Boynumdan sürekli kat kut sesler çıkıyor ve ağrı yapıyor. Ben sürekli masa başında ders çalışıyor olmama bağlamıştım çok önemsemedim açıkçası.Boyun fıtığınız olabilir mi acaba?
Boyun fıtığı baş dönmesi yapar.Böyle kafada bir ağırlık hissi ve sağa sola bakarken hareket ederken baş dönmesi olur.Mutlaka bir baktırın ona.Boynumdan sürekli kat kut sesler çıkıyor ve ağrı yapıyor. Ben sürekli masa başında ders çalışıyor olmama bağlamıştım çok önemsemedim açıkçası.
Ilgili olabiliyor mu ki?
Evet özellikle kafamı çevirirken dönüyor. Alıştım tüm vücudumla dönmeye çalışıyorum artık. Fizik tedaviye gitsem olur mu?Boyun fıtığı baş dönmesi yapar.Böyle kafada bir ağırlık hissi ve sağa sola bakarken hareket ederken baş dönmesi olur.Mutlaka bir baktırın ona.
Lens kullanıyorum zaten ama göz doktorum böyle bir şey olabileceğini söylemedi hiç. Teşekkür ederim. :)Gecmis olsun...
Ani hareketlerde mi oluyor ya da göz le ilgili bir rahatsizliginiz olabilir mi
Teşekkür ederimm. Bana da stres gibi geldi ama boyun fıtığı için gideyim bir de belki sorun ordadır.Oncelikle gecmis olsun.Stres ve psikolojik olabildiğini düşündüm tüm testler normal ciktiysa. Vertigo diyeceğim ama olsa KBB uzmanı söylerdi.Her tetkik yapıldı mi acaba?
Lens kullanıyorum zaten ama göz doktorum böyle bir şey olabileceğini söylemedi hiç. Teşekkür ederim. :)
Ben de Mr çektirdim bir şey çıkmadı. Kendimi hastalık hastası gibi hissettim böyle gidip gidip bir şey çıkmayınca dakbb için baska bi dr a daha gorunseniz olurmu
bende de oluyordu kbb goz den tut jinekologa ( dogum kontrol hapinin prospectusunde abes donmesi yaziyor ayn etki oalrak )
akliniza kim heliyorsa gittim dr oalrak, beyin emari bile çekdirdim doktorlar bisey yok demesine ragmen
sonuçta farkli bi kbb ye gittigimde sorunu bulup tedavu etti
çok geçmis olsun, dogru te$his tedavinin yarisidir
mide bulabtisida yapar ALLAH kimseye vermesin çok zor bisey
Teşekkür ederim. B12 demir vs bende düşük olur genelde. Ilaçla yükseldi biraz ama düşük olduğu dönemler bile böyle bir sorunum olmazdı. Şimdi alt sınırın biraz üstüne çıktı. Ondan olduğunu sanmıyorum yani.B12 ye falan bakmislardir heralde.kan değerlerinde de anormallik yok diyorsunuz.vertigo var mi dye de bakilmistir.bi de kardiyolojiye mi gitseniz.doktorlar yonlendirirler aslinda.geçmiş olsun,en kisa zamanda şifa bulun insaallah.
Lens kullanıyorum çok fazla şey okuduğum zamanlarda gözlük kullanıyorum. Ama son günlerde pek bir şey okumuyorum yine dönme başladı.göz bozukluğu , uzun süre pc ekranına ve parlak ışığa bakma, çok kahve içme gibi şeylerde tetikliyor olabilir. göz bozukluğu ciddi dönmeler yaratabiliyor. mesela saatlerce bir şey okumak gibi. gözlük kullanıyor musunuz ? o bile bir etken olabilir.
bende once arada oluyordu ayda bir bazen haftada bir , egildigimde hafif oluyordu, bazen abs çebirdigimde bzen belli bi yere bakarken bi kaç dakka suruyorduBen de Mr çektirdim bir şey çıkmadı. Kendimi hastalık hastası gibi hissettim böyle gidip gidip bir şey çıkmayınca da
Size ne dedi doktor
Bende de varda o yüzden merak ettim ama su zaman oluyor bu zaman olmuyor diyemem ben.Belli belirsiz,zamanlarda Cee-e yapiyor:) Sadece baş dönmesi değil akabinde denge kaybı da yapıyor :) Vertigo daha genis bir kitleye sahip vucutta bu yuzden.Yanlış uyarilma etkiliyor bir cok uvzu.Psikolojik oldugunu düşündüğüm olaylar mesela uzuldugumde yada denge kaybı sırasında dustugumde, canım aciyor o sira mide bulantısı da eşlik ediyor baş dönmesiyle.Teşekkür ederimm. Bana da stres gibi geldi ama boyun fıtığı için gideyim bir de belki sorun ordadır.
Yani beni uzandırdı sedyeye kafamı bi sağa bi sola çevirdi aniden. Kaldırdı indirdi bir şeyler yaptı kristallerin sağlam bizlik bir durum yok dedi. Bütün raporlarımda vertigo yazıyor o genel ismi değil mi baş dönmesinin?
Aa o zaman benim doktor beni çok iyi muayene etmemiş ya da gerek görmedi ilk muayeneden sonra bilmiyorum. Boyun Fıtığı çıkmazsa ona bir gideyim tekrar. Teşekkür ederim geçmiş olsun size debende once arada oluyordu ayda bir bazen haftada bir , egildigimde hafif oluyordu, bazen abs çebirdigimde bzen belli bi yere bakarken bi kaç dakka suruyordu
sonra bi sabah kalkdim araliksiz dönüyordu geçmeden hiç
kulagimin birindeki sivi digerinden fazlaymis
bana yaptigi manevra diyoalr adinada tam bilmiyorum tip ismini
bi koltuga bagladi beni kemerle vsn gozumu kapatti
bi kulakdan digerine dogru sivi akacak sekilde salladi , ( ozel bi kolduk du tabi, muayenesi uzay mekigi gibiydi adamin kbb cerrah uzman profesir herbisey almis unvan oalrak : ) )
neyse suyu dengeledim ben dedi , ilaçlar verdi uç gune hafifleyip geçer dedi
oylede oldu çokk sukurr
4 yil oldu tekrarlamadi
Rica ederim,anladim canim.her şeyin belirtisi olabilecek bi semptom ya oyuzden kafasi karisiyor insanin.kulak içindeki sivi denge mekanizmasini sagliyor buna KBB nin bakmis olması lazim...Teşekkür ederim. B12 demir vs bende düşük olur genelde. Ilaçla yükseldi biraz ama düşük olduğu dönemler bile böyle bir sorunum olmazdı. Şimdi alt sınırın biraz üstüne çıktı. Ondan olduğunu sanmıyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?