- Konu Sahibi misssimsek
Bana neden iğne ve catlatma iğnesi öner me diler direk aşılama merak ettim şimdihayır canım klomen ve çatlatma iğnesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana neden iğne ve catlatma iğnesi öner me diler direk aşılama merak ettim şimdihayır canım klomen ve çatlatma iğnesi
Hamilelik var mı peki şuan klomen dışında ilaç kullan madimBana neden iğne ve catlatma iğnesi öner me diler direk aşılama merak ettim şimdi
canım yaş kriterine bakılıyor bide fsh lh değerleri önemli ona göre de aşılamaya geçilebiliyorBana neden iğne ve catlatma iğnesi öner me diler direk aşılama merak ettim şimdi
malesef canım eylülde oldu ama düşükle sonuçlandı tekrar klomenle deniyorum ama fameraya geçebiliriz dedi doktorumHamilelik var mı peki şuan klomen dışında ilaç kullan madim
Bir ay önce dusuk yaptın ve şimdi gene nasıl gebelik dusunur sun en az 3 ay bekle cnmmalesef canım eylülde oldu ama düşükle sonuçlandı tekrar klomenle deniyorum ama fameraya geçebiliriz dedi doktorum
pko benim de sorunum canım fsh lh kaç çıkıyor neden acaba aşılamaya geçildi ki hemen fsh 8 üzeri ise de geçilmiş olabilir ya da eşinin sonuçları nasıl hareket sorunu varsa da aşılama olabilirYaşım 23 tek sorun pko herşey normale amaneden böyle bu dr anla ya mi yom doğrusu bakalim bnde deniucem musade edecek ler mi
Neden sustu peki sebebBir ay önce dusuk yaptın ve şimdi gene nasıl gebelik dusunur sun en az 3 ay bekle cnm
Fsh 8evetpko benim de sorunum canım fsh lh kaç çıkıyor neden acaba aşılamaya geçildi ki hemen fsh 8 üzeri ise de geçilmiş olabilir ya da eşinin sonuçları nasıl hareket sorunu varsa da aşılama olabilir
kürtaj gibi bişey olmuş olsa dediğin doğru ama ben zaten çok başında bi düşük yaptım herşey normaldi doktor kontrolüm oldu rahim toparlanmış kist vb sorun yoktu tekrar başladık tedaviyeBir ay önce dusuk yaptın ve şimdi gene nasıl gebelik dusunur sun en az 3 ay bekle cnm
Uc ay önce ki sonuç a bakim canım prolatin 11,87.FSH2,91 .Fsh 8evet
Lh nasıl peki o yok mu ?Canım az önce yanlış yazdım FSH 2,91 Prolaktin 11,87 nasıl kotu mu
Bakar mısın kiz gönder dim Sonic kötü mü iyi mikürtaj gibi bişey olmuş olsa dediğin doğru ama ben zaten çok başında bi düşük yaptım herşey normaldi doktor kontrolüm oldu rahim toparlanmış kist vb sorun yoktu tekrar başladık tedaviye
Prolaktin güzel fsh da iyiBakar mısın kiz gönder dim Sonic kötü mü iyi mi
LH 16,45 E2 57 TSH 0,6054Lh nasıl peki o yok mu ?
Valla burda güzel sonuç öncekinde lh biraz yüksek peki tsh için bişey demiyo mu doktor sanki o da düşük gibiBuda 4 ay önce ki sonuç TSH 0,72 FSH 3 .LH 5,6 E2 31,07 Prolaktin 11,08 bu nasıl pek i cnm hakkni helal et
Canım orda mısın yaBuda 4 ay önce ki sonuç TSH 0,72 FSH 3 .LH 5,6 E2 31,07 Prolaktin 11,08 bu nasıl pek i cnm hakkni helal et
Sonuçlar hep böyle biraz farklı oluyor ama bir yıldır gönderdim gibi yim sadece Fsh soun dedi o kadarValla burda güzel sonuç öncekinde lh biraz yüksek peki tsh için bişey demiyo mu doktor sanki o da düşük gibi