- 13 Mayıs 2016
- 330
- 961
-
- Konu Sahibi sosislimilfoy
karbonatla limonun karisimi disleri cok asindirirPahalı diş macunu kullan ve karbonatla limonu karıştırıp oluşan köpükle dişlerini fırçala. Ayrıca temizletince lekelenme daha çok oluyor diye duymuştum. Umarım geçer
sigara kullaniyor musunuzKızlar daha 3 ay önce dişimi temizlettim ve şuan yine dişimde lekeler oluştu. Hatta arka kısımlarda ciddi lekeler var , siyah siyah. Asitli tüketmiyorum , diş ipi kullanıyorum. Neden sürekli böyle leke oluyor , nasıl önüne geçebilirim. Lütfen yardımcı olun
karbonatla limonun karisimi disleri cok asindirir
Gerçektn fsaydalı mı? Doktor bana önerdiği zaman gereksiz diye almamıştım.Marka versek olur mu bilmiyorum ama oral b sarjli diş fırçası ve sensodyn dis macunu kullan çok memnun kalirsin
Kesinlikle heleki manüel diş firmalarına göre sarıldılar dişleri çok daha bakımlı yapiyorGerçektn fsaydalı mı? Doktor bana önerdiği zaman gereksiz diye almamıştım.
Tesekkur ederim. Ben de alayım bariCep telefonundan yazınca eksik çıkmış yazılar kusura bakma canim manuele göre sarjlı dis fırçaları cok daha iyi bakim yapuyor dislere
Hangi macun acabaDiş konusunda oldukça hassasım ve bakımına çok önem veriyorum.
Hatta çoğu tanıdığım ya bu dişlerin nasıl bu kadar beyaz kalabiliyor diyor
Bir markanın diş macununu kullanıyorum. Piyasanın biraz üzerinde ama olsun. Ekstra ağız çalkalama suyu kullanıyorum gerçekten faydasını çok görüyorum.
Forever diye bir markanın diş macunu canım arkadaşımdan almıştımHangi macun acaba