• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş Dönmesi

Başka doktorlara da mutlaka gidin.
Bas dönmesi normal olmayabilir.
Orta kulak iltihabı bas dönmesine sebebiyet veriyor.

Geçmiş olsun.

Size bir sorum var kızlar

Baş dönmesi psikolojik olabilir mi?

Yaklaşık 4 aydır baş dönmesi sorunum var. Nöroloğa ve KBBye gittim bir sorun çıkmadı. Kan testlerim normal (Kan testleri baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yüzünden acile kaldırıldığım gün yapılmış). Ama kafamı çeviremiyorum resmen. Gözlerim kararıyor, dengemi sağlayamıyorum.

Işin garibi bir hafta evdeydim ve baş dönmesi yok olmuştu o süreçte. Bir kaç gündür işlerim var dışarda, yoruluyorum da biraz. Bugün yine başladı dünyam dönmeye.

Sizce neyden kaynaklanabilir bu? Doktorlar her şeyin normal olduğunu söyledi ama geçmiyor bir türlü. Engellemek için ilaç verdi o biraz işe yaradı ama sürekli ilaç da içemem. Bana bi çözüm lazım :KK43:

Psikolojik olduğunu düşünme sebebim tetkiklerin normal çıkması ve okulun yoğun dönemlerinde baş dönmesinin artması. Böyle bir şey olabilir mi? Gerçi şuan okul yok ve gayet sakinim ama kötüydü bugün yine.
Baş dönmesi haricinde başka belirtiler var mı. Vertigo olabilir mi acaba.

Yaklaşık 4 aydır baş dönmesi sorunum var. Nöroloğa ve KBBye gittim bir sorun çıkmadı. Kan testlerim normal (Kan testleri baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü yüzünden acile kaldırıldığım gün yapılmış). Ama kafamı çeviremiyorum resmen. Gözlerim kararıyor, dengemi sağlayamıyorum.

Işin garibi bir hafta evdeydim ve baş dönmesi yok olmuştu o süreçte. Bir kaç gündür işlerim var dışarda, yoruluyorum da biraz. Bugün yine başladı dünyam dönmeye.

Sizce neyden kaynaklanabilir bu? Doktorlar her şeyin normal olduğunu söyledi ama geçmiyor bir türlü. Engellemek için ilaç verdi o biraz işe yaradı ama sürekli ilaç da içemem. Bana bi çözüm lazım :KK43:

Psikolojik olduğunu düşünme sebebim tetkiklerin normal çıkması ve okulun yoğun dönemlerinde baş dönmesinin artması. Böyle bir şey olabilir mi? Gerçi şuan okul yok ve gayet sakinim ama kötüydü bugün yine.
Ayaktayken mi dönüyor? Yatarken ve otururken mi?

Geçmiş olsun tantanis tantanis vallahi benim stresten midem bulanır. Ama öyle hafif bir bulantı değil, zehirlendim diye doktora gittiğimi bilirim, midem yıkansın diye.
Belki de baş dönmesi de benzerlik gösteriyor olabilir.
Hayatındaki stres kaynaklarını biraz olsun azaltman mümkün mü? Gerçi iş güçle alakalıysa o da zor biraz ya.
Bol bol, papatya çayı iç. Beni melek gibi yapıyor.
Geçmiş olsun tekrar.

Başka doktorlara da mutlaka gidin.
Bas dönmesi normal olmayabilir.
Orta kulak iltihabı bas dönmesine sebebiyet veriyor.

Geçmiş olsun.
Gitmem gereken doktorları bulamadım açıkçası nöroloji ve kbb de bir şey çıkmayınca. KBB doktoru söylemez miydi iltihap gibi bir şey olsa? Teşekkür ederim. :)

Baş dönmesi haricinde başka belirtiler var mı. Vertigo olabilir mi acaba.

Yani yorgunluk halsizlik uyku hali falan var ama onlar bende hep var. Kan değerleri düşük olduğu için oluyormuş onlar.

Ayaktayken mi dönüyor? Yatarken ve otururken mi?

Sabah dönmeyle uyandığım oluyor yatarken de olabiliyor yani.

Geçmiş olsun tantanis tantanis vallahi benim stresten midem bulanır. Ama öyle hafif bir bulantı değil, zehirlendim diye doktora gittiğimi bilirim, midem yıkansın diye.
Belki de baş dönmesi de benzerlik gösteriyor olabilir.
Hayatındaki stres kaynaklarını biraz olsun azaltman mümkün mü? Gerçi iş güçle alakalıysa o da zor biraz ya.
Bol bol, papatya çayı iç. Beni melek gibi yapıyor.
Geçmiş olsun tekrar.
Öğrenciyim galiba onun stresi vuruyor beni. Final döneminde iyice artmıştı mesela, yine o dönem tansiyonum 5 3 oldu acildeki doktor direkt canını bir şeye mi sıktın diye sordu. Ben başka ihtimalleri de araştırdım ama çıkmadı bir şey. Boyun Fıtığı da değilse psikiyatriste gidicem artık.

Papatya çayı aklıma gelmemişti hiç. Melisa ile karıştırıp içsem olur mu? Duble melek olayım :KK45: Çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun.

Öğrenciyim galiba onun stresi vuruyor beni. Final döneminde iyice artmıştı mesela, yine o dönem tansiyonum 5 3 oldu acildeki doktor direkt canını bir şeye mi sıktın diye sordu. Ben başka ihtimalleri de araştırdım ama çıkmadı bir şey. Boyun Fıtığı da değilse psikiyatriste gidicem artık.

Papatya çayı aklıma gelmemişti hiç. Melisa ile karıştırıp içsem olur mu? Duble melek olayım :KK45: Çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun.
Olabilir benim de mide bulantılarım, son senemde sınav stresiyle başlamıştı. Ben her zaman bitki çaylarının gücüne inanırım, Melisa da güzel bir seçenek :)
Teşekkür ederim :)

Olabilir benim de mide bulantılarım, son senemde sınav stresiyle başlamıştı. Ben her zaman bitki çaylarının gücüne inanırım, Melisa da güzel bir seçenek :)
Teşekkür ederim :)
Galiba okulu bırakıp zengin koca bulmak kesin çözüm :KK53:

Orta kulak iç kulakta bir şey olabilir mi? Kulak sıvısı oynaması gibi bir durum olabilir. Bunlarla ilgili kontrol yapıldı mı kbb'de?

1) Kulakta yerinden olmus kristaller
2) Menier's disease (asiri stresten dolayi vertigo)
3) gripten arta kalan enfeksiyon devaminin kulakta devam etmesi
4) beyin tumoru
doktorlar bunlari ayirt eden manevralarla tespit edebiliyorlar

Boyunla ilgili olabilir .

Tüm seçenekleri denemeden psikiyatriste gitmeyin.
Yıllarca göz kararması sorunu yaşadım, bol su iç diye gönderen doktor bile oldu(tabii ki önemli ama tek başına yeterli değil).
Yönlendirme sıfır bazen.
Psikiyatri nedeniyle de kayıp 1 yılım var.

Bi ozon klinikte esg diye bi cihazla bakıldı, beyne giden damarların taşıdığı kanın yetersiz olduğu söylendi.
KBB normal olduğunu soylemişti daha önce, kime inanmalı bilmiyorum.
Açıkçası ozon terapi pahalı olduğu için sömürmüş de olabilirler ama iyi geldi gerçekten.
4 yıl sonra tekrar ihtiyaç duydum.
4 yıldır iyiyim yine.
Kötü hissedersem 2 bardak su içiyorum, iyi geliyor.

Buna benzer bir şey yaptı muayene sırasında ve kulaklarıma baktı sonra kristallerin sağlam dedi. Başımı eliyle tutarak yaptırdı hareketleri. Videodakinden biraz daha hızlı ve bir iki farklı hareket de vardı. Teşekkür ederim.
Gecmis olsun. Cinlama varsa, Menier's disease konusunu arastirin. Stresle gelip giden bir sendrom, tanidikta teshis kondu.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ménière_hastalığı

Tüm seçenekleri denemeden psikiyatriste gitmeyin.
Yıllarca göz kararması sorunu yaşadım, bol su iç diye gönderen doktor bile oldu(tabii ki önemli ama tek başına yeterli değil).
Yönlendirme sıfır bazen.
Psikiyatri nedeniyle de kayıp 1 yılım var.

Bi ozon klinikte esg diye bi cihazla bakıldı, beyne giden damarların taşıdığı kanın yetersiz olduğu söylendi.
KBB normal olduğunu soylemişti daha önce, kime inanmalı bilmiyorum.
Açıkçası ozon terapi pahalı olduğu için sömürmüş de olabilirler ama iyi geldi gerçekten.
4 yıl sonra tekrar ihtiyaç duydum.
4 yıldır iyiyim yine.
Kötü hissedersem 2 bardak su içiyorum, iyi geliyor.
Gittiğim doktorlar bir şey söylemeyince şaşırdım ben de valla. Su içmeye dikkat edip papatya çayı deniycem ve boyun fıtığı için doktora gidicem. Yine çözüm olmazsa tekrar KBB mi diyorsunuz?
Geçmiş olsun size de, umarım tekrarlamaz sorununuz

Gittiğim doktorlar bir şey söylemeyince şaşırdım ben de valla. Su içmeye dikkat edip papatya çayı deniycem ve boyun fıtığı için doktora gidicem. Yine çözüm olmazsa tekrar KBB mi diyorsunuz?
Geçmiş olsun size de, umarım tekrarlamaz sorununuz
Ben alternatif tıpla çözdüm, KBB-nöroloji-dahiliye herhangi bir sorun tespit etmedi, boşa zaman kaybıydı benim için.

Teşekkür ederim, siz de en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız umarım.

Ben alternatif tıpla çözdüm, KBB-nöroloji-dahiliye herhangi bir sorun tespit etmedi, boşa zaman kaybıydı benim için.

Teşekkür ederim, siz de en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız umarım.
Ozon tedavisi alternatif tıbba mı giriyordu? Bilmiyordum.
Ben de teşekkür ederim :)

Benim boyun fitigim var bu yüzden çok başım dönüyo bende doktora gittim iki boyun fıtığı çıktı ve baş dönmen ondan dedi doktor

Back