Baş Dönmesi

Evet dengem şaşıyor zaten. Ve aşırı olursa midem de bulanıyor. Bir gün sınavdan çıkarken asistan fark etmiş bi sorun olduğunu geldi koluma girdi o derece dönüyordu. Başka bir gün yolda arabada giden bir çocuk fark edip durdu iyi misiniz diye. Ara ara böyle büyük ataklar geliyor ama genelde ufak dönmeler şeklinde oluyor.

Aa o zaman benim doktor beni çok iyi muayene etmemiş ya da gerek görmedi ilk muayeneden sonra bilmiyorum. Boyun Fıtığı çıkmazsa ona bir gideyim tekrar. Teşekkür ederim geçmiş olsun size de
degisik dr a gidin imkaniniz varsa kbb içjin
benim ilk gittigim dr isitme testi falan yapti bakdi etti bisey bulamadi
, ama onun muayanesi alet hirdavati son gittiigim dr gibi deildi tabi

Rica ederim,anladim canim.her şeyin belirtisi olabilecek bi semptom ya oyuzden kafasi karisiyor insanin.kulak içindeki sivi denge mekanizmasini sagliyor buna KBB nin bakmis olması lazim...
Aslında bir test istedi benden ama 15 gün sonrasi için gün verdi ve o güne sınav denk gelince gidemedim. Belki istediği test oydu tekrar gün alayım. Çok sağolun.

bas donmesi olunca otomatik olarak mide bulantisi da olurmus zaten, yaninda bonus :))
bide benim atakdan sonraki iki uç gun boyunca sidetli bas agrilarim olurdu

degisik dr a gidin imkaniniz varsa kbb içjin
benim ilk gittigim dr isitme testi falan yapti bakdi etti bisey bulamadi
, ama onun muayanesi alet hirdavati son gittiigim dr gibi deildi tabi
Anladım gideyim bakalım bir.

Ben psikolojiktir ya geçer diye teselli bekliyordum bir sürü daha ihtimal çıktı dertlendim yine

bas donmesi olunca otomatik olarak mide bulantisi da olurmus zaten, yaninda bonus :))
bide benim atakdan sonraki iki uç gun boyunca sidetli bas agrilarim olurdu
Baş ağrısı da yok bende. Zonklama oluyor sadece. Ya bunların hepsinden birden anlayan bir doktor çeşidi yok mu ona gideyim ben. Nefret ediyorum hastanelerden

Arkadasin yazmış olduğu epley manevrası yada semont olabilir vertigo tedavisinde de kullanılıyor sanırım sorunumuz ayni vertigo :)

Evet özellikle kafamı çevirirken dönüyor. Alıştım tüm vücudumla dönmeye çalışıyorum artık. Fizik tedaviye gitsem olur mu?
Önce bir fıtık var mı yok mu ona baktırın daha sonra duruma göre doktor önerebilir zaten fizik tedaviyi.

Baş ağrısı da yok bende. Zonklama oluyor sadece. Ya bunların hepsinden birden anlayan bir doktor çeşidi yok mu ona gideyim ben. Nefret ediyorum hastanelerden
yok :)
kbb cinin istedigi tets neymiski onu bi yaptir istersen fitikdan once
bas donmesi deyince hep kulak akla gelir , boyun fitigi daha dusuk bi ihtimal olmali
valla o bas donmesini çekcegine urologa bile gider insan yeterki bulsunlar ne oldgunu ve tedavi etsinlerrrr

Arkadasin yazmış olduğu epley manevrası yada semont olabilir vertigo tedavisinde de kullanılıyor sanırım sorunumuz ayni vertigo :)
olabilir
ben yurt disindayim, dr o zaman demisti adini ama hiç aklimda kalmadi unuttum

Önce bir fıtık var mı yok mu ona baktırın daha sonra duruma göre doktor önerebilir zaten fizik tedaviyi.
Yanlış sordum fizik tedavi hastanelerindeki doktorlar var ya onlara mı gitmem gerek yani. Hangi bölüm tam olarak gitmem gereken? Ilk ona gideceğim.

Onu isterken söylediği şey bir sorun yok ama için rahat etsin diye istiyorum bu testi olmuştu. Yani bir şey çıkmayacak tarzında söyledi bana. Bir daha gideyim fıtık çıkmazsa. Aynen tedavisi olsun da razıyım uğraşmaya.

Yanlış sordum fizik tedavi hastanelerindeki doktorlar var ya onlara mı gitmem gerek yani. Hangi bölüm tam olarak gitmem gereken? Ilk ona gideceğim.
Eğer yanlış hatırlamıyorsam beyin ve sinir cerrahisine gitmeniz gerekli.Yine de doğruluğunu kesinleştirmek için bir hastaneye danışsanız iyi olur.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam beyin ve sinir cerrahisine gitmeniz gerekli.Yine de doğruluğunu kesinleştirmek için bir hastaneye danışsanız iyi olur.
Anladım. Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Iyi geceler :)

Baş ağrın var mı? Gerilim tipi baş ağrısı bence. Belirtilerimiz aynı. Stresimin çok olduğu ve fiziksel yorgunluğunda eklendiği dönemler fena başım dönüyor ve ağrıyor. Doktorum gerilim tipi dedi. Bir kaç ilaç verdi ağrı ve baş dönmesi için çok iyi geldi

Evet başka bir kökeni yoksa psikolojik bir belirti olabilir. Yoğun kaygı, üzüntü gibi durumlarda böyle bedensel dışavurumlar ortaya çıkabiliyor. Durumun ciddiyetini anlamak için psikiyatriye başvurabilirsiniz.

O ne demek? Baş ağrım yok. Sinüzit var bende soğuğa çıktığım zamanlar vs oluyor ama dönme ile ilişkili olduğunu sanmıyorum hiç.

Hangi doktora gittiniz?

Tantanis canım gecmis olsun, sözlüm simdi uyuyor uyumasaydı ona sorardım
Hicbir bilgim yok malesef benim
Sadece kansızlık, vitamin eksikligi varsa ondan olabilir, stresten de olabilir
Stres benim direkt mideme vuruyor agrı yapıyor mesela.

En son çare ona gideceğim zaten. Geçecek gibi durmuyor çünkü. Teşekkür ederim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…