Kızlar yunurtalama günümde ilişkiye girdik .adetime 11 gün var.ara ara mide bulantısı ve yanması ve 2 gündür başağrım var.fazla gazım var .ve durup durup hıçkırık tutuyor.bunları belirti sayabilir miyim.yada yine kafamda kuruyor muyum bilemedim.
bence takıntı yapmayın ondan oluyo bende de butun hamılelık belırtısı var ama hamıle degılımdır :) durup dururken yemek yerken mıdem bulanıyor belım cok agrıyor 1 haftadır egılemıyorum bıle kasıklarımda ıgne batmassı gıbı batma oluyor daha neler neler :) stresten oluyor
Kızlar yunurtalama günümde ilişkiye girdik .adetime 11 gün var.ara ara mide bulantısı ve yanması ve 2 gündür başağrım var.fazla gazım var .ve durup durup hıçkırık tutuyor.bunları belirti sayabilir miyim.yada yine kafamda kuruyor muyum bilemedim.
Lütfen belirtilerle kendinizi yormayın.
Adet gecikmesinden 1 hafta sonra kan testi ile gebelik var mı yok mu öğrenebilirsiniz.
Burada belirtilere kanıp psikolojik olarak adetinin geciktiğini söyleyen onlarca anne adayı var.
İnşaallah sizde yakın zamanda bu müjdeli haberi alırsınız
Sakin ve sabırlı olun
Baş ağrısına gelince bahar değişimiyle alakalı olabilir
Yada geç uyuma geç kalkma da bunu tetikleyebilir.
bence takıntı yapmayın ondan oluyo bende de butun hamılelık belırtısı var ama hamıle degılımdır :) durup dururken yemek yerken mıdem bulanıyor belım cok agrıyor 1 haftadır egılemıyorum bıle kasıklarımda ıgne batmassı gıbı batma oluyor daha neler neler :) stresten oluyor
Takmamak gerek evet. Ama nedense bu ay bi isteksizlik var hamilelipe karşı.şu yazıda geçirseydim kışa doğru diye içimden geçiyor sürekli.test bile almak istemiyorum.deli gibi iateyen ben bu ay çok isteksizim.
Bemde çok test alıp yaptım.ama kan testine hiç gitmedim.odaha ciddi ve jayal kırıklığı daha fazla olur gibi gelsiği için.bu ay hiçç testyapasımda yok.yapmicam da 10 gün sonra adetim gecikirse zaten belli olur.bu yüzden kasmıyorum artık oldu olacak olmicak diye.bakalım kısmet.ama bu sefer olmasını istemiyprum
aynı şeyleri ben yaşıyorum şu an, başım ağrıyor hıçkırık tutuyor kasıklarımda ağrı var, fazla gazım var, mide bulantısı ve yanma cabası, adetime 15 gün var, kafamda deli sorular, sorular ...
Benım kasıgımda agrım çok bugun gece rhatsızlandım doktora gıttık basıt kıstın var bıde sağ yumurtalığın büyümüş dedı ne den bılmıyorum adetıme de 1hafta var bthcg yaptı Bıde 0 çıktı normalmıkı