- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Annem sıkmadı hiç yalan söyleyemem çok düşkün annem olduğu halde ama bizim gençlik ergenlik evremiz cidden temizmis yani ben asla kızımı benim gibi rahat bir gençlik döneminden geçmesini istemem çünkü bu dönem 10 sene öncesi değilBende böyle düşünüyorum
Annem beni çok sikardi aynısı gibi olcam galiba der durur oldum
İdam cok güzel bir kurtulus bu caniler icin. Ama en son 30-35 sene önce var olan seye dönmek kadar anlamsız bir sey yok. Ne istedigimizi bilelim idam gelirse seriatta gelir.
Hastaneden nasıl kacabiliyor?Olay gerçekten kan dondurucu. Can güvenliğimizin olmadığını görmek ise Allah'a emanet yaşadığımızın göstergesi. Rabbim ailesine sabır versin. Benim kuzenim de şizofren. Ailesi ise hayatlarını ondan korkarak sürdürüyo. Hastaneye kaç kez yatırıldı ama kaçtı. Defalarca intihar etti ama kurtuldu. Yani normal bir insan kafası değil onlardaki. Kurduklarıyla yaşıyolar ve o kurguları onları yönlendiriyo. Bu bir hastalık ve ne yazık ki onlarla yaşarken can güvenliğin asla yok hep bir korkuyla yaşıyosun. Bizimde evladımız var sınanmadığımız şeyler hakkında yorum yaparken bence daha dikkatli olmalıyız. Hiçbir insanın Allah'ın bahşettiği canı alma hakkı yok olamaz da. Ama burada muhatap sağlıklı bir ruha sahip değil ne yazık ki.
Güvenlik zaafiyeti var demek ki. Yoksa mümkün mü?Hastaneden nasıl kacabiliyor?
Bu kadar basit m
İdam gelmeli başka çözüm yok !
Her kelimenize katılıyorumİdam değil de aynı şekilde ölmesini istiyorum o adamın…acı çekerek…yavaş yavaş…14 yaşından beri tedavi görüyormuş cani, 3 yıldır da tek başına yaşıyormuş, anne babası da korkuyordu ki görüşmüyorlarmış, kolayı vardı cebri yollara başvursalardı, hastaneye tıksalardı, içmediği ilaçları serumla verselerdi, bu kızcağızın tek suçu o saatte oradan yürümekti, leblebi almış iş çıkışı oteline giderken yazık, yiyerek gidiyormuş, canım benim…
Evet daha açıklayıcı olabilirdi fakat şuan her yerde bangır bangır gösterilen bir isim...başlığı bari daha açıklayıcı yazsaydınız keşke.
doktor ismi falan soruyorsunuz diye tıkladım.
Evet daha açıklayıcı olabilirdi fakat şuan her yerde bangır bangır gösterilen bir isim...
Gündemden haberiniz yoksa napabilirim?
izlemedim kaldıramıyorum artıkGörüntüleri gördüm az önce görmez olaydım