prakten kullanan arkadaşlar sizler günde kaç ölçek içiyorsunuz şurubu? ve ne zaman?
ilacın prospektüsünde gnde 3 defa 3'er ölçek yazıyor ama hem çok uyuttuğundan hemde oruç tuttuğumdan 5 3 gündür ilacı gece yatmadan 1 saat önce falan 2 ölçek içiyorum.yeterli mi sizce?
canım çok teşekkürler paylaşımın için
ama ben çiğ yumurta kesinlikle içemem
ramazandan sonra gece kek yada bebe bisküvisi süt ve ballı çörek otu karışımına başlıcam inş..
3 ayda 10 kilo harika!:lepi:
45 kiloyum bende 3 ay sonra 55 olduğumu düşünemiyorum ki:lepi:
ben 50-52'ye bile razıyım:lepi:
Ayy gerçekten çok teşekkürler yaa. Yaptığın gerçekten çok mantıklı. Sen aslında sağlıksız bir şekilde kilo almamışsın ki. Süt, yumurta,bal ile kilo almışsın. Küçükken ben hastalanınca annem süt yumurta ve balı karıştırıp içirirdi hemen ayağa kalkardım vall :) Bana o günleri atırlattın sağol canım :)opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bak sen 1.78 - 45 kiloymuşsun. İlk 10kiloyu gerçekten sağlıklı almışsın ve 55 olmuşsun ki boyuna göre çok normal. Ben şuan 50kiloyum boyum 1.70. Aslında çooook zayıf durmamam lazım ama ben çok zayıf duruyorum. Kalça yok çünkü bendeSenin nasıldı canım onu da anlatır mısın.?:1hug:
bende bu ballı çörek otunu çok duyar oldum ve denemek istiyorum.her yemekten sonra mı yeniyo acaba ? bide çörek otunun bağırsakları çizer gibi zararlarıda oalabilir deniyo ama sen kullanmışsın madem bilirsin herhangi bi sorun yaşadın mı ?CADIARZUbn çörekotuyla aldım tokken 1 çay kaşığı balla çiğneyin yutun dikkat edin de fazla almayın 52 den 57 ye çıktım bıraktım:)
ay canım benim ne güzel hiç hayıflanmadan hepimize cevap verdin Allah razı olsun senden
1 hafta sonra maaşımı alıyorum alınca sipariş etmeyi düşünüyorum
vesilenle kilo alır duacın oluruz inşallah
peki yan etkileri varmıymış ben netten baktım sadece kullanmayın zararlı böyle şeyler diyolar detayı yazmıyo
daha gençliğimizin baharında hastalıklara yakalanmayalım 4 5 kilo içinbilmiyorumkismile
sigarayı bıraktım burda adını vermek nekadar doğru bilmiyorum ama pr-----n die bi şurup var iştah açıyor.. vitamin ve b12 de çok etkili oldu bunları kulanmaya başlayın 10 güne kadar değişimi fark ediceksiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?