Beter olsun Rabbime duam bu.Cok zor toprlandm .Çok vicdansizlar ben sevmediğim insana dön demem ,hayatına etmem, kafasını karıştırmam.Barışırsan daha kötü ayrılırsın. Şimdi toparlanmışsın hayatına bak. Emin ol eski eşin seni kaybettiği için çok pişman olacak o zaman da iş işten geçmiş olacak. Bekar anneliğin tadını çıkar evladını bol bol sev öp
Evet sen it gibiydn ne oldu arpan fazla gelmiş azmissin diyor
Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
E yani neye kafanız karışıp neden dön dedi diye sorguluyorsunuz o zaman ?Amin canm benim teşekkür ederim mutlu olalım ins bundan sonra .O benim ona zaafımi biliyordu .Ben cevabını verincede arpa fazla gelmiş ,azmissin belli .Adam hakarette sinir tanmyr.Don derken bile hakaret ediyor
Amin .Çok teşekkür edrim.Yuzunu gördüm tuhaf oldum.Ama içimden yüzlerce kez tekrar ettim.O seni sevmiyo sevmedi sevmezde.Evimdym yine tekrar edyrm o beni sevmiyo nokta.Ona en büyük kapak sizin mutlu olmanız olur. Siz mutlu oldukça kuduracak, siz de evladınızla çok mutlu olun inşallah ğ. Forumda cevaplarınıza rastlıyorum ilk konularınızdaki halinizden eser yok. Son zamanlarda gayet güçlü, olgun bir kadın profili çiziyorsunuz. Bunu koruyun lütfen. Siz kendinize güvenip, güçlü olup kendinizi sevince sizi seven insan da çıkacak karşınıza. Sakın onun manipülasyonlarına kanmayın, kendinizi koruyun ondan
Böyle kendini seversen emin ol onların yaptığı ancak sinek vızırtısı olurBeter olsun Rabbime duam bu.Cok zor toprlandm .Çok vicdansizlar ben sevmediğim insana dön demem ,hayatına etmem, kafasını karıştırmam.
Yani amaç derken siz yaxin diye tokat gibi yüzüme vursun diye .Beni sevmediği kesin sevse gözlerdeki o nefret neBoşver amacını sanane neyse ne.
Gözünü seveyim barışma sakın.
Ben senin boşanabileceğine inanmamıştım kurtarmışsın kendini sakın sakın döneyim deme.
Evet sen it gibiydn ne oldu arpan fazla gelmiş azmissin diyor
Yani amaç derken siz yaxin diye tokat gibi yüzüme vursun diye .Beni sevmediği kesin sevse gözlerdeki o nefret ne
Evlenirsem beni oldururlermis ya da oğlumu alirlarmis.Sen dedim peki donmuyorsan bana karisamzsn dyr.Tabi benim mutlu olmaya hakkım yok onların gözündeSakın!!! Denenmişi denemeye lüzuk yok. Yeni aşklara yelken aç , tertemçz bi sayfa aç .bu adamdan hayır gelmez ,anası sizle olmıycak , adam hala utanmadan düzelceksem diye şart koşuyo ,sen kimsin k...k. neyse..... Bi hataya düşmeyin .
Cevabım su oldu seni bu halinle istemiyorum.Sen yine aynisin.Duzelmesi gereken de sensin ben degilYok artik barismayi istemek özür dileyip iyi yönlerini göstermeye calisarak falan olur böyle hakaret ederek degil. Neyin kafasi bu umarim agzinin payini vermissindir giderken.
Evlenirsem beni oldururlermis ya da oğlumu alirlarmis.Sen dedim peki donmuyorsan bana karisamzsn dyr.Tabi benim mutlu olmaya hakkım yok onların gözünde
Amin çok amin cnmBöyle kendini seversen emin ol onların yaptığı ancak sinek vızırtısı olur3 ayda gayet iyi topralanmışsın. Ao eski kaynana da o yılan dilini unutma. Dönersen beteri gelir. Sıra sende sen mutlu olunca onlar kudurur merak etme. Yeni hayatın tadını çıkar. İyiki diyecek zamanın çok olur
Acik kapi bırakma ya. Sanki seni öldürse mezarina gelip çiçek bıraktı diye affedecek gibisin. Evlenirsen seni öldürürüz diyen tiplerle oturup daha ne ortak payda bulmaya calisiosun. En ufak tehdidinde uzakalstirma karari cikart.Cevabım su oldu seni bu halinle istemiyorum.Sen yine aynisin.Duzelmesi gereken de sensin ben degil
Amin canım amin.Annesi diyo çocuk icin ama yalan onlar dengesiz yine eziyet edecekler bana.Onlardaki zihniyet değişse bir daha evlenemezsjn evlenirsen oldururuz demezlerdi.Boşversene güzelim
Hiç aklın karışmasın
Annesi öyle derken niçin hatırlatmadin hani ben boyleydim şöyleydim şimdi ne oldu diye
Kısacası uğurlar olsun
Sakın ama sakın kanma bu defa hayatının hatası olur
O sana zulmetti Allah da sana yardım etti son gulen iyi gülermiş ömür boyu gül evladinla inşallah canım