- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 32
- Konu Sahibi Kafkanistan
-
Can'ım karbonhidrat günümde bazen 5-6 dilim baklava bazen üç dondurma yiyordum ben :)valla ben de mi başlasam diye düşündüm bi an ama araştırmam lazım ne kadar sağlıklı diye.kulağa çok hoş geliyor ve birbirine karıştırılmaması çok mantıklı aslında.peki ramazanda ne yapacağız?Bir de kafkanistan gün sayısına eşit yapamasak aralarda kaçamak olsa ??Hani ramazan arkasından da bayram, ben tatlıyı bıraktım nrdeyse ama bayramda baklavaya nasıl dayanayım kız:):):)
Aslında bende emziriyorum ama benim göğüslerim zaten çok büyük değil plank karnımı sıkılaştırdı en çokbir de emziriyorum ve göğüslerim büyük(((( zayıfladığın resimdeki gibi olsun istiyorum göğüslerimi plank mı bu hale getirdi bir de günde kaçkere yaptın plankı
69.5 Can'ım geçen hafta tatilde olduğum için ara verdimSoruldumu bilmiyoru son kilon ve boyun kac tebriler bu arada
Herşeyi gününde yiyip kurallara uyunca sabah akşam limonlu su içip düzenli yürüyüş yapınca hiçbir şey kalmıyor Can'ım tıkır tıkır gidiyorYok ben öyle abartmam ama dikkat edeyim.canim senin yediklerini inceliyeyim ben en iyisi
Can'ım iştahını kesmek istiyorsan bol bol su içeceksin sabah akşam limonlu su ya da tarçınlı süt içeceksinkıskandıııımmmm çok kıskandıımm çok özendim :) 80 le hamile kaldım 86 ile doğum yaptım. 75 e düştüm (hiçbirşey yapmadan) ama şimdi iştahımı kesemiyorum ve sanırım almaya başlayacağımboyum 1.70
acilen önlem almam lazımdiyet değilde iştahımı kesecek birşeyler lazım :)
İnşallah Can'ım Allah herkesin gönlüne göre versinValla cokk gzl olmussunz iste azmin sonucu bende zayiflamaya calisiyorm bakalim 75 kiloyum insallah 58 olmaya calisicamm hemen vermek istiyorum kilomu ama tabi surec lazimm sizi azminizden dolayiodarisi tum kilo vermek isteyenlerinn basinaa
Ha bu arada son 5 kilo :) sonrasına eşim karar verir biraz daha kilo vereyim mi vermeyeyim mi ??
Evet Can'ım ciddi 8-10 aylık bir Zaman zarfında verdim sürekli ara vermeme rağmenAaa aaa ciddimi bu masallah.nasil verdiniz yaaa
Evet Can'ım ciddi 8-10 aylık bir Zaman zarfında verdim sürekli ara vermeme rağmen
Diyet yaptım ekmeği kestim ve yürüyüş yaptım
Ekmeği kestim derken 4 günde bir gün yedim
90 günlük bir diyetin 45 gününü yaptımNeler yaptiniz bana.ayrintili anlatrmisiniz nilur bende zayiflamak.istyorum
90 günlük bir diyetin 45 gününü yaptım
Her sabah meyve yiyorsun
1.gün protein
2.gün Nişasta
3.gün karbonhidrat
4.gün meyve yiyorsun
İstediğin kadar yiyebilirsin sadece birbirine karıştırmamak şartıyla
29. Gün sıvı günü sadece sıvı şeyler tüketiyorsun
Bu kadar akşam yiyebildiğin kadar erken yersen süper olur
Karbonhidrat gününde çikolata bile yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?