcam ,neden ettin nasıl ettin demicem
buraya her türlü paylaşımlarınızı yazabilirsiniz yada okuyup geçebilirsiniz

burası benim kilo verme serüvenimin bir parçası
daha önceki dönemlerimde diyetisyenin tavsiyesi ile kilomu kolay kontrol etmek için defterim vardı oraya yazıyordum hafta hafta yediğim içtiğim her şeyi ama

bundan sonra aynı şeyi burda yaparak gideceğim...

okuruz dertleşiriz sohbet ederiz bildiklerimizi paylaşıp kilomuzuda veririz inşallah ...
ins canim,sen ne güzel bilincli baslamissin ve devam ediyorsun,inaniyorumki kilonu verdikten sonrada korumayi basaricaksin ben 2 sefer vemeyi basardim ama koruma kismini beceremedim,bendeki problem ,sundan bi lokma alayimda tadina bakayim olayini yapamiyorum,o tadi bir aldimmi durdurabilene ask olsun.

bihtercim hayırlı olsun topiğin
başarmışsın başarıyorsun ve inanıyorum başarcaksın
gönlüne göre olsun herşey
kolay gelsin:)

Back
X