Tatlı su hümanistliğini bi kenara bırakalımGerci gelse ne gelmese ne seriat ülkesinden farkımız yok. Dikkatli okursanız 30-35 sene önce “kaldırıldı” demedim “var olan” dedim küsür sayı verdim. Tr degil ilk cag uygarlıklarından baslayalım sizinle siz yine anlamazsınız.
Bir canı öldürmenin karsılıgı can olmamalı. Katili savundugumu düsünen olur simdi carpıtmayın allah korusun. Olaylara kapsamlı, genis pencereden bakmayı basarırsanız o zaman sizinle anlasacagız.
“Bir kac sene yatıp cıkıyorlar” kısmına katılıyorum sadece. Buda adaletsizlik, topraktakilerin kemiklerini sızlatmaktan baska bisey degil. Katiller cezaevine girdikten sonda ekstra psikolojik psikiyatri tedavi altına alınıyo. İyi hal indirimi alıyo. İsterim ki karanlık hücrenin icinde aç susuz kalsın tedavi olmasın, kendine gelmesin yaptıklarının acısını geberinceye kadar ceksin beter olsun.
Korku bilmiyor demişsiniz ama ben videoyu izledim. Cinayet trafiğin olduğu bir caddede gerçekleşiyor. Bir kaç kişi fark edince katil kaçıyor. Yani yakalanma korkusu taşıyor.Psikopatliğin nasil birşey olduğundan haberdar değilsin. Adam ruh hastasi. Beyni farkli çalişiyor. Korku morku bilmiyor anlatabildimmi. Bizimle ayni rasyonelliği paylaşmiyor.
Sosyopatlar normal insan gibi görünüp asılda vahset, kaos, cinayet arzularlar. Bu cani katil deli ve saglıksız degil. İq ölcsek +120 cıkar kalıbımı basarım. Bu korkunc akıllı bir psikopat. Dahmer’i bilirsiniz zaten ona benziyo analiz olarak tıpkı. Anne avukat, baba muhendis refah seviyesi yüksek bir yasam. Ancak beyindeki amigdalanın icindeki empati yetisini salgılayan hormon eksikligi sebebi ile kacınılmaz olarak antisosyal bi’ sosyopat.Korku bilmiyor demişsiniz ama ben videoyu izledim. Cinayet trafiğin olduğu bir caddede gerçekleşiyor. Bir kaç kişi fark edince katil kaçıyor. Yani yakalanma korkusu taşıyor.
Bir de kendince akıl yürütmüş. "Erkek bana karşılık verir diye kadın seçtim" demiş. Cinayeti önceden tasarlamış. Samuray kılıcı almış.
Bu adam hasta değil. Cani.
Sosyopatlar normal insan gibi görünüp asılda vahset, kaos, cinayet arzularlar. Bu cani katil deli ve saglıksız degil. İq ölcsek +120 cıkar kalıbımı basarım. Bu korkunc akıllı bir psikopat. Dahmer’i bilirsiniz zaten ona benziyo analiz olarak tıpkı. Anne avukat, baba muhendis refah seviyesi yüksek bir yasam. Ancak beyindeki amigdalanın icindeki empati yetisini salgılayan hormon eksikligi sebebi ile kacınılmaz olarak antisosyal bi’ sosyopat.
İfadesinde “savunmasız bir kadın sectim” diyo. Cünkü neden? Bu cinayet eylemini yaparken güclü kuvvetli (tanrı gibi) hissetme dürtüsünün iz düsümüdür. Bu davranıs zaten bu antisosyallerde sık görünen bir davranıs.
Antisosyal bozukluk seviyesinde en uc örnekler zaten dahmer ve mudgett. Vicdan yoksunlugu antisosyal özelligini dogurur. Psikopat ve sosyopat terimleride klinik lügat kapsamına dahil olur. Cesitlerinde haris, itibarını koruyan, risk alan, göcebe, habis antisosyaller olarak. Katilde habis ve haris antisosyal mevcut. Terapistleri bile zekalarıyla etkileyebilen türden. Terapi zaten bunlar icin bir oyun gibi bir sey klinik tuzakları bir hayli kazanırlar ve sıyrılırlar işin içinden. Prognozu cok kötüdür ve sonu yok gibi bir sey.
Edit; Analiz ettim övdügümü ettigimi anlamayın carpıtan olur simdi. Psikokriminoloji’yi bilen herkes bilir zaten bunları.