Basak burcu erkekleri

Başak erkeği zordur bacım iyi mücadele ve büyükçe sabır gerektirir bunları yapabileceksen tamam yoksa çok zorlanırsın 😁😅
Açıkçası kolay değilde çabayla kurulan ilişkiler daha heyecanlı ve anlamlı oluyor bana göre. Kendime saygımı kaybetmedigim sürece sabır da gösterilir. Bunların dışında peşinde koşacak halim ve vaktim yok eğer bunu bekliyorsa...

Yeryüzünde milyonlarca başak erkeği var. Hepsinin aynı özellikleri olması mümkün mü sizce ? Bu durumda psikoloji,sosyoloji,genetik falan külliyen havaya uçuyor çünkü
Yani buda klişe oldu her burç konusunda bacım evet hepsi aynı değil ama bir çok şeyi uyuyor mesela bende koçum burçları az çok bilem biri hemen ne burcu olduğumu bilir. Mesela bende başağı okuduğumda aha bu kocam diyorsam birazda tutuyor demektir bence.
Buarada kocamın yükselenide başak anası ona hamileyken ne günah işlediyse 🤣

Yani buda klişe oldu her burç konusunda bacım evet hepsi aynı değil ama bir çok şeyi uyuyor mesela bende koçum burçları az çok bilem biri hemen ne burcu olduğumu bilir. Mesela bende başağı okuduğumda aha bu kocam diyorsam birazda tutuyor demektir bence.
Buarada kocamın yükselenide başak anası ona hamileyken ne günah işlediyse 🤣
Ayayayay ben de koç burcuyum. Nasılsınız anlaşabiliyor musunuz bari eşinizle:)) ortak zevkleriniz vs. Internette başağın daha durgun koçun heyecanli oldugu yaziyor. Ve cokcokta uyumlu olmadıklarını okudum

Ayayayay ben de koç burcuyum. Nasılsınız anlaşabiliyor musunuz bari eşinizle:)) ortak zevkleriniz vs. Internette başağın daha durgun koçun heyecanli oldugu yaziyor. Ve cokcokta uyumlu olmadıklarını okudum
0 uyum o siyahsa ben beyaz ama seviyoruz birbirimizi çok ağır kanlilar bizim gibi aceleciler icin zor oluyor

0 uyum o siyahsa ben beyaz ama seviyoruz birbirimizi çok ağır kanlilar bizim gibi aceleciler icin zor oluyor
Ciddi misin ya ben aşırı hızlıyımdır nefret ederim yavas is yapmaktan hele bir de istanbul da yaşayınca. Fakat vakit geçirirken anın tadını çıkartmaya çalışınca bu detaylar çok önem arzetmiyor

Ciddi misin ya ben aşırı hızlıyımdır nefret ederim yavas is yapmaktan hele bir de istanbul da yaşayınca. Fakat vakit geçirirken anın tadını çıkartmaya çalışınca bu detaylar çok önem arzetmiyor
Ben bazen kanser olmamak için hiç soylemem kalkar yaparim yapılcak birşey varsa zaten 20 yaş fark var bir başak erkeği için 40 li yaşlar 60 70 boşuna pesine düşme mutsuz olursun

Hello canlar, bana basak burcu erkeklerini anlatır mısınız? Zorlukları kolayliklari, asla yapılmaması gereken seyler vs.
Vuuhuu kendi başak, eşi başak, abisi başak olan bi kadin olarak diyebilirim ki cok zekiler öncelikle, ayrintici ve elestireller, titiz duzenliler, yapacagi seyin bin tane olasi senaryosunu hesaplayip hareket ederler. Sadece sevdikleri insana karşi saflaşir, cocuklasirlar. Sevdikleri zaman cok fedakar ve verici olurlar, gozu sevdiginden baskasini gormez. Ama karsisindaki insanin yalan soyledigini ya da onu kullandigini anlarlarsa aninda vazgecebilirler. Ama başaklar candir ya🤣🥰💕

X