Barışmak isteyen eski eş

Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi

Rica ediyorum lütfen dönmeyin geri , bırakın boğulsun pisliğinde .

Bak bissunicole ben onu bitirmstm iyiydm.Yuzume bakmayan adam dön dyr değişen ne yine o gözlerde gram sevgi yok
Değişen şey o varlığın sürekli peşinden koşan, ona bağımlı olan, egosunu sürekli okşayan siz. Alışmış tabi kaf dağında gezmeye. Sakın sakın kendinize bunu yapmayın. Sizinle barışıp mutlu bir hayat yaşamak değil niyeti, yeniden onu asla bırakmayacak kölesi olacak birine ihtiyacı var sadece

OOO lütfetmiş.
Belli ki annesi falan ağlamış sızlamış çocuk var diye o da bir yoklama yapmış.
Yolunuza gidin.
O adamla ufukta mutluluk yok.

Rica ediyorum lütfen dönmeyin geri , bırakın boğulsun pisliğinde .
Çocuk için dediler .Kendime bunu yapamam.Ömur boyu sevilmeden yaşamak istemyrm.Zaten çocuğumda biyle daha mutlu olacak.Hep dyrm aranız çok iyi olsun ,hep gör ara sor evladın diye hatta ben bile götürürüm yeter ki görsün babalık yapsn.Ama dönemem adamın gözleri bagiriyo sevmiyorum diye

Değişen şey o varlığın sürekli peşinden koşan, ona bağımlı olan, egosunu sürekli okşayan siz. Alışmış tabi kaf dağında gezmeye. Sakın sakın kendinize bunu yapmayın. Sizinle barışıp mutlu bir hayat yaşamak değil niyeti, yeniden onu asla bırakmayacak kölesi olacak birine ihtiyacı var sadece
Donmiycm çok teşekkür ederim sözleriniz güç oluyr

OOO lütfetmiş.
Belli ki annesi falan ağlamış sızlamış çocuk var diye o da bir yoklama yapmış.
Yolunuza gidin.
O adamla ufukta mutluluk yok.
Nasıl doğru bir tespit .Bende öyle hissettim .Çünkü annesi ayrıl diyo ayriliyo barış diyo barisiyo .Ama ben artk o kadında suclamyrm bana çok kötülük yaptı .Ama tüm suç sahsiyetsz adamda .Erkek olamadı koca olamadı .

Çocuk için dediler .Kendime bunu yapamam.Ömur boyu sevilmeden yaşamak istemyrm.Zaten çocuğumda biyle daha mutlu olacak.Hep dyrm aranız çok iyi olsun ,hep gör ara sor evladın diye hatta ben bile götürürüm yeter ki görsün babalık yapsn.Ama dönemem adamın gözleri bagiriyo sevmiyorum diye

Kadın bıkmış oğlundan , zaten bu tarz adamları başlarından atmak için evlendirip kadınların hayatının içine ediyorlar .
Çocuğunuzla ikiniz daha mutlu olursunuz :)

Çocuklarımız için güçlü ve mutlu olmamiz lazım, o adamlara ve ailelerine katlanmamiz değil . Böyle adamları zaten haketmemelerine rağmen baba yaptık bir de kendimizi yormayalım nolur.

Görmek istiyorsa gelir görür bence sen Bu adamla ne sebeple olursa olsun iletişim kurma. O güzel sinir hücrelerine yazık.
Mahkemeler çok da makul şartlar sunuyor çocuk ziyaretleri için. Bu adam ilgili baba gibi durup çocuğa bir yerde elbet zarar verir o egosuyla. Kuduz 😡

Onda babalık kapasitesi yok be canım.Yine ben mucadele edecm görsün diye .Ama Rabbim bilen sadece canm yavrum için .Beter olsun o .O bana yaptığı dayaklr hakaretler kalmasın yanina
Çocuklarımız için güçlü ve mutlu olmamiz lazım, o adamlara ve ailelerine katlanmamiz değil . Böyle adamları zaten haketmemelerine rağmen baba yaptık bir de kendimizi yormayalım nolur.

Görmek istiyorsa gelir görür bence sen Bu adamla ne sebeple olursa olsun iletişim kurma. O güzel sinir hücrelerine yazık.
Mahkemeler çok da makul şartlar sunuyor çocuk ziyaretleri için. Bu adam ilgili baba gibi durup çocuğa bir yerde elbet zarar verir o egosuyla. Kuduz 😡

Sirf sevilmedigim icin bosanmak istiyorum. Annelik iznim bitsin, kres yeri ciksin kosa kosa bosanicam. 34 yasindayim, 3 kizim var, bidaha belki kimseyi almicam hayatima ama yinede sevilmeden ayni evde yasamakdan iyidir tek yasamak.

Sirf sevilmedigim icin bosanmak istiyorum. Annelik iznim bitsin, kres yeri ciksin kosa kosa bosanicam. 34 yasindayim, 3 kizim var, bidaha belki kimseyi almicam hayatima ama yinede sevilmeden ayni evde yasamakdan iyidir tek yasamak.
Bilmez miyim sevilmemrk nasıl yakiyo insanın canını .İns alırsın ins tahmin edemiycegin kadar sevilir mutlu olursun canm.

Onlar senin iyi olduğunu görünce kudurdu bence,tekrar pisliklerine çekmek istediler.Adam (eskiden ayaklarına kapanmandan cesaret alarak) çok da emindi bence senin kabul edip barişacağina.
Senden umduğu cevabı alamayınca arpan fazla gelmiş diyor ,terbiyesiz.Sana bulaşamayacaklaŕına göre Ana oğul birbirlerini yesinler artık.

Arkadaşlar iyi akşamlar .Benim konularimi bilenler bilir.Bosanali üç ay oldu .Bir buçuk yaşında bir oğlum var .İki buçuk yıl evli kaldm.Dovdü, sövdü, hakaretler seni istemiyorum git defol demeler ailemi evime almayıp onlara küsmeler .Üstüne annesinin aşsağılamasi kene ,sütü bozuk kanı bozuk gibi hakaretleride vardı.Ben ona saplantılı olduğum için ayrılırsam ölürüm dediğim icin bu işkenceye dayandm ayrilmadm.Ama bir yere kadar en sonunda bende tamam dedim kabullndm anlaşmalı ayrıldık .3aydr psikologa gdyrm güçlü olmstm kendim bile inanamydm kendime çok az bir dugu kalmisti içimde .Dün evimden esyalarmi toparlamaya gittm.Anneside evdeydi .Ağladı barışın çocuk var gel odaya konuşalım dedi .Oturdum eski eş aynı kibir aynı kendi begenmisliginde sende aynı hataları yapmycaksan barışalım dyr.Fakat ben bir şey yapmadım .Ne yaptm söyle dyrm cevap yok .Sen beni sevmiyordun defalarca kovdun şimdi ne değişti dyrm yine ses yok.Ben şu hatayi yaptm demekte yok.Sadece sasrdgm beni hiç sevmiyordu biliyrm ama dönmemi istemesi kafamı karstrdi .Resmen bosanalida üç ay oldu.Donmiycem biliyrm o aynı insan.Cok sevyrdm çok acı çektim unutana kadr.Evdem gitmesin diye yalvarıp pacalarina yapismisligim vardı .Şimdi yüzünü gördüm üç ay sonra ilk kez bide barisalim diyince amaç ne ?benimle dalga geçmek mi
500 TL nafaka veriyor ya, gözüne durmuştur. Aç.

Nedense sizde o barışma isteği potansiyelini hissettim. Yoksa kesin kararınız dönmemek olsa neden konu açasınız ki buraya? Burdaki hanımlardan onay almak ister gibi bir haliniz var sanki ama mümkün değil. Kimse size bi şans daha verin demez. Aman diyim. Biraz amiyane olacak ama bir eşek bile aynı çukura iki kez düşmez. Kurtulmuşsunuz ne güzel. Sakın aklınızı karıştırmalarına izin vermeyin.

Çünkü onu çekecek başka birini bulması zor da ondan!
Öyle annesiyle, dayağıyla, hakaretleriyle kim çeker onu? Kim olsa kaçar.
O yüzden sizi kandırabileceğini düşündü, epeyce süre dayandı. Şimdi kandırırım, döner dedi aklınca. Eve barka bakacaksınız, tam zamanlı hizmetçi, aşçı oh valla. Evlilik adam için avantajlı. E bir de dövmüş, dövmüş, onu da çekmişsiniz.
Niye istemesin ki sizi?
Olur mu o çok yakışıklı manken bana bir lütüf. Dyrdu bosaninca s...gezecm s...gezcm.Ama malesef yapamıyor galiba bana dön dediğine göre

Annesinin başına kalmıştır. Kadında illallah etmiştir. Terkar evlenirseniz kadın rahata erecektir. Bitmiş zaten kurtulmuşsunuz tekrar böyle bir maceraya atılmaya gerek var mı rutky
Tabi canım, gazını alacak şamar oğlanı lazım, yoksa nasıl otururlar analı oğullu koyniş koyniş.

Eh adamin donunu kim yikayacak, kim yemek yapacak, kime siddet uygulayacak, kime sövücek. Kolay mi onu cekecek birini bulmak...

X