Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baş dönmesi haricinde başka belirtiler var mı. Vertigo olabilir mi acaba.Size bir sorum var kızlar
Baş dönmesi psikolojik olabilir mi?
Yaklaşık 4 aydır baş dönmesi sorunum var. Nöroloğa ve KBBye gittim bir sorun çıkmadı. Kan testlerim normal (Kan testleri baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yüzünden acile kaldırıldığım gün yapılmış). Ama kafamı çeviremiyorum resmen. Gözlerim kararıyor, dengemi sağlayamıyorum.
Işin garibi bir hafta evdeydim ve baş dönmesi yok olmuştu o süreçte. Bir kaç gündür işlerim var dışarda, yoruluyorum da biraz. Bugün yine başladı dünyam dönmeye.
Sizce neyden kaynaklanabilir bu? Doktorlar her şeyin normal olduğunu söyledi ama geçmiyor bir türlü. Engellemek için ilaç verdi o biraz işe yaradı ama sürekli ilaç da içemem. Bana bi çözüm lazım
Psikolojik olduğunu düşünme sebebim tetkiklerin normal çıkması ve okulun yoğun dönemlerinde baş dönmesinin artması. Böyle bir şey olabilir mi? Gerçi şuan okul yok ve gayet sakinim ama kötüydü bugün yine.
Ayaktayken mi dönüyor? Yatarken ve otururken mi?Size bir sorum var kızlar
Yaklaşık 4 aydır baş dönmesi sorunum var. Nöroloğa ve KBBye gittim bir sorun çıkmadı. Kan testlerim normal (Kan testleri baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yüzünden acile kaldırıldığım gün yapılmış). Ama kafamı çeviremiyorum resmen. Gözlerim kararıyor, dengemi sağlayamıyorum.
Işin garibi bir hafta evdeydim ve baş dönmesi yok olmuştu o süreçte. Bir kaç gündür işlerim var dışarda, yoruluyorum da biraz. Bugün yine başladı dünyam dönmeye.
Sizce neyden kaynaklanabilir bu? Doktorlar her şeyin normal olduğunu söyledi ama geçmiyor bir türlü. Engellemek için ilaç verdi o biraz işe yaradı ama sürekli ilaç da içemem. Bana bi çözüm lazım
Psikolojik olduğunu düşünme sebebim tetkiklerin normal çıkması ve okulun yoğun dönemlerinde baş dönmesinin artması. Böyle bir şey olabilir mi? Gerçi şuan okul yok ve gayet sakinim ama kötüydü bugün yine.
Vertigo baş dönmesinin latincesiymiş. Ben de kulaktan kaynaklanan baş dönmesine vertigo deniliyor zannediyordum..Baş dönmesi haricinde başka belirtiler var mı. Vertigo olabilir mi acaba.
Gitmem gereken doktorları bulamadım açıkçası nöroloji ve kbb de bir şey çıkmayınca. KBB doktoru söylemez miydi iltihap gibi bir şey olsa? Teşekkür ederim. :)Başka doktorlara da mutlaka gidin.
Bas dönmesi normal olmayabilir.
Orta kulak iltihabı bas dönmesine sebebiyet veriyor.
Geçmiş olsun.
Baş dönmesi haricinde başka belirtiler var mı. Vertigo olabilir mi acaba.
Ayaktayken mi dönüyor? Yatarken ve otururken mi?
Öğrenciyim galiba onun stresi vuruyor beni. Final döneminde iyice artmıştı mesela, yine o dönem tansiyonum 5 3 oldu acildeki doktor direkt canını bir şeye mi sıktın diye sordu. Ben başka ihtimalleri de araştırdım ama çıkmadı bir şey. Boyun Fıtığı da değilse psikiyatriste gidicem artık.Geçmiş olsun tantanis vallahi benim stresten midem bulanır. Ama öyle hafif bir bulantı değil, zehirlendim diye doktora gittiğimi bilirim, midem yıkansın diye.
Belki de baş dönmesi de benzerlik gösteriyor olabilir.
Hayatındaki stres kaynaklarını biraz olsun azaltman mümkün mü? Gerçi iş güçle alakalıysa o da zor biraz ya.
Bol bol, papatya çayı iç. Beni melek gibi yapıyor.
Geçmiş olsun tekrar.
Olabilir benim de mide bulantılarım, son senemde sınav stresiyle başlamıştı. Ben her zaman bitki çaylarının gücüne inanırım, Melisa da güzel bir seçenek :)Öğrenciyim galiba onun stresi vuruyor beni. Final döneminde iyice artmıştı mesela, yine o dönem tansiyonum 5 3 oldu acildeki doktor direkt canını bir şeye mi sıktın diye sordu. Ben başka ihtimalleri de araştırdım ama çıkmadı bir şey. Boyun Fıtığı da değilse psikiyatriste gidicem artık.
Papatya çayı aklıma gelmemişti hiç. Melisa ile karıştırıp içsem olur mu? Duble melek olayım Çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun.
Galiba okulu bırakıp zengin koca bulmak kesin çözümOlabilir benim de mide bulantılarım, son senemde sınav stresiyle başlamıştı. Ben her zaman bitki çaylarının gücüne inanırım, Melisa da güzel bir seçenek :)
Teşekkür ederim :)
Size bir sorum var kızlar
https://en.wikipedia.org/wiki/Benign_paroxysmal_positional_vertigoEvet özellikle kafamı çevirirken dönüyor. Alıştım tüm vücudumla dönmeye çalışıyorum artık. Fizik tedaviye gitsem olur mu?
https://en.wikipedia.org/wiki/Benign_paroxysmal_positional_vertigo
Doktorunuzdan Epley manevrasini yapmasini isteyin:
Gecmis olsun. Cinlama varsa, Menier's disease konusunu arastirin. Stresle gelip giden bir sendrom, tanidikta teshis kondu.Buna benzer bir şey yaptı muayene sırasında ve kulaklarıma baktı sonra kristallerin sağlam dedi. Başımı eliyle tutarak yaptırdı hareketleri. Videodakinden biraz daha hızlı ve bir iki farklı hareket de vardı. Teşekkür ederim.
Gittiğim doktorlar bir şey söylemeyince şaşırdım ben de valla. Su içmeye dikkat edip papatya çayı deniycem ve boyun fıtığı için doktora gidicem. Yine çözüm olmazsa tekrar KBB mi diyorsunuz?Tüm seçenekleri denemeden psikiyatriste gitmeyin.
Yıllarca göz kararması sorunu yaşadım, bol su iç diye gönderen doktor bile oldu(tabii ki önemli ama tek başına yeterli değil).
Yönlendirme sıfır bazen.
Psikiyatri nedeniyle de kayıp 1 yılım var.
Bi ozon klinikte esg diye bi cihazla bakıldı, beyne giden damarların taşıdığı kanın yetersiz olduğu söylendi.
KBB normal olduğunu soylemişti daha önce, kime inanmalı bilmiyorum.
Açıkçası ozon terapi pahalı olduğu için sömürmüş de olabilirler ama iyi geldi gerçekten.
4 yıl sonra tekrar ihtiyaç duydum.
4 yıldır iyiyim yine.
Kötü hissedersem 2 bardak su içiyorum, iyi geliyor.
Ben alternatif tıpla çözdüm, KBB-nöroloji-dahiliye herhangi bir sorun tespit etmedi, boşa zaman kaybıydı benim için.Gittiğim doktorlar bir şey söylemeyince şaşırdım ben de valla. Su içmeye dikkat edip papatya çayı deniycem ve boyun fıtığı için doktora gidicem. Yine çözüm olmazsa tekrar KBB mi diyorsunuz?
Geçmiş olsun size de, umarım tekrarlamaz sorununuz
Çınlama yok sadece dönme ve bazen de denge kaybı. Başka bir KBB uzmanına daha giderim belki. Gittiğimde bu söylediklerinizi de sorarım çok teşekkürler tekrar.Gecmis olsun. Cinlama varsa, Menier's disease konusunu arastirin. Stresle gelip giden bir sendrom, tanidikta teshis kondu.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ménière_hastalığı
Ozon tedavisi alternatif tıbba mı giriyordu? Bilmiyordum.Ben alternatif tıpla çözdüm, KBB-nöroloji-dahiliye herhangi bir sorun tespit etmedi, boşa zaman kaybıydı benim için.
Teşekkür ederim, siz de en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız umarım.