- 5 Şubat 2024
- 114
- 27
- 25
- Konu Sahibi belkibirgunnn
Erkek arkadaşımla ayrılalı 9 ay oldu . Yeni çıktı muhtemelen onla alakalı değildir diye düşünüyorumDoktorlar söyleyemez zaten senin özelini.. ben de bakir değilim boşanmıştım. İlişkiye aktiftim. 7 ay boyunca ameliyatsız acı çektim. En son dayanamadım ameliyat oldum o gündür bugüne kadar tekrarlamadı çok şükür. Başlarda ameliyatsız bir bakın tekrarlamazsa şanslısın tekrarlarsa maalesef ameliyat ettirin kökten kurtulun. Cafelerde ortak wc’lerinden mikrop kaptım dersiniz sonuçta cinsel yolla da değil ortak tuvaletlerden de kapmış olabilirsiniz ve tırnaklarınız uzun ise kes tırnakları içindeki mikropları da etkisi de olabilir (uzun tırnaklıydım artık kısa takılıyorum, ortak wc’lerine mümkün olduğunca çok gitmemeye çalışıyorum; doktorun tavsiyesiydi). Erkek arkadaşına söyle özel bölgesinden enfeksiyon varsa tedavi ettirsin ciddi iseniz değilse salla gitsin bir daha görüşmezsin.. pazartesi günü direk kadın uzman doktoruna çıkıyorsun dayanamıyorsanız acile gidin şırıngayla alınıyor. Gitmemezlik yaparsanız zaten büyümeye edecek patlayacak sonra gene tekrarlayıp büyüyecek kısır döngü ile. Kısacası gidin tedavi olun derim bunda korkulacak bir şey yok çok geçmiş olsun