Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

ayy kızlarr yine zayıflamaya başladımmm pr...ne de başlayamıyorum uyku yapıo sınavlarım varr napıcamm bennn

bunun dönemimi var anlamadım ki yine herkes aynı zamanda kilo veriyoo lızlar zar zor 50 olmuştum 45e düştüm bir ayda.. yiyemiyorumm yinee günde bir dilim ekmek yersem kar sayıyorumm.. üç boyuta gecicem yakında yandan yokum görünmicem

ya kızlar o malum surup işteh acıyor kabul hatta yedirip yatırıyor. ama benim gibi iki sene sürekli kullanımda etkisi kalmıyor.. bide uzun süre kullanımı ii degilmiş.. artık bende oda iştah açmıyor

evet canım seni sormuştum aslında o kadar da zyıf deilsin gibi tekrar 50 olsan tamamdır. benim derdim daha büyük (

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım seni sormuştum aslında o kadar da zyıf deilsin gibi tekrar 50 olsan tamamdır. benim derdim daha büyük (

saol canım ya azcık kendime geldim
ama şöle birşey var hiç yiyemiyorum bu ara, kilo almayı gectim daha da vermekten korkuyorum..
sende durumlar nedir kaç kiloya ihtiyacın var

benim boyum uzun canım 1.75 ve 53 lerde dolanıyorum çıldırcamm gerçi şöyle bakınca baya zayıf gözüküo 75 e 53 ama allahtan aşırı zayıf gözkmüyorum hat konusunda şanslıyımm örtüyo zayıflığı hatta bazıları 3 4 kilo alsan yeter diyolar da işte alamıyorum dediğim gibi sınavlarım var şurubuda içemiyorum çok kötüyüm anlıcağınnn

sanada 3 4 kilo yeter canım.... yemek yiyebiliyorsan vitaminlerle desteklesen belki olur. bende yarın bulk alıcam iştah da acıyormuş.. prakten içemiyorsun madem sipraktin iç. o kadar uyku yapmıyo

bende bi ara araştırmıştım bulku sonra kaldı almadım sen faydası olursa yazar mısın canım ona göre hemen gidip alıyım bendee. sipraktn konusnda bilgim yoktu öyleyse onu deniyimm tşkr ederm :)

rica ederim canım ne demek ben bulka baslıcam. tüm gelişmeleri yazarım. birde balık yagı tableti kullanıcam aklıma geldi onun daha önce etkisi olmuştu.. sipakaktinde praktenin kardesi gibi aynısı.. sadece daha az uyutuyor

ben de kullandım onlardan hatta hala olması gerek. başlıyım onada pekmez falan ne varsa yapıcam pes etmek yokk istediktn sonra her şey olur yaa . 2 mesj önceki karamsarlığımdan eser kalmadı valla insan konuşunca rahatlıyo :))

ya canım aynen valla bende kalktım birseyler atıştırdım iki tane de vitamin yuttum.. devammmm.. kendimize hedef belirleyelim. 1 hafta sonra tartıya baktıgımızda yüzümüz gülsün ve burdan paylaşalım

balık yaglarını ikişer iç canım benim eniştem eczacı hiç birşey olmaz demisti .. zaten bizim bünyelerimizi çok zayıf oldugundan bir tanesi ancak eskikleri gideriyormuş. ikincisi de takviye amaçlı

iyi yapmıssın. bide şu üzüm çekirdeğini balla karıştırıyomussun yemeklerden 15 dk önce yiyomussun diğer bşlıklarda grdüm onuda yapıcam sende dene.bu arada yaşın kaçtı cnm

aa üzüm çekirdegini zaten kullanıyordum gözaltı problemlerim için ohh bide bal ilave ederim daha da güzell olur.. bu fikirr için çokk tklerrr
24 yasındayım canım sen ?

rica ederim cnm :13: ama yemeklerden önceymiş .zayıflamak isteyenler yoğurtla sonraymış ona dikkat ett ayy ben söylemiyim ben küçüğümm

ayy ben öncesi sonrasıı bakmadan yiyordum. o mu zayıflattı ki bu kadar yogurtlada çok yedimmm tühhhh... öncee balla yerim bende bi güzelll.. söylee canım yaaa ben 24 ama inan 10 yas daha küçük olmak isterdim

ahada kilo alamayanlara formül :))))

850 gr bal
400 gr keçiboynuzu pekmezi
100 gr arı sütü
50 gr protein tozu
50 gr üzüm çek. tozu
50 gr keçiboynuzu tozu
100 gr polen
40 gr kına kına ağacı (toz haline getirip elekten geçirerek macuna ilave edin)
10 gr saf salep
30 gr kakao
20 gr iran ixiri (istege bağlı konulabilir )

bunların hepsini büyük bi kavanozun içinde tahta kasık ile karıstırın sabah öğle aksam gece yatmadan 10 dk önce bir tatlı kaşıgı tok karnına tüketin metal kasık degdirmeden tüketin
faydalı olacaktır muhakkakk inş..

olabilir çnküü herkes baya işe yaradığını yazmışş .ayy kendimi çok kötü hissettim :d 18 össye hazırlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…