- 29 Mayıs 2021
- 13.597
- 88.246
- 548
- 36
- Konu Sahibi fataldanger
-
Burnunuz daha güzel olsaydı 20'li yaşlarıniz çok farklı mı geçecekti? Burnunuz biraz eğri olunca gençliğiniz ziyan mi oluyor? Bakış açınız enteresan geldi fazlasıyla.Öyle mi dersiniz? Ama gençliğimin o en güzel yılları ne olacak? 20li yaşlarım bu kötü, biçimsiz burunla geçti.
yok asla fotoğraf koymadım ben burada veya herhangi bir başka platformda.Siz daha önce benzer bir konuyu buraya ya da başka bölüme fotoğraflı olarak açıp papağan gagasına benzedi burnum diye yakınmış mıydınız? Yukarıdaki bir yorumunuzu görünce aklıma o konu geldi
Beni yanlış anlamayın ama sanki burnunuzla sıkıntınız olmasa, gözünüzle kaşınızla vs.. Kendinizle ilgili bir takıntı oluşturup bununla çok uğraşacak bir kişilikmişsiniz hissiyatına kapıldım. Olabilir 20li yaşlarınız böyle geçmiş olabilir, insanlar neler neler yaşıyorlar. Çok daha zorlu hastalıklar, süreçler vs geçiriyorlar. Telafisi olmayan bir şey değildir Allah psikolojimize zeval vermesin en başta, moral bozmayın. İyi bir doktor bulup konuşun, devlette de bazen iyi doktorlar olabiliyor ama revizyon ameliyatı olacağı için seçici davranın. Veya sizi siz olduğunuz için seven insanlarla takılıp önemsemeyin, hayatınıza devam edin. Kendinizi sevinBir ara yeni tanıştığım insanlar özellikle erkekler hep "burnun estetik mi" diye soruyordu bana. Ki düşünün erkek bu, kadınlar gibi anlamazlar bu işten. Onlar bile fark ediyorsa kim bilir nasıl yapay nasıl kötü duruyor. O kadar değişik bir biçim bozukluğu var ki, doğal olamayacağı oradan belli.
Haklısınız çok hata ettim. Kendi algıma güvenmeliydim. Ama beden algı bozukluğum olabileceğini düşünmüştüm, yanılmışım. Doğru algılıyordum, burnum gerçekten de berbat olmuştu.Burnunuz daha güzel olsaydı 20'li yaşlarıniz çok farklı mı geçecekti? Sanki burnunuz eğri olunca gençliğiniz de ziyan mi oluyor? Bakış açınız enteresan geldi fazlasıyla.
Bir daha ameliyat olursanız kendi gördüğünüze önem verin etraftan söylenenlere değil.
TeşekkürlerBeni yanlış anlamayın ama sanki burnunuzla sıkıntınız olmasa, gözünüzle kaşınızla vs.. Kendinizle ilgili bir takıntı oluşturup bununla çok uğraşacak bir kişilikmişsiniz hissiyatına kapıldım. Olabilir 20li yaşlarınız böyle geçmiş olabilir, insanlar neler neler yaşıyorlar. Çok daha zorlu hastalıklar, süreçler vs geçiriyorlar. Telafisi olmayan bir şey değildir Allah psikolojimize zeval vermesin en başta, moral bozmayın. İyi bir doktor bulup konuşun, devlette de bazen iyi doktorlar olabiliyor ama revizyon ameliyatı olacağı için seçici davranın. Veya sizi siz olduğunuz için seven insanlarla takılıp önemsemeyin, hayatınıza devam edin. Kendinizi sevin
En güzel zamanımı yaşiyorumÖyle mi dersiniz? Ama gençliğimin o en güzel yılları ne olacak? 20li yaşlarım bu kötü, biçimsiz burunla geçti.
Beklediğiniz gibi olmamış olabilir ama berbat diye tanımlamanızın abartı olduğunu düşünüyorum.Haklısınız çok hata ettim. Kendi algıma güvenmeliydim. Ama beden algı bozukluğum olabileceğini düşünmüştüm, yanılmışım. Doğru algılıyordum, burnum gerçekten de berbat olmuştu.
Bir ara yeni tanıştığım insanlar özellikle erkekler hep "burnun estetik mi" diye soruyordu bana. Ki düşünün erkek bu, kadınlar gibi anlamazlar bu işten. Onlar bile fark ediyorsa kim bilir nasıl yapay nasıl kötü duruyor. O kadar değişik bir biçim bozukluğu var ki, doğal olamayacağı oradan belli.
Manevi olarak hazırım ama maddi olarak hazır değilim. Düşündüğüm, içime sinen doktor kırk bin tlye ameliyat yapıyor. Buna asla gücüm yetmez.Burnunuzu görmeden yorum yapmak zor ama gerçekten mutsuzsanız tekrar denenebilir sanki. Maddi ve manevi olarak hazırsanız neden olmasın. Keşke sadece yüzünüzün o kısmını gösteren bir fotoğraf koysanız
İstanbul..Sahrap Soysal' esiGerçekten öyle mi düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim. Doktorun adını ve hangi şehirde çalıştığını öğrenebilir miyim?
Gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz? Teşekkür ederim. Doktorun adını ve hangi şehirde çalıştığını öğrenebilir miyim?
Sahrap Soysal'ın kendisi değil eşi mi anlayamadım?İstanbul..Sahrap Soysal' esi
Sahrap Soysal' nasıl ameliyat yapsın..eşi tabii.Adamin adını unuttumSahrap Soysal'ın kendisi değil eşi mi anlayamadım?
Neden fotoğraf koyun denilen yorumlara cevap vermediniz merak ettim?Sahrap Soysal'ın kendisi değil eşi mi anlayamadım?
Sahrap Soysal herhalde plastik cerrah diye düşündüm kendisini tanımadığım için :)Sahrap Soysal' nasıl ameliyat yapsın..eşi tabii.Adamin adını unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?