Gerçekten mi sertlesme olmuş muydu sizde.Biraz geç bi cvp olmuş olabilir ama ayni hastalık bendede vardı ve apselenmisti dut kurusu karabaş otu ve melisa ictm iki güne kendilinden patladı tavsiye ederim geçmiş olsun
MErhaba geçmiş olsun denediğiniz bitkiler İbrahim Saraçoğlunun kürü değil mi. Bir daha tekrarladı mı?Biraz geç bi cvp olmuş olabilir ama ayni hastalık bendede vardı ve apselenmisti dut kurusu karabaş otu ve melisa ictm iki güne kendilinden patladı tavsiye ederim geçmiş olsun
Gerçekten mi sertlesme olmuş muydu sizde.
Bu kürün tarifini yazabilir misiniz nasıl uyguladiniz.
Hyr tekrarlamadi şükürMErhaba geçmiş olsun denediğiniz bitkiler İbrahim Saraçoğlunun kürü değil mi. Bir daha tekrarladı mı?
merhaba, benimde Bartholin kistim var 2 ay falan oldu cikali ,doktor bezin tamamini alicaz dedi bende agrim sizim yok diye ,dogal kurler denedim, kuru dut, daha sonra limon melisa, karabas otu ,hic bir ise yaramadilar :) kistim buyumeye basladi ceviz kadar oldu, korkum operasyondan sonraki iyilesme sureci, ne kadar surede iyilesiyor? hepsini aldırmadan olurmu? tekrar ediyormus sanirim
bezin tamanini aldiranlarin yardımcı olabilirmi lutfen :)
merhabalar, yaklaşık bir hafta önce bartholin kisti ameliyatı oldum. doktor her ne kadar kısa sürede toparlarsın dese de maalesef ağrım ve sızım devam ediyor ağrı kesici ve antibiyotiğe rağmen. üstelik şimdi de regl oldum. yeniden enfeksiyon kapar mı diye endişeleniyorum. Temizliğe önem veriyorum ama onun haricinde ne yapmam gerekiyor ?? acaba yeniden kist oluşumunu tetikler mi?? bilginize..