Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
google/ başak burcu erkeği/enterHello canlar, bana basak burcu erkeklerini anlatır mısınız? Zorlukları kolayliklari, asla yapılmaması gereken seyler vs.
Aa nedenYaşı büyükse anlaşılması zor olur
Internette kopyala yapıştır bilgiler var, burada sormamın sebebi tecrübeli olanlari dinlemek için. tavsiyeniz icin sagolungoogle/ başak burcu erkeği/enter
Bence dayının etkilenebilmesi için burç üzerinden kişilik tahlili yapmaktan daha fazlası gerekHala etkileyemedin mi dayıyı
Zaten kendini beğenmiş tavırları oluyor başak erkeğinin, yaş aldıkça daha da ilerliyorAa neden
Benim için başak erkeği bu kadar işte. Hiç uğraşamamInternette kopyala yapıştır bilgiler var, burada sormamın sebebi tecrübeli olanlari dinlemek için. tavsiyeniz icin sagolun
Benim eski erkek arkadaşım başak burcuydu.Hello canlar, bana basak burcu erkeklerini anlatır mısınız? Zorlukları kolayliklari, asla yapılmaması gereken seyler vs.
Hahajajajhaha çok iyi yorum, teşekkürlerGiciktir. Sinir etmeyi sever. Her şeye takılan biriysen gecinemezsin. Biraz görmezden gelmek lazım. Kendine güvenen kadınları severler. Temiz tertiplidir. Giyimine saça vs özen gosterir. Ben besliyorum evde akrepsen tavsiye ederim.