- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.264
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman kızlar ya tavlayacagim dedim sanki bi soru sordum sohbet ediyoruz şurada. Burçlara zaten inanmıyorum fakat bazı şeyler nokta atışı gibi doğru çıkıyor, eğlenceli oluyor o zaman. Burada sormak istedim. Kaldiki buradan aldığım hicbir taktikle bi ise kalkışmam zatenburadan okuyacağın başak burcu erkeği nasıl yorumlarıyla başak burcunu tavlayamazsın çünkü adamlar hayata gerçekçi bakıyor sense forumda burç yorumundan
Eleştirici değiller mi ? Enişte nasıl ?16 senedir kendisiyleyim dırdırcıdır kincidir ama artiları daha fazla merhametli sevdiğini tam sever sevmediğine direk soyler patavatsız derecede açik sözlulerdir kendine guvenli egolular zor akıllı kendine güvenen kadınlardan hoşlanırlar temiz ve düzenliler hatta çoğu okb hastasıdır bir çok başak erkegi taniyorum tek tipler sanki
Jlo dansçı adaylarına soruyormuş burcunu eğer başak derse eliyormuş vardır bir bildiği jlonun sonuçta flörtöz bir kadın.Hello canlar, bana basak burcu erkeklerini anlatır mısınız? Zorlukları kolayliklari, asla yapılmaması gereken seyler vs.
Tüm dansçılarını naşladı Başak olan Kadın erkek ayırmadıJlo dansçı adaylarına soruyormuş burcunu eğer başak derse eliyormuş vardır bir bildiği jlonun sonuçta flörtöz bir kadın.
Eleştirici tabi hemde nasıl ama ben baş edebiliyorum kendisiyle o beni bilimi beniEleştirici değiller mi ? Enişte nasıl ?
AnlamadımTüm dansçılarını naşladı Başak olan Kadın erkek ayırmadı
Benim yengeç kocanın yükseleni Başak anam o ne eleştiri ne eleştiri ama bende kovayım bilimimle dövüyorum onuEleştirici tabi hemde nasıl ama ben baş edebiliyorum kendisiyle o beni bilimi beni
Flörtöz demişsiniz ya ama Kadın komple er ve dişi başakları attı … kesin Aslan ve başakla ilgili zodyakta bir olay var ondan yaptıAnlamadım
Kendisi aslan burcu evet jlo flörtöz bir kadın tam aşk kadını doğru erkeği arıyor hep ama galiba buldu taze gelin jlo ben ile.Flörtöz demişsiniz ya ama Kadın komple er ve dişi başakları attı … kesin Aslan ve başakla ilgili zodyakta bir olay var ondan yaptı
Hello canlar, bana basak burcu erkeklerini anlatır mısınız? Zorlukları kolayliklari, asla yapılmaması gereken seyler vs.
Burçlara inanmıyorum, bazen doğru seyler çıkınca eğlenceli oluyor. Eğlencesine fal baktiriyormusum gibi düşünüyorum. Yoksa tabiki her insan biriciktir deneyimleri, hayat görüşleriyle. Sohbet ediyoruz burada iste, bu da iyi geliyor bana:)Kendi adıma cevap veriyorum. Anlatamam. Dünya nüfusu 8 milyar civarında. Kadın erkek oranı birbirine hemen hemen eşit.
4 milyar erkek içinde, kimbilir kaç milyon "başak erkeği" vardır. Hepsini kim görmüş, tanımış ki; değerlendirip yorum yapılacak.
Siz neden burçlara bu kadar anlam yüklüyorsunuz ,bu kısım daha önemli.
Vaov bunu beklemiyordum fakat zaten dış görünüşe temizlik vs acısından değilde sekilcilik anlamında önem veren biriyle olmazZayıf, uzun boylu, alımlı değilseniz elendiniz.