- 17 Temmuz 2013
- 2.443
- 2.988
- 333
Aslında ağrı da değil de böyle alın ve şakak kısımlarına doğru zonklama şeklinde rahatsız edici bir şey. stresten oluyormuş. oturduğum yerde başım dönüyordu. belirtilerine bak istersen sende. kasların gerilmesinden oluyormuş. nörolojiye gittim.O ne demek? Baş ağrım yok. Sinüzit var bende soğuğa çıktığım zamanlar vs oluyor ama dönme ile ilişkili olduğunu sanmıyorum hiç.
Hangi doktora gittiniz?
Çok teşekkür ederim canım. Senin sözlün tıp okuyordu değil mi? Bir sorarsan boyun fıtığı için hangi bölüme gitmem gerek çok iyi olur. Ben stres yapınca vücudumun her yeri döküyor omuzlarım özellikle. Baş dönmesi de mi ondan oluyor acaba diye düşündüm ama boyun fıtığı ihtimali de varmış.Tantanis canım gecmis olsun, sözlüm simdi uyuyor uyumasaydı ona sorardım
Hicbir bilgim yok malesef benim
Sadece kansızlık, vitamin eksikligi varsa ondan olabilir, stresten de olabilir
Stres benim direkt mideme vuruyor agrı yapıyor mesela.
Teşekkür ederim. Boyun fıtığında başka belirtiler de mi var ki? Her ihtimale karşı bir görüneyim ben doktora yine deCanim cok gecmis olsun.boyun fitiginin bas donmesiyle alakasi var yanliz senin belirtilerin boyun fitigi gibi gelmedi bana.
Omuz agrısı bende de var ama takmıyorum artıkÇok teşekkür ederim canım. Senin sözlün tıp okuyordu değil mi? Bir sorarsan boyun fıtığı için hangi bölüme gitmem gerek çok iyi olur. Ben stres yapınca vücudumun her yeri döküyor omuzlarım özellikle. Baş dönmesi de mi ondan oluyor acaba diye düşündüm ama boyun fıtığı ihtimali de varmış.
Bu fakülte yedi bizi yedi
Nörolog beni düz zeminde yürüttü, parmağını takip ettirdi falan bir de kan testi istedi onu da yapmama fırsat kalmadan acil servise götürdüler hafta sonu orada yapıldı. Normal çıktı hepsi.Aslında ağrı da değil de böyle alın ve şakak kısımlarına doğru zonklama şeklinde rahatsız edici bir şey. stresten oluyormuş. oturduğum yerde başım dönüyordu. belirtilerine bak istersen sende. kasların gerilmesinden oluyormuş. nörolojiye gittim.
Ağrı değil sivilce benzeri döküntüler oluşuyor pütür pütür. Stres döküntüsü onlar dedi doktor. Birlikte yaşıyoruz artık onlara alıştım ama baş dönmesi kötü epey.Omuz agrısı bende de var ama takmıyorum artık
Sinüzitin varsa ondan olabilir, benim bir ara egilince basım zonkluyordu
Doktora gitmistik sinüzitten demisti
Sorarım canım tabiki.
Su an nisan telasındayız, kkya girme fırsatım olunca yazarım canım kendine iyi bak.Ağrı değil sivilce benzeri döküntüler oluşuyor pütür pütür. Stres döküntüsü onlar dedi doktor. Birlikte yaşıyoruz artık onlara alıştım ama baş dönmesi kötü epey.
Eğilince olan zonklama hep vardı sinüzit yapıyor evet. Ama bu farklı biraz daha. Haber bekliyorum senden :)
Kbb ve nöroloji sıkıntı olsaydı söylerdi diye düşünüyorum. Bu baş dönmesinin bir çok sebebi var aslında omurga sorunu olabilir göz/sinir sorunu olabilir. Yada tamamen psikolojik. Ben dilersen psikiyatriden de görüş almanı öneririm. Çünkü %80 stres yatıyor altında.Nörolog beni düz zeminde yürüttü, parmağını takip ettirdi falan bir de kan testi istedi onu da yapmama fırsat kalmadan acil servise götürdüler hafta sonu orada yapıldı. Normal çıktı hepsi.
Kaslardan falan bahsetmedi bana hiç. Zonklama da çok nadir oluyor zaten. Başımın arkasında içerde bişey güm güm vuruyor gibi oluyor arada ama epeydir yok
Bende boyun fitigi var ama uzun sureli bas donmeleri olmuyo seninki gibi.kafada uyusukluk kollarda karincalanma vs gibi sikayetler oluyo.Teşekkür ederim. Boyun fıtığında başka belirtiler de mi var ki? Her ihtimale karşı bir görüneyim ben doktora yine de
Aa bu haftalardaydı değil mi? Aklımdan çıkmış. Kolay gelsin, çok güzel bi nişanın olsunn. Kendine iyi bakSu an nisan telasındayız, kkya girme fırsatım olunca yazarım canım kendine iyi bak.
İnsallah gecer rahatsızlıgın.
Sagolasın canımAa bu haftalardaydı değil mi? Aklımdan çıkmış. Kolay gelsin, çok güzel bi nişanın olsunn. Kendine iyi bak
Evet bana da öyle geliyor. Önce bir fıtık için gideyim bir şey çıkmazsa psikiyatriden randevu alırım. Teşekkür ederim :)Kbb ve nöroloji sıkıntı olsaydı söylerdi diye düşünüyorum. Bu baş dönmesinin bir çok sebebi var aslında omurga sorunu olabilir göz/sinir sorunu olabilir. Yada tamamen psikolojik. Ben dilersen psikiyatriden de görüş almanı öneririm. Çünkü %80 stres yatıyor altında.
Evet gözüm kapalıyken bile dönüyor ama diğer belirtiler uymadı sanırım doktora söyledim bunu üzerinde durmadı.Kafani ani cevirdiginde oluyorsa vertigodur.
Ben bendeki belirtileri doktor arkadasa anlattigimda vertigo dedi
Gozum kapali yatakta donerken bile basim donuyor
Dondu mu durmak bilmiyo en az iki dakika suruyodur
Bi gun ayakta donmeye baslarsa yerlerde yuvarlanirim herhalde
Çok su içen biri değilim. Dikkat ederim bundan sonra teşekkür ederim :)Az su içiyor olabilir misin... günde yaklaşık 2 litre su içtiğinden emin ol cnm
Mr çektirdim normal çıktı. Teşekkür ederim.Norolojik bir sorun olabilir. İhmal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?