- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi Kafkanistan
Anladm cnm saolHa yok bu diyette herşeyi yiyorsun ama gününde yiyorsun Can'ım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladm cnm saolHa yok bu diyette herşeyi yiyorsun ama gününde yiyorsun Can'ım
CANIM karbonhidrat kısaca hamur işi günüBende başlamak istiyorum bu diyete ama nişasta günü ve karbonhidrat gününü açıklar misiniz
67 yim CANIM diyeti bayadır bırakmıştım eşim istemiyor daha fazla vermemi her istediğimi yiyip içmeme rağmen sadece 1.5 kilo aldım :) 67 kiloyum arada çıkıp insem de genelde bu rakamdayım ama çoook mutluyum bu kilolar benim idealim iri kemikli olduğum için daha zayıf olmak kemikten ibaret olmak bnm içinKadkanistan suan tam olarak kac kgsunuz? Basarinizdan dolayi tebrik ederim sizi.
Tesekkur ederim:)CANIM karbonhidrat kısaca hamur işi günü
Yani sabah bir meyve ve sonraki öğünlerde ister koca bir kase makarna ister pizza canın hamur işi olarak ne isterse :) ideal olan az yağlı olması
Nişasta gününde sabah meyve sonra ister mercimek çorbası ister sütsüz az yağlı patates püresi ister haşlanmış az yağlı ya da yağsız patates
67 yim CANIM diyeti bayadır bırakmıştım eşim istemiyor daha fazla vermemi her istediğimi yiyip içmeme rağmen sadece 1.5 kilo aldım :) 67 kiloyum arada çıkıp insem de genelde bu rakamdayım ama çoook mutluyum bu kilolar benim idealim iri kemikli olduğum için daha zayıf olmak kemikten ibaret olmak bnm için
İnşallah canımtebrik ediyorum sizi...böylece azmin elinden hiç birşeyin kurtulamayacağını göstermiş oldunuz..darısı bize inş.
Tabiki ben varım.çok tebrik ederim.cik güzel gözüküyorsun.aslında diğer halinde güzel gözüküyor.ilk sorundan başlayayım.diyetteyken ne yedin ne istin. biraz detaylı anlatırsa sevinirim.Merak eden ya da soru sormak isteyen olursa ben buradayım :)
Canım herşeyi yiyip içtim ama günleri vardı karbonhidrat nişasta protein sebze meyve gibi ve kahvaltı yapmadım sabahları meyve yedim akşam yatmadan sabah aç karnına ılık limonlu su içtim ve bol bol yürüyüş yaptımTabiki ben varım.çok tebrik ederim.cik güzel gözüküyorsun.aslında diğer halinde güzel gözüküyor.ilk sorundan başlayayım.diyetteyken ne yedin ne istin. biraz detaylı anlatırsa sevinirim.
canim ben vücut direncimi kiramiyorum. diyet yapsam bile hep o kiloda kalıyorum.ne yapmam lazım.bi fikir verin lütfen peki karbonhidrat vs gunlerinizi nasil ayarladiniz?Canım herşeyi yiyip içtim ama günleri vardı karbonhidrat nişasta protein sebze meyve gibi ve kahvaltı yapmadım sabahları meyve yedim akşam yatmadan sabah aç karnına ılık limonlu su içtim ve bol bol yürüyüş yaptım
canim ben vücut direncimi kiramiyorum. diyet yapsam bile hep o kiloda kalıyorum.ne yapmam lazım.bi fikir verin lütfen peki karbonhidrat vs gunlerinizi nasil ayarladiniz?Canım herşeyi yiyip içtim ama günleri vardı karbonhidrat nişasta protein sebze meyve gibi ve kahvaltı yapmadım sabahları meyve yedim akşam yatmadan sabah aç karnına ılık limonlu su içtim ve bol bol yürüyüş yaptım
Canım boyunu ve kilonu yaz bana birde sabah ılık limonlu su üzerine 6 dakikada karın eritme egzersizlerini yap sonra kahvaltı yap bakalım nasıl olacakcanim ben vücut direncimi kiramiyorum. diyet yapsam bile hep o kiloda kalıyorum.ne yapmam lazım.bi fikir verin lütfen peki karbonhidrat vs gunlerinizi nasil ayarladiniz?
canim iyi bayramlar, 8gunde 2 kilo vermişim .ama bugün baya kaçırdım.ve bol su iciyorumki icimdekiler çabuk erisin bidaha böyle yemicemaslında midem alışmış açlığa inan cok ta rahatsız oldumCanım boyunu ve kilonu yaz bana birde sabah ılık limonlu su üzerine 6 dakikada karın eritme egzersizlerini yap sonra kahvaltı yap bakalım nasıl olacak
Anladım canım pes etme Zafer inananlarındırcanim iyi bayramlar, 8gunde 2 kilo vermişim .ama bugün baya kaçırdım.ve bol su iciyorumki icimdekiler çabuk erisin bidaha böyle yemicemaslında midem alışmış açlığa inan cok ta rahatsız oldum