Baş belası

Doğru anlamışşiniz

Bugün soyledim istemiyorum gelmesinler artık dedim küsmüş konuşmuyor yemek dahi yemiyor

Yemezse yemesin. Küserse küssün. Sakın geri adım atmayın. Sakın ilk adım atan siz olmayın.

Eşine değer vermeyip başkalarına ne yapacağını şaşıran insanlara sinir oluyorum. Önce siz gelmelisiniz. Elti kim oluyor? Kimseye hizmet etmek için de evlenmediniz.

Bir
birlerini tanımiyorlar bizim dugunde ilk defa gorduler birbirlerini

Bugün soyledim istemiyorum gelmesinler artık dedim küsmüş konuşmuyor yemek dahi yemiyor
Teyzemin bir lafı var '' Ben küsenden memnun bile kalıyorum, akmıyor kokmuyor benden uzakta eriyor. '' diye. Bırak yemesin. Ölmez açlıktan merak etme, kocişi besler onu. Seninki gibi öküz değil onun kocası çünkü.

Kendinizi ezdirmeyin o kuzense siz de kuzensiniz. Kvniz gelip kalmasın aylarca , eşiniz de hareketlerine dikkat etsin. Bir şekilde yaptırın bunu, yoksa böyle yıllarca çekersiniz
Dile getirdim o kuzense bende kuzenim dedim farkimiz ne bana neden ona davranıldığı gibi davranılmiyor dedim yine de anlamiyor.

Bunları soyledim kötü olan ben oldum.hep arayan soran ben oldum.birgun olsun arayıpta ne yapıyorsun demiyor.ama artık sondu bitti.

Normal yemek saatinizden önce çocuklarınızla karnınızı doyurun. Sadece size yetecek kadar yemek yapın. Onlar yemeğe geldiklerinde biz yedik, siz açsanız kahvaltılık birkaç şey getireyim mi de. Üst üste böyle yap artık gelmezler. Ben asıl sorunu eşinde görüyorum. Aranızda iletişim problemi var ve sizi pek umursamıyor bence

Cinnet gecir kız bir gün bak ne oluyor o kocaya C CiNNET NUR sen nerelerdesin aklıma düştün
Kız gerçekten cinnet işe yarıyor. Bizim komşunun kızı var, dellenince gözü birşey görmez. Kaynı var, kaynana ve kayınpeder bizim kızın kocasını sömürüp onu ihya etme derdindelermiş. Araba mevzusundan yine delirmiş bizim kız, kocası ile arabayı alıp gezmesine izin vermemişler çünkü. Kız almış 3 bin TL lik televizyonu, pencereden aşağı atmış arabanın üstüne. O gün bu gündür gık diyemiyormuş kaynana ve kayınpeder.

Vahşete bak, bu abla cinneti aşmış ama sonuçta istediği oldu

Eltim üç dört gibi geliyor tam yemek saatinde gelseler inanın yaparım.bencede umursamıyor çünkü hiç laf soyleme sürekli güllük gülistanlık ol diyor bende konuşunca zoruna gidiyor kusuyor.bende canım artık doldum taşıyorum

Ne yüzsüz kadın ya Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…