- 16 Ocak 2012
- 704
- 102
- Konu Sahibi misssimsek
Yok aşılama değil önce pko yu gecircek hap verdi adını unuttum sonra hemen ilaç tedavisine geçti ilaçla oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn yarin ilk işim hastahane hastahane dolaşmak olacakOna doktor karar veriyor bende tupbrbek isteğiyle gittim çünkü hep öyle dediler bu doktor gerek yok ilaç tedavisine olur dedi
Sıkma canını ne yapcktin aşılama mı yoksa . Klomen mi aldınMalesef yine yok yumurtalarda bisey =(( bir tane var ana yeterli olgunlukta değil dedi bi sonraki adetin le ilacını değiştirelim dedi
canım bu kaçıncı günündü ? o bi taneyi takibe almıyor mu ki çok mu geç oldu bi defa benim de geç gelişti adetin 19. gününe kadar takip oldu yavaş ilerledi ama büyüdü sonuç olarakMalesef yine yok yumurtalarda bisey =(( bir tane var ana yeterli olgunlukta değil dedi bi sonraki adetin le ilacını değiştirelim dedi
Adetin 19gununume kadar takibe aldı mı Dr bnm neden öyle yapılması cnmcanım bu kaçıncı günündü ? o bi taneyi takibe almıyor mu ki çok mu geç oldu bi defa benim de geç gelişti adetin 19. gününe kadar takip oldu yavaş ilerledi ama büyüdü sonuç olarak
evet canım düşükten sonra geç geliştiler 19 da oldum çatlatma iğnemi 11 inde gittim daha küçüklerdi 11 mm falan iki günde bir gittim sonra yeterli büyüdüğünde iğneyi verdi doktorumAdetin 19gununume kadar takibe aldı mı Dr bnm neden öyle yapılması cnm
Cnm aşılama mı yapıyor Sun senevet canım düşükten sonra geç geliştiler 19 da oldum çatlatma iğnemi 11 inde gittim daha küçüklerdi 11 mm falan iki günde bir gittim sonra yeterli büyüdüğünde iğneyi verdi doktorum
Hamile misin cnm suanCnm aşılama mı yapıyor Sun sen
hayır canım klomen ve çatlatma iğnesiCnm aşılama mı yapıyor Sun sen