• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

ahada kilo alamayanlara formül :))))

850 gr bal
400 gr keçiboynuzu pekmezi
100 gr arı sütü
50 gr protein tozu
50 gr üzüm çek. tozu
50 gr keçiboynuzu tozu
100 gr polen
40 gr kına kına ağacı (toz haline getirip elekten geçirerek macuna ilave edin)
10 gr saf salep
30 gr kakao
20 gr iran ixiri (istege bağlı konulabilir )

bunların hepsini büyük bi kavanozun içinde tahta kasık ile karıstırın sabah öğle aksam gece yatmadan 10 dk önce bir tatlı kaşıgı tok karnına tüketin metal kasık degdirmeden tüketin
faydalı olacaktır muhakkakk inş..

şimdi ben bunun çıktısını alıp aktara koşmazmıyımm :1:
canım çok teşekkür ederim neredeyse hepsini ayrı ayrı kullandım birde böyle harmanlayıp deniyelimm.. çok sıkıldım artık yaa. biraz kilo alsam iştahım da açılırr belkiii

kıızlar bişey sorucam bu kara üzüm çekirdeği zayıflatıyomu insanı yaa. ben kullanmak istiyorum çok faydalı diyo herkes ama kilo vermek istemiyorum.

arkadaşım bi kansızlık hapı var demşsin adı ne allah aşkına söyle bende alıyım ölüyorum zayıflıktan

canım eğer balla yemeklerden 15 dk önce yersen kilo aldırıyomuş.
kelebek05 adını bilmiyorum araştır sen ama önce kan testi yaptır ki kansızlık varsa onu düzeltio o hap oda kilo yapıo işte eğer yoksa işe yaramaz diye biliyorum

kızlarrrrrrr:64: bulka baslıcam demiştim ya 1 haftadır kullanıyorum 1 kilo almışım düzenli de içmedim. yemek yemem de aynı daha dogrusu yiyememem :76: ama 1 kiloo almışımm

sağlık problemi yoksa zayıflık çok güzel bişe yaş ilerleyince alıosunuz zaten ben şimdi 30 yaşındayım kilo vercem diye cnm çıkıo.ahh ahh eskiden ne kadarda zayıftım üzülüodum bide.şimdide o günlere döniyim diye uğraşıorum.şu an 64 kiloyum.nasıl birden aldım anlamadım bile

arkadaşım bi kansızlık hapı var demşsin adı ne allah aşkına söyle bende alıyım ölüyorum zayıflıktan

gram kilo alamayan ve her şeyi deneyen ben sadece prak,ten kullanarak kilo aldım hemde kısa sürede, arkadaşım kullan bence pişman olmazsın:72:
eczanelerde reçetesiz veriyorlar fiyatıda 4 küsür bişey en azından deneyin:72:

ya nasıl başarıyorsunuz kilo almayaı benim yemediğim şey kalmadı ki ama yaramıyo alamıyorum ki:(

canım bulk iç her yemekten sonra, bir büyük bardak sütle karıştır. ben 4 5 bardak içiyorum günde zaten 1000 kalori sırf bu bulk veriyo. ben 1 kilo aldım hala çok az yemek yememe ragmen.

ben diyetisyene gitmiştim bi iştah açıcı şurup bi de diyet yazdı işte sağlıklı kilo aldım bir ayda 2,5 kilo kontrolde oyle cıktı ama şurubu sadece 3 gün kullandım uyku yapıyodu hatta belkide sırf o yuzden verildi ders calısmam gerektiği için bırakmıştım. Sonra diyeti de bıraktım biraz fazla ekmek yemeye başladım bide kendimi tam doyurmaya önceden doymadan sıkılıp kalkardım oylece kilo aldım 45-46 arasıydım şimdi 50yim boyle de kalmak istiyorum darısı alamayanların basına =)

herkesin kullandıgı ya yiyip uyuyarak kilo aldıgı yada artık pineklemeden sıkılıp prak..... içtigi surubun etkisi oldukça yüksek evet. ama belli süre sonra bagışıklık kazanıyo vücüt ve etki etmiyo bana oldugu gibi.. sen ne güzellll 50 olmussun darısı basıma:21: bu sefer azimliyim 50 olmadan bırakmak yok

ben prak...n ile 9 kilo aldım ve bu sayede bi çok arkadaşımda benimle beraber kilo aldı burda
ağustos ayında pantolunumun altına 4 eşortman 2 kilotlu çorap giyen biri olarak 9 kilo almış olmak beni ölesiye mutlu etti..2008 de bu siyete kilo almak istememin sayesinde üye oldum ve başardım..şimdi sıra sizde o gün bugün hala kilomu korumaktayım..nasıl uğraştım nasıl mücadele ettim zamanında..

uyku sorunu sadece 3 gün sürer sonrasında bünye alışıyo ve yan etkisi kalkıyo ortdan

Back